Inspiratie en ideeën voor een industriële woonkamer - InteriorTwin
inspiratie ideeën industriële woonkamer

Inspiratie en ideeën voor een industriële woonkamer

Wil jij graag de industriële woonstijl in huis, maar vind je het lastig welke meubels en accessoires bij deze woonstijl passen? Deze blog staat vol leuke inspiratie en ideeën voor een industriële woonkamer.

De woonkamer op de foto is de woonkamer van Ronald en Ellen. Een paar jaar geleden heb ik hun geadviseerd bij de inrichting van hun woonkamer. De stijl is stoer, landelijk en robuust en deze woonkamer is een mooi voorbeeld van een industrieel interieur.

In deze blog heb ik nog meer tips voor de industriële woonkamer en een aantal leuke ideeën om toe te passen in huis!

Ideeën voor een industriële woonkamer

Wil jij graag de industriële woonstijl in huis halen? Denk dan aan veel zwart en staal, gecombineerd met cognackleurige meubels, robuust hout en een bakstenen muur. Zelf vind ik dit behang erg mooi om een bakstenen muur mee te creëren.

Een tegelvoer en strakke raambekleding als shutters of jaloezieën zorgen voor een mooie basis. Industriële lampen en stoere accessoires passen perfect bij deze stijl. Wat zachtere accessoires, zoals een mooi vloerkleed, een schapenvacht en kaarsen zorgen ervoor dat het niet te kil wordt.

Naast zwart, grijs, cognac en robuust hout passen kleuren als (olijf)groen, donkerblauw en okergeel ook heel mooi bij de industriële woonstijl.

stoere eethoek met zwarte stoelen
stoere eethoek

Wil je nog meer inspiratie voor de industriële woonstijl? Bekijk dan de mooiste betonlook muren, stoerste lampen of inspiratie voor een industrieel huis. Of kijk binnen bij deze stoere woonkamers.

Liefs,

Ilse

shoppen industriele woonstijl meubels en accessoires woonkamer
inspiratie-en-ideeen-voor-een-industriele-woonkamer

Vind je dit artikel leuk en wil je me op een makkelijke manier steunen? Ik maak in sommige artikelen gebruik van affiliate links. 

Als jij iets via zo’n linkje koopt, ontvang ik een kleine commissie (jij betaalt hier niets extra’s voor). Bestel bijvoorbeeld via één van de volgende partnerlinks: Bol.com, fonQ, Xenos of Plantje.nl. Op deze manier kan ik de website onderhouden.

Heb je een niet werkende link of foutje gezien in deze blog? Meld het me!

Deel dit artikel of sla het op:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Lees ook eens:

Scroll naar boven