Wat wil ik nog veranderen in ons huis? - InteriorTwin
klus spullen voor elke DIY-er

Wat wil ik nog veranderen in ons huis?

Een huis is nooit af. Zeker niet als je net als ik zo gek bent op interieur en altijd ideeën hebt voor in huis. Ik heb een eindeloos lijstje van dingen die ik zou willen veranderen in ons huis.

Gelukkig ben ik heel tevreden met een groot deel van de inrichting in huis. De dingen die ik wil veranderen hebben geen haast en kunnen over een half jaar zomaar van mijn lijstje verdwenen zijn. Toch vind ik het fijn om af en toe stil te staan bij de dingen die ik nog graag in huis zou willen aanpakken.

Ben jij benieuwd wat ik nog zou willen veranderen in huis? Vandaag vertel ik je graag meer over een aantal projecten in huis die ik graag wil aanpakken.

1. Een andere kleur op de muur achter de bank in de woonkamer

De muur in de woonkamer heeft al veel kleuren gehad. En eigenlijk ben ik met elke kleur wel tevreden, alleen kriebelde het af en toe om iets nieuws te proberen. Alleen de laatste kleur, daar ben ik nooit helemaal tevreden over geweest. Ik wil de muur dan ook graag in een andere kleur verven, eigenlijk al vanaf het begin dat de kleur erop zat.

Alleen welke kleur, daar kom ik maar niet uit. En omdat we de laatste tijd ook over een nieuwe bank twijfelen, laat ik de kleur nu nog maar even voor wat het is. Maar misschien heb jij nog wel een leuke kleursuggestie? Dan hoor ik het natuurlijk graag van je.

tegelvloer woonkamer voordelen

2. Een eigen klusruimte

Ik ben eigenlijk altijd wel aan het klussen in huis. Maar dit gaat er eerlijk gezegd vaak een beetje klungelig aan toe. In huis hebben wij geen ruimte die echt bedoeld is om te klussen. Dus ik sta vaak op de eettafel op kantoor of op een kast in de logeerkamer te klussen. Behalve dat dit onhandig is, is dit eigenlijk ook niet veilig.

Ik zou daarom graag een klusruimte in huis willen. Een hoek in de logeerkamer of sportkamer met een grote werkbank en alle klusspullen bij de hand. En dan natuurlijk ook de benodigde spullen voor een veilige werkomgeving, zoals veiligheidsschoenen en werkhandsschoenen. Ik heb al wat ideeën voor een mooie klusruimte, maar moet dit nog overleggen met mijn man. En hopelijk kan ik er dan eindelijk mee aan de slag.

3. Een nieuwe kleur op de kast

Op de logeerkamer hebben wij een grote kast van 5 meter lang. Je snapt dat die nogal impact maakt. De logeerkamer heeft pas een nieuw kleurtje gekregen (daarover later deze week meer!), maar nu matcht de kast niet echt meer met de rest van de ruimte. Het liefst zou ik de kast dan ook in een bijpassende kleur verven. Het is ‘maar’ de logeerkamer, dus het heeft geen haast, maar is wel een leuk klusje voor in de kerstvakantie!

climax met trend droom histor

Wil je op de hoogte gehouden worden van het resultaat? Vergeet je dan niet in te schrijven voor de wekelijkse inspiratiemail.

Liefs,

Ilse

standaard afbeelding blog

Heb je een vraag? Stel je vraag onder aan dit artikel in de comments en ik zal je vraag zo snel mogelijk beantwoorden.

Vind je dit artikel leuk en wil je me op een makkelijke manier steunen? Ik maak in sommige artikelen gebruik van affiliate links. 

Als jij iets via zo’n linkje koopt, ontvang ik een kleine commissie (jij betaalt hier niets extra’s voor). Bestel bijvoorbeeld via één van de volgende partnerlinks: Bol.com, fonQ, Xenos of Plantje.nl. Op deze manier kan ik de website onderhouden.

Heb je een niet werkende link of foutje gezien in deze blog? Meld het me!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deel dit artikel of sla het op:

Scroll naar boven