Stoelen voor bij een ronde eettafel - InteriorTwin

Stoelen voor bij een ronde eettafel

Ben jij op zoek naar leuke stoelen voor bij een ronde eettafel? Ik heb een aantal leuke ideeën voor je en geef je inspiratie voor mooie eetkamerstoelen aan een ronde tafel.

Verschillende stoelen aan de eettafel

Zelf heb ik al een aantal jaar een ronde eettafel en ik heb al veel verschillende stoelen gehad. Ik kies het liefst voor verschillende stoelen aan de eettafel, omdat ik zo als ik een keer wat anders wil niet alle stoelen hoef te vervangen.

functionals kandelaar

Onze eettafel was eerst wit, maar een jaartje geleden verfde ik de tafel zwart voor een wat stoerdere look. Aan de witte eettafel heb ik verschillende stoelen staan, zoals een Zuiver Back to School chair, twee HAY AAC22 stoelen en een witte Scandinavische stoel. Zuiver is sowieso één van mijn favoriete merken waar ik meer meubels van heb.

stoelen voor bij een ronde eettafel-2

Nadat ik de eettafel zwart heb geverfd heb de witte stoelen vervangen voor twee WOOOD eetkamerstoelen FAY. Heel even heb ik ook vier dezelfde stoelen gehad, namelijk deze stoelen van ELEONORA. Mijn man kon helaas niet wennen aan deze stoelen, maar gelukkig hadden we de vorige stoelen nog.

eetkamerstoel Daan Eleonora

Ik geef je graag nog meer ideeën voor stoelen aan een ronde eettafel. Let er altijd op dat de stoelen makkelijk onder de tafel geschoven kunnen worden.

Bij een ronde eettafel zitten de poten meestal in het midden en hier moet je rekening mee houden bij het kiezen van de eetkamerstoelen.

Ook moet je er op letten dat de armleuningen onder de tafel passen. Brede stoelen met armleuningen zijn vaak iets minder geschikt voor aan een ronde eettafel.

Stoelen voor aan een ronde eettafel

Hopelijk is dit genoeg inspiratie voor het uitkiezen van nieuwe eetkamerstoelen voor aan tafel en anders zijn deze stoelen van Vitra wellicht een idee. Bekijk ook de tips voor het uitkiezen van een eettafel.

Liefs,

Ilse

inspiratie en ideeën stoelen voor aan een ronde eettafel

Vind je dit artikel leuk en wil je me op een makkelijke manier steunen? Ik maak in sommige artikelen gebruik van affiliate links. 

Als jij iets via zo’n linkje koopt, ontvang ik een kleine commissie (jij betaalt hier niets extra’s voor). Bestel bijvoorbeeld via één van de volgende partnerlinks: Bol.com, fonQ, Xenos of Plantje.nl. Op deze manier kan ik de website onderhouden.

Heb je een niet werkende link of foutje gezien in deze blog? Meld het me!

Deel dit artikel of sla het op:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Lees ook eens:

Scroll naar boven