Mijn 3 duurste aankopen in huis - InteriorTwin
zwarte shutters

Mijn 3 duurste aankopen in huis

Ik ben gek op budget koopjes, maar als ik iets echt heel mooi vind en heel graag wil hebben dan vind ik het ook niet erg om er iets meer geld aan uit te geven. Ik kan oprecht zeggen dat ik van een aantal van mijn duurste ‘koopjes’ nog elke dag geniet. Ben jij benieuwd naar mijn duurste aankopen in huis? Ik heb het dan niet over een nieuwe keuken of badkamer, want natuurlijk is dit duur. Maar spullen waar wij bewust meer geld voor uit hebben gegeven dan nodig, maar nog wel elke dag een geluksmomentje van ervaren.

Zwarte shutters

In de woonkamer kozen wij voor zwarte shutters. Het was even slikken toen wij de offerte kregen, maar ik ben zo blij dat we er toch voor gekozen hebben. De shutters geven een luxueuze en stoere uitstraling aan de woonkamer. We hebben in die tijd ook naar andere opties, zoals jaloezieën, gekeken. Een stuk betaalbaarder, maar ook een stuk minder wow-effect. Als je het budget hebt dan zijn dit soort keuzes de beste om te maken om impact mee te creëren in huis.

Een SMEG koelkast

Al jaren voor we gingen verhuizen stond een SMEG koelkast hoog op mijn verlanglijstje. Niet zo gek dat onze keuken helemaal om de SMEG heen is gebouwd. Onze keuken zou er een stuk saaier uitzien zonder SMEG, daarvan ben ik overtuigd. Ik heb in die tijd ook nog een tijdje getwijfeld over een mintgroene SMEG, maar wat ben ik blij dat we voor wit zijn gegaan. Tijdloos en neutraal, deze SMEG gaat vast nog heel lang mee. De SMEG is één van mijn favoriete items in huis, ik zou echt niet meer zonder willen.

zwarte shutters en smeg koelkast

Op maat gemaakt tv-meubel

Ook ons op maat gemaakte tv-meubel was niet goedkoop. Maar ik had hem een keer op Pinterest gezien en wilde hem zo graag hebben. Nu 4 jaar verder ben ik er nog steeds super blij mee. Waar ik diverse meubels al een aantal keer vervangen heb is dat bij het tv-meubel echt niet het geval. En om de prijs van het tv-meubel te compenseren hebben wij gekozen voor een bio-ethanolhaard i.p.v. een gashaard. Misschien dat we deze op termijn nog wel willen gaan vervangen, maar dat kan altijd nog.

tvmeubel steigerhout

Nu ben ik benieuwd naar jouw duurste aankoop voor in huis. Wat is dat? En ben je er ook nog elke dag zo blij mee?

Liefs,

Ilse

standaard afbeelding blog
mijn 3 duurste aankopen in huis

Heb je een vraag? Stel je vraag onder aan dit artikel in de comments en ik zal je vraag zo snel mogelijk beantwoorden.

Vind je dit artikel leuk en wil je me op een makkelijke manier steunen? Ik maak in sommige artikelen gebruik van affiliate links. 

Als jij iets via zo’n linkje koopt, ontvang ik een kleine commissie (jij betaalt hier niets extra’s voor). Bestel bijvoorbeeld via één van de volgende partnerlinks: Bol.com, fonQ, Xenos of Plantje.nl. Op deze manier kan ik de website onderhouden.

Heb je een niet werkende link of foutje gezien in deze blog? Meld het me!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deel dit artikel of sla het op:

Scroll naar boven