Hier scoor je je goedkope (kunst)kerstboom - InteriorTwin
goedkope kerstboom kopen

Hier scoor je je goedkope (kunst)kerstboom

Ben jij op zoek naar een nieuw (kunst)kerstboom en wil jij graag weten waar je terecht kan voor een goedkope kerstboom? Ik heb een handig overzicht voor je gemaakt van goedkope kerstbomen in 2019.

Hoewel op veel plekken de kerstbomen pas na 5 december te koop zijn, zijn de kunstkerstbomen al volop te koop. En ook op steeds meer plekken kan je al terecht voor een echte kerstboom voor 5 december, omdat steeds meer mensen in november hun huis al in kerstsferen brengen.

Sommige mensen zweren bij een echte kerstboom terwijl anderen juist heel bewust kiezen voor een kunstkerstboom. Wat je keuze ook is, het liefst koop je natuurlijk een goedkope en mooie kerstboom zodat je ook nog geld over hebt voor andere decoratie. Wij hebben eerst jarenlang een kunstkerstboom gehad. In ons nieuwe huis bleek deze echter veel te klein en hebben we een aantal jaar een echte kerstboom gekocht. De laatste jaren kiezen wij steeds voor een mini kerstboom met alleen kerstverlichting. Wat het dit jaar gaat worden ben ik nog niet helemaal uit, maar waarschijnlijk gaan we weer voor een mini kerstboom.

Wil jij wel een grote kerstboom? Hier koop je de goedkoopste (kunst)kerstbomen:

Goedkope kerstbomen

De beste manier om aan een goedkope kerstboom te komen is om in het buitengebied een rondje te rijden. Vaak zijn er daar wel huizen die veel kerstbomen op hun perceel hebben staan en rond deze tijd heel goedkoop kerstbomen aanbieden. Meestal hebben ze een bord in hun tuin staan met ‘kerstbomen te koop’. Eerlijk is eerlijk, zelf hebben wij op deze manier ook weleens een kerstboom gekocht en helaas zijn deze vaak toch net wat minder mooi dan uit de winkel, omdat deze meestal niet door een professionele kweker worden beheerd.

Een andere optie voor een betaalbare kerstboom is de IKEA. Meestal hebben die een actieperiode waarin je als je spullen in de winkel koopt bij een minimaal bestedingsbedrag een kerstboom voor bijna niks (ik dacht € 9,99) kan meenemen. Wees wel voorbereid op grote drukte, want deze actie gaat vaak als een speer. Ook bij bouwmarkten zijn de kerstbomen vaak net wat goedkoper dan bij de grote tuincentra. En natuurlijk kan je ook op de markt kijken, ook hier zijn de kerstbomen vaak heel betaalbaar.

Goedkope kunstkerstbomen

Liever een kunstkerstboom? Deze is wel duurder dan een echte kerstboom, maar het voordeel is dat deze jaren meegaat. Op marktplaats of in de kringloopwinkel kan je soms heel goedkoop een kunstkerstboom kopen, maar de kans op succes is groter na kerst dan voor kerst op deze plekken.

goedkope kunstkerstbomen 2019

De goedkoopste kerstboom die ik online ben tegengekomen is deze kunstkerstboom (1) van Wehkamp. Kerstboom Nelson met een grootte van 155 cm en een diameter van 83 cm kost slechts 29,95 euro. Deze boom is ook in andere afmetingen te koop. Wil je verlichting in je kerstboom? Dan is deze verlichte kerstboom (2) met een hoogte van 120 cm heel betaalbaar, hij kost namelijk maar € 49,95.

Niet alle kunstkerstbomen op de foto zijn meer leverbaar. Gelukkig zijn er nog genoeg alternatieven voor een klein budget te koop.

Bekijk hier meer nep kerstbomen voor een kleine prijs:

En ben je op zoek naar nog meer kerstinspiratie? Bekijk dan dit handige overzicht met artikelen over kerst.

Liefs,

Ilse

Vind je dit artikel leuk en wil je me op een makkelijke manier steunen? Ik maak in sommige artikelen gebruik van affiliate links. Als jij iets via zo’n linkje koopt, ontvang ik een kleine commissie (jij betaalt hier niets extra’s voor). Bestel bijvoorbeeld via één van de volgende partnerlinks: Bol.com, fonQ, Xenos, Wehkamp of Plantje.nl. Op deze manier kan ik de website onderhouden. 

Delen:

Share on facebook
Facebook
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on email
Email
Share on twitter
Twitter

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Winkelwagen
Scroll naar top