Ik ben gek op budget koopjes, maar als ik iets echt heel mooi vind en heel graag wil hebben dan vind ik het ook niet erg om er iets meer geld aan uit te geven. Ik kan oprecht zeggen dat ik van een aantal van mijn duurste ‘koopjes’ nog elke dag geniet. Ben jij benieuwd naar mijn duurste aankopen in huis? Ik heb het dan niet over een nieuwe keuken of badkamer, want natuurlijk is dit duur. Maar spullen waar wij bewust meer geld voor uit hebben gegeven dan nodig, maar nog wel elke dag een geluksmomentje van ervaren.

Zwarte shutters

In de woonkamer kozen wij voor zwarte shutters. Het was even slikken toen wij de offerte kregen, maar ik ben zo blij dat we er toch voor gekozen hebben. De shutters geven een luxueuze en stoere uitstraling aan de woonkamer. We hebben in die tijd ook naar andere opties, zoals jaloezieën, gekeken. Een stuk betaalbaarder, maar ook een stuk minder wow-effect. Als je het budget hebt dan zijn dit soort keuzes de beste om te maken om impact mee te creëren in huis.

Een SMEG koelkast

Al jaren voor we gingen verhuizen stond een SMEG koelkast hoog op mijn verlanglijstje. Niet zo gek dat onze keuken helemaal om de SMEG heen is gebouwd. Onze keuken zou er een stuk saaier uitzien zonder SMEG, daarvan ben ik overtuigd. Ik heb in die tijd ook nog een tijdje getwijfeld over een mintgroene SMEG, maar wat ben ik blij dat we voor wit zijn gegaan. Tijdloos en neutraal, deze SMEG gaat vast nog heel lang mee. De SMEG is één van mijn favoriete items in huis, ik zou echt niet meer zonder willen.

zwarte shutters en smeg koelkast

Op maat gemaakt tv-meubel

Ook ons op maat gemaakte tv-meubel was niet goedkoop. Maar ik had hem een keer op Pinterest gezien en wilde hem zo graag hebben. Nu 4 jaar verder ben ik er nog steeds super blij mee. Waar ik diverse meubels al een aantal keer vervangen heb is dat bij het tv-meubel echt niet het geval. En om de prijs van het tv-meubel te compenseren hebben wij gekozen voor een bio-ethanolhaard i.p.v. een gashaard. Misschien dat we deze op termijn nog wel willen gaan vervangen, maar dat kan altijd nog.

tvmeubel steigerhout

Nu ben ik benieuwd naar jouw duurste aankoop voor in huis. Wat is dat? En ben je er ook nog elke dag zo blij mee?

Liefs,

Ilse

standaard afbeelding blog
mijn 3 duurste aankopen in huis

 

Disclaimer: InteriorTwin.com maakt gebruik van affiliate links. Ik ontvang een kleine commissie als je iets besteld via één van deze links. Ik link alleen naar producten die ik vertrouw en waarvan ik denk dat jij ze ook interessant vind.

Wil jij de wekelijkse wooninspiratie ontvangen? Meld je dan nu aan!
* Je gegevens worden gebruikt voor het versturen van de wekelijkse wooninspiratie. Je kunt je ten aller tijde uitschrijven. Bekijk voor meer informatie ook de disclaimer en privacy statement