Review: Bank Barletta in huis - InteriorTwin
bank barletta trendhopper

Review: Bank Barletta in huis

Het is alweer bijna 5 jaar geleden dat wij de bank Barletta bij Trendhopper kochten. Ik krijg heel vaak vragen over welke bank wij hebben en ook hoe deze bank bevalt, de hoogste tijd dus om onze ervaring met de bank Barletta te delen.

Onze keuze voor de bank Barletta

In onze zoektocht naar een nieuwe bank had ik al tientallen banken gezien en getest voor ik de bank Barletta tegenkwam. Met de bank Barletta wist ik dat we DE bank hadden gevonden. Een lekker zachte bank die er mooi, modern en neutraal uitzag en ook nog eens heel betaalbaar was.

Wij kozen voor een driezitsbank Barletta (240 cm) en een losse poef (95×110) erbij in het lichtgrijs. Onze ervaring met het personeel in de winkel is helaas wat minder positief. Niet geïnteresseerd in klanten en er valt niet te onderhandelen over een korting (‘daar doen we niet aan’). Een week nadat we de bank besteld hadden ontvangen we een folder waarin de bank met 10 % korting stond…. dus…. Op onze mail hierover is ook nooit gereageerd.

Mijn tip mocht je deze bank willen bestellen: ontloop het onvriendelijke personeel van Trendhopper en bestel de bank lekker online. De bank is namelijk wel echt de moeite waard. Als je geen haast hebt wacht dan net zolang tot de bank weer in de aanbieding is voor je deze online besteld, er is regelmatig een leuke aanbieding (weet ik nu…).

Ik vind Trendhopper trouwens wel een ontzettend leuke winkel: veel mooie producten voor een betaalbare prijs. Alleen het personeel probeer ik zoveel mogelijk te ontlopen, omdat mijn ervaring daarmee minder goed is.

Onze ervaring met de bank

Zoals ik al aan het begin aangaf hebben wij de bank nu bijna 5 jaar en ik vind het echt een top bank. Hij zit heerlijk, ik kan er echt niks anders over zeggen. Ook ons bezoek is altijd heel enthousiast over de bank. Het is een zachte bank waar je heel fijn in weg kan zakken.

grijze bank groene muur @ilsevanelleswijk
woonkamer oude appartement
Zo zag de woonkamer in ons appartement eruit

In ons vorige huis hadden we de poef voor de bank staan, zodat je je voeten erop kon leggen. In deze woning hebben wij daar geen plek voor en heeft de poef een nieuwe functie in huis gekregen. Maar ook zonder poef is de bank groot genoeg. Je kan er met gemak met zijn 3-en of 2 volwassen en 2 kinderen op zitten.

zelf zwart witte kussens maken

Omdat de bank zo lekker zacht is, is het ook niet erg als de bank her en der wat inzakt. En door de bank goed op te kloppen ziet hij er weer helemaal als nieuw uit. Ook 5 jaar later is de bank nog prima en in principe zou hij nog jaren meekunnen. Hij begint wel her en der te pluizen, maar dat vind ik niet gek na 5 jaar. Dit is makkelijk op te lossen met een goede onderhoudsbeurt. Waarschijnlijk gaan we de bank binnenkort toch op Marktplaats zetten.

Dat heeft niks met de kwaliteit van de bank te maken, maar wel alles met veranderdrang. Na 5 jaar tijd ben ik toe aan iets nieuws en gaan wij binnenkort op zoek naar een nieuwe bank. Deze roze bank is bijvoorbeeld erg tof, maar ik denk niet dat mijn man hiermee akkoord gaat. Zodra ik weet wat dan laat ik het natuurlijk zien op de blog. Update: na 7 jaar hebben we de bank verkocht. Hij zat nog steeds lekker, maar omdat we onze woonkamer hebben uitgebouwd hebben we gekozen voor een grotere bank.

Liefs,

Ilse

Heb je een vraag? Stel je vraag onder dit artikel in de comments en ik zal je vraag zo snel mogelijk beantwoorden.

Vind je dit artikel leuk en wil je me op een makkelijke manier steunen? Ik maak in sommige artikelen gebruik van affiliate links. Als jij iets via zo’n linkje koopt, ontvang ik een kleine commissie (jij betaalt hier niets extra’s voor). Op deze manier kan ik de website onderhouden.

4 gedachten over “Review: Bank Barletta in huis”

  1. Patricia Sanne de Hooge

    Top bank! Ik wil hem bestellen en probeer erachter te komen welke kleur en stof dit precies is die jullie hebben? Zou je mij daaraan kunnen helpen?

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deel dit artikel of sla het op:

Scroll naar boven