Mijn favoriete interieur apps van dit moment - InteriorTwin
favoriete interieur en woon apps

Mijn favoriete interieur apps van dit moment

Dat ik gek ben op interieur is natuurlijk geen geheim. En het is vast geen verrassing dat ik een lichtelijke mobiele telefoon verslaving heb. Maar er is ook zoveel leuke interieur inspiratie online te vinden. Ik deel graag mijn favoriete interieur apps met je. Wie weet ontdek je nog wat nieuws!

5 leuke interieur apps om te downloaden

Stek Magazine

Stek Magazine is een gratis woonmagazine wat je kan lezen via de Stek Magazine interieur app. Elke 6 weken komt er een nieuwe editie uit met woontrends, interviews, tuinideeën, design, binnenkijkers en interieurtips. Ik ben fan van dit magazine, sowieso omdat dit het enige woonmagazine is wat ik ken wat gratis beschikbaar wordt gesteld. En misschien ben ik ook bevooroordeeld omdat ik er ooit zelf met een binnenkijker in heb gestaan. Ik zou zeggen: download de app snel en oordeel zelf of je net zo enthousiast bent!

stek magazine interiortwin

Plantsome

Oke dit is geen interieur app, maar wat mij betreft horen planten bij een interieur en mag deze app daarom niet in dit rijtje ontbreken. De plantsome app helpt je om je planten in leven te houden. In deze app voer je al je planten in en de app berekend dan voor jou wanneer en hoeveel water je aan je planten moet geven. Handig toch?

app planten water geven

Home Design 3D

Altijd al je eigen huis willen ontwerpen? Dat kan via de app Home Design 3D. Via deze app kan je helemaal los met ontwerpen en het huis van je dromen tekenen. Leuk om mee te experimenteren en verschillende designs uit te proberen. Wil je liever op de computer aan de slag met je droomhuis? Dan is de website Floorplanner een goed alternatief.

Pinterest

Op Pinterest kan je natuurlijk over veel verschillende onderwerpen inspiratie vinden, maar interieur springt er wat mij betreft toch echt wel uit. De leukste ideeën voor de blog bedenk ik dankzij de inspiratie op Pinterest. Wat mij betreft mag deze app echt niet op je mobiel ontbreken.

Instagram

Natuurlijk hoort Instagram ook in dit rijtje met favoriete interieur apps thuis. Want net als op Pinterest kan je op Instagram binnenkijken in heel wat leuke huizen. En wil het op Pinterest soms nog een beetje showroom-achtig aandoen (wel steeds minder gelukkig!), kan je op Instagram binnenkijken bij echte mensen.

Ben je trouwens benieuwd hoe je mooie foto’s voor Instagram maakt? Lees dan dit artikel met fotografietips met je mobiel.

Zelf zit ik echt uren per dag op mijn mobiel. Deels voor de hobby, maar ook voor mijn werk ben ik veel online. Er is ook zoveel interieur inspiratie online te vinden. Mijn mobiel staat vol met leuke interieur apps, maar ook met apps voor het bewerken van foto’s, social media en meer. Een goede mobiel is voor mij dan ook heel belangrijk. Omdat ik zoveel op mijn mobiele telefoon zit, houdt mijn mobiel het namelijk vaak geen twee jaar vol. Daarom kies ik liever voor een Sim Only abonnement, bijvoorbeeld voor Sim Only van Simyo. Het is sowieso altijd een goed idee om Sim Only te vergelijken, je kan hier veel geld mee besparen. En dat geld investeer ik dan weer het liefst in een goede mobiele telefoon!

Hoeveel zit jij op je mobiele telefoon? Vliegt de tijd bij jou ook voorbij als je interieur inspiratie zoekt op je mobiel?

Liefs,

Ilse

standaard afbeelding blog
mijn favoriete interieur apps

Heb je een vraag? Stel je vraag onder dit artikel in de comments en ik zal je vraag zo snel mogelijk beantwoorden.

Vind je dit artikel leuk en wil je me op een makkelijke manier steunen? Ik maak in sommige artikelen gebruik van affiliate links. Als jij iets via zo’n linkje koopt, ontvang ik een kleine commissie (jij betaalt hier niets extra’s voor). Op deze manier kan ik de website onderhouden.

2 gedachten over “Mijn favoriete interieur apps van dit moment”

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deel dit artikel of sla het op:

Scroll naar boven