Het favoriete item in huis bij Kimberley - InteriorTwin
chilli bank bodilson

Het favoriete item in huis bij Kimberley

Regelmatig vertelt er iemand op InteriorTwin over zijn of haar favoriete item in huis. Een erfstuk, souvenir van een bijzondere reis, een item waar iemand heel lang voor heeft moeten sparen of gewoon een meubelstuk of accessoire waar je heel blij van wordt of trots op bent.

Hi, ik ben Kimberley, bijna 30 jaar oud en naast een baan als online marketeer heb ik een enorme passie voor interieur. Ik woon op dit moment al bijna 7 jaar samen in een nieuwbouwwoning met mijn man Jim en onze twee zoon Jake (5 jaar) en dochter Jackie (3 jaar). Een nieuwbouwhuis biedt vele kansen en lijkt een leeg canvas, maar 7 jaar geleden hadden we nog geen idee wat onze stijl eigenlijk was. Inmiddels weten we dat wel. Altijd al een passie voor interieur gehad maar sinds 2 jaar is deze echt enorm geworden. Instagram is een grote verslaving geworden en daarbij ben ik zo’n 1,5 jaar geleden ook begonnen met mijn woonblog www.homefreak.nl

Hoe zou jij je woonstijl omschrijven?

Onze woonstijl is wel industrieel te noemen. Wel met een eigen twist denk ik maar dat komt ook door onze vele handgemaakte meubels en items in huis. Ik houd van de kleur zwart en stoere materialen als staal en leder. Om het geheel niet te donker te maken probeer ik tegenwoordig ook meer wit toe te voegen in het interieur en ook oranje/terra voeg ik steeds vaker toe. Het maakt het geheel wat warmer vind ik.

industrieel zwart wit cognac terra interieur

Wat is jouw favoriete item in huis?

Ik heb eigenlijk meerdere favoriete items in huis. Zo vind ik het behang van Wallart wel echt kenmerkend voor ons huis, want wie kan er nou zeggen dat hij of zij een Gorilla van 2,30 in huis heeft hangen? Ook ben ik echt gek op mijn stellingkasten. Je kunt er zo lekker in wisselen. Maar als ik maar 1 favoriete item in huis mag kiezen dan kies ik voor onze bank. Het is de Chilli bank van Bodilson. Hij staat midden in onze woonkamer en ik denk dat we hier ook bijna het vaakste te vinden zijn. Doordat het een chaise longue is kunnen Jim en ik s’avonds languit op de bank ploffen. Het was even een investering 2 jaar geleden maar ik ben er nog elke dag blij mee. Doordat we hem hebben laten impregneren is hij ook nog eens kidsproof.

gorilla poster interieur

Welk item staat er op dit moment bovenaan je verlanglijstje?

Ik heb een enorm lang verlanglijstje (dromen mag je hebben toch) maar als ik iets bereikbaars moet noemen dan is het een nieuwe industriele kast op de plek van ons dressoir. Ik ben langzaamaan een beetje aan het ontspullen in huis dus het drukke tafereel op het dressoir is een doorn in mijn oog. Daarnaast past het bruine hout van het dressoir niet echt meer in ons interieur.

Een stoere zwarte kast in de stijl van onze tv kast staat daarom op korte termijn op mijn wishlist. Als ik iets groots moet noemen (onbeperkt budget) dan zou ik heel graag een nieuwe vloer willen. Het liefste een gietvloer maar dat vind ik wel erg duur, maar in ieder geval iets in een effen kleur. Maar voorlopig blijft deze vloer hier wel liggen want hij is eigenlijk ook nog prima!

Dankjewel voor het delen van jouw favoriete items Kimberley! Wil je meer zien van Kimberley? Bekijk dan haar interieurblog of volg Kimberley op Instagram @homefreak.nl. Of bekijk het favoriete item in huis van Erin, Sanne, Kimberley of Romy.

Heb je een vraag? Stel je vraag onder aan dit artikel in de comments en ik zal je vraag zo snel mogelijk beantwoorden.

Vind je dit artikel leuk en wil je me op een makkelijke manier steunen? Ik maak in sommige artikelen gebruik van affiliate links. 

Als jij iets via zo’n linkje koopt, ontvang ik een kleine commissie (jij betaalt hier niets extra’s voor). Bestel bijvoorbeeld via één van de volgende partnerlinks: Bol.com, fonQ, Xenos of Plantje.nl. Op deze manier kan ik de website onderhouden.

Heb je een niet werkende link of foutje gezien in deze blog? Meld het me!

2 gedachten over “Het favoriete item in huis bij Kimberley”

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deel dit artikel of sla het op:

Scroll naar boven