Ben jij op zoek naar leuke stoelen voor bij een ronde eettafel? Ik heb een aantal leuke ideeën voor je en geef je inspiratie voor mooie eetkamerstoelen aan een ronde tafel.

Verschillende stoelen aan de eettafel

Zelf heb ik al een aantal jaar een ronde eettafel en ik heb al veel verschillende stoelen gehad. Ik kies het liefst voor verschillende stoelen aan de eettafel, omdat ik zo als ik een keer wat anders wil niet alle stoelen hoef te vervangen.

functionals kandelaar

Onze eettafel was eerst wit, maar een jaartje geleden verfde ik de tafel zwart voor een wat stoerdere look. Aan de witte eettafel heb ik verschillende stoelen staan, zoals een Zuiver Back to School chair, twee HAY AAC22 stoelen en een witte Scandinavische stoel.

stoelen voor bij een ronde eettafel-2

Nadat ik de eettafel zwart heb geverfd heb de witte stoelen vervangen voor twee WOOOD eetkamerstoelen FAY. Heel even heb ik ook vier dezelfde stoelen gehad, namelijk deze stoelen van ELEONORA. Mijn man kon helaas niet wennen aan deze stoelen, maar gelukkig hadden we de vorige stoelen nog.

eetkamerstoel Daan Eleonora

Ik geef je graag nog meer ideeën voor stoelen aan een ronde eettafel. Let er altijd op dat de stoelen makkelijk onder de tafel geschoven kunnen worden. Bij een ronde eettafel zitten de poten meestal in het midden en hier moet je rekening mee houden bij het kiezen van de eetkamerstoelen. Ook moet je er op letten dat de armleuningen onder de tafel passen. Brede stoelen met armleuningen zijn vaak iets minder geschikt voor aan een ronde eettafel.

Stoelen voor aan een ronde eettafel

Hopelijk is dit genoeg inspiratie voor het uitkiezen van nieuwe eetkamerstoelen voor aan tafel.

Liefs,

Ilse

inspiratie en ideeën stoelen voor aan een ronde eettafel

 

Disclaimer: InteriorTwin.com maakt gebruik van affiliate links. Ik ontvang een kleine commissie als je iets besteld via één van deze links. Ik link alleen naar producten die ik vertrouw en waarvan ik denk dat jij ze ook interessant vind.

Wil jij de wekelijkse wooninspiratie ontvangen? Meld je dan nu aan!
* Je gegevens worden gebruikt voor het versturen van de wekelijkse wooninspiratie. Je kunt je ten aller tijde uitschrijven. Bekijk voor meer informatie ook de disclaimer en privacy statement