5 makkelijke DIY ideeën om binnen een half uur te maken - InteriorTwin
diy stoer fotodisplay

5 makkelijke DIY ideeën om binnen een half uur te maken

Zijn jullie ook zo gek op leuke zelfmaakideeën voor in huis? Ik bedenk regelmatige creatieve DIY projecten om zelf mee aan de slag te gaan. Soms heb ik veel tijd om iets te maken, maar soms ook niet.

Maar gelukkig hoeft het helemaal niet veel tijd te kosten om een leuke DIY voor in je interieur te maken. Ik heb 5 makkelijke DIY ideeën om binnen een half uur te maken voor je op de blog verzameld.

1. Maak zelf een stoer fotorek van sloophout

Dit stoere fotorek van sloophout hoef je alleen maar op maat te zagen en that’s it. Kies er een paar mooie punaises bij uit en pin er je mooiste foto’s en kaarten op. Toch iets meer uitleg nodig? Kijk dan bij de DIY stoer fotorek voor meer uitleg.

diy houten plank als display voor fotos

2. Zelf een pomponkussen maken

Ik ben gek op kussens en heb echt stapels kussens in huis. Jammer genoeg zijn kussens niet altijd even goedkoop, maar met een beetje creatief kan je ook heel goed zelf een leuk kussen maken. Zo maakte ik bijvoorbeeld deze pomponkussens helemaal zelf, I love it!

zelf kussens met balletjes maken

3. Haak zelf een rond vloerkleed van lontwol

Oke, eerlijk is eerlijk, je moet goed doorhaken om dit binnen een half uur af te krijgen. Maar echt veel tijd kost dit toffe vloerkleed van lontwol niet en hij is zo mooi! Sowieso ben ik fan van lontwol, ik vind het een prachtig product en maakte er eerder ook al een plaid, muurhanger en kussen van. Lontwol is niet in elke winkel te koop, maar bestel je wel heel makkelijk online.

vloerkleed van lontwol maken slaapkamer

4. Een tekstposter op canvas

Nog zo’n tof en makkelijk idee om zelf te maken is deze tekstposter op canvas. Met transferpapier kan je zelf een leuke tekst bedenken en maak je zo heel origineel je eigen poster.

tekst poster maken

5. Je eigen cactus deurmat

Dit is één van mijn leukste DIY’s: maak zelf een originele deurmat. Ik koos voor cactussen, maar je kan natuurlijk ook voor iets anders kiezen zoals ananassen of flamingo’s. Ook hier heb ik natuurlijk een duidelijke uitleg over geschreven hoe je hier zelf mee aan de slag kan gaan.

cactus deurmat - InteriorTwin

Bonustip: nog meer snelle en makkelijke DIY ideeën

Er zijn nog veel meer inspirerende bloggers die leuke en makkelijke DIY ideeën op de blog delen. Zo maakte Mirjam van Een goed verhaal deze dromenvanger van Xenos onderzetters. En Lisanne van Happy Handmade Living maakte een Oosters kussen wat je ook heel makkelijk zelf kan maken.

Wat is jouw favoriete DIY? En vergeet je mij niet een foto te sturen als je met 1 van deze snelle zelfmaakideeën aan de slag gaat?

Liefs,

Ilse

5 makkelijke en snelle diy ideeen die je simpel zelf kan maken

Heb je een vraag? Stel je vraag onder aan dit artikel in de comments en ik zal je vraag zo snel mogelijk beantwoorden.

Vind je dit artikel leuk en wil je me op een makkelijke manier steunen? Ik maak in sommige artikelen gebruik van affiliate links. 

Als jij iets via zo’n linkje koopt, ontvang ik een kleine commissie (jij betaalt hier niets extra’s voor). Bestel bijvoorbeeld via één van de volgende partnerlinks: Bol.com, fonQ, Xenos of Plantje.nl. Op deze manier kan ik de website onderhouden.

Heb je een niet werkende link of foutje gezien in deze blog? Meld het me!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deel dit artikel of sla het op:

Scroll naar boven