7 out of the box items voor je interieur - InteriorTwin
out of the box items interieur

7 out of the box items voor je interieur

Hoe ziet jouw interieur eruit? Denk je: doe maar gewoon dan doe je al gek genoeg? Of mag het bij jou wel iets gekker? Waar de één het liefst een rustig interieur wil zonder teveel poespas, houd een ander weer van bijzondere items om het huis eigen te maken.

Ons eigen huis heeft van allebei wel wat denk ik. Ik hou van kleur, gezelligheid en veel woonaccessoires maar toch zijn er weinig echt hele gekke dingen te vinden. Op dit moment is denk ik de logeerkamer het meest out of the box met zijn bijzondere muurschildering. Toch kan ik enorm genieten van interieurs die bijzondere items moeiteloos in hun huis weten te blenden.

Groot respect heb ik voor Sabine die de gekste dingen (voor mij dan) uit de kringloop moeiteloos in de inrichting van haar interieur weet op te nemen. Zoals bijvoorbeeld de porseleinen lamp van de foto. Ik vind hem echt prachtig in haar huis staan, maar zou er zelf nooit aan denken om deze uit de kringloopwinkel mee te nemen.

7 bijzondere items voor in huis

Zou jij ook eens graag out of the box gaan en ben je nog op zoek naar leuke ideeën? Met deze 7 bijzondere items haal je echt iets opvallends in huis:

  1. Met een velours vloerkleed in een opvallende kleur haal je niet alleen iets opvallends in huis, maar je hebt ook meteen een originele eyecatcher voor in de woonkamer.
  2. Ook een stoeltje met een bijzondere print is lekker out of the box. In de kringloop of op marktplaats vind je de meest bijzonder items, maar ook in winkels als Leen Bakker, Kwantum of Karwei vind je stoeltjes met prints in een urban jungle of dieren thema.
  3. Doe net als Sabine van de blog Styled by Sabine en zoek bij de kringloop naar bijzondere lampen voor in huis.
  4. Naast bijzondere lampen kan je bij de kringloop of vintage winkels nog meer opvallende items vinden, bijvoorbeeld beelden van honden, leeuwen of zwanen voor op het dressoir.
  5. Ook bijzettafels komen in de gekste vormen: wat dacht je van een onderstel in de vorm van een olifant of palmblad? Het leuke is dat dit soort tafels gewoon in de winkels te koop zijn.
  6. Mag het voor jou allemaal lekker groot? Kies dan voor een bijzonder behang voor op de muur! Je kan bijvoorbeeld voor een fotoprint op behang kiezen zoals een natuurfoto of een oude familiefoto in zwartwit. Maar ook zijn er veel soorten behang met te gekke prints te koop.
  7. Wil je iets rustiger beginnen? Haal dan eens een gekke plantenpot in huis. Een plantenpot in de vorm van een beer, een bloempot met gezicht of eentje in de vorm van een laars: er zijn allerlei soorten plantenpotten te koop.

De beste plekken om bijzondere items te scoren

Ben je enthousiast geworden en wil jij ook op zoek naar bijzondere items voor in huis? De beste plek om out of the box te gaan voor je interieur is op Marktplaats en in de kringloopwinkel, daar kom je namelijk de gekste dingen tegen. Maar ook op vintage markten en in brocante winkels kan je toffe dingen scoren.

En misschien had je het al wel gemerkt: de trend van dit moment is om lekker los te gaan in je interieur. Daarom maak je in de woonwinkels ook grote kans om bijzondere meubels en accessoires voor in huis te vinden. Enig nadeel is dan wel dat je waarschijnlijk niet de enige bent die die toffe stoel met gekke print in huis heeft gehaald, de spullen in de winkels zijn wel lekker out of the box, maar iets minder uniek vanwege de grote oplage.

Wat is jouw gekste item in huis?

Liefs,

Ilse

standaard afbeelding blog

Heb je een vraag? Stel je vraag onder aan dit artikel in de comments en ik zal je vraag zo snel mogelijk beantwoorden.

Vind je dit artikel leuk en wil je me op een makkelijke manier steunen? Ik maak in sommige artikelen gebruik van affiliate links. 

Als jij iets via zo’n linkje koopt, ontvang ik een kleine commissie (jij betaalt hier niets extra’s voor). Bestel bijvoorbeeld via één van de volgende partnerlinks: Bol.com, fonQ, Xenos of Plantje.nl. Op deze manier kan ik de website onderhouden.

Heb je een niet werkende link of foutje gezien in deze blog? Meld het me!

2 gedachten over “7 out of the box items voor je interieur”

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deel dit artikel of sla het op:

Scroll naar boven