Elk jaar rond deze tijd maak ik een leuke DIY met als thema kerst. Ook voor dit jaar heb ik weer een leuk idee, deze zal ik binnenkort aan jullie laten zien! Maar omdat ik wat later ben dan anders en jullie vast ook snel zelf aan de slag willen heb ik mijn kerst DIY’s van de afgelopen jaren op een rij gezet.

- advertentie -
HuishoudenHuishouden

Een kerstboom van licht

Deze kerstboom van licht is mijn oudste DIY maar nog steeds favoriet. Meer dan een houten plaat, verf, spijkers en kerstverlichting op batterijen heb je niet nodig. De uitleg van deze DIY lees je hier.

kerstboom op hout van licht

Kerstboom op doek

Een kerstboom op doek is de laatste jaren mega populair. Dit jaar is een kerstboom op doek met lichtjes de absolute trend. Vorig jaar besloot ik het net even anders te doen en zelf een kerstboom op doek te stempelen. Zo kon ik zelf de kleuren kiezen en koos ik voor zwart en goud. Is hij niet leuk?

diy kerstboom op doek

Dennentak met ballen

Nog een leuk idee om zelf te maken en perfect voor als je eens een ander soort kerstboom wilt: een dennentak met ballen. Deze maakte ik 2 jaar geleden om mijn kantoor er wat gezelliger uit te laten zien.

kerstmis styling

Andere jaren wist ik al zeker wat ik met kerst wilde, dit jaar ben ik er nog niet helemaal uit. Daarom is de nieuwe DIY ook wat later dan dat jullie gewend zijn. Maar ik ga nog zeker met leuke decoratie aan de slag om het huis in kerstsferen te brengen. Natuurlijk laat ik jullie het resultaat zien als ik het af is!

Nog meer kerst inspiratie bekijken? Bekijk dan de tips van Joyce om zelf iets voor kerst te knutselen.

Liefs,

Ilse

 

Disclaimer: InteriorTwin.com maakt gebruik van affiliate links. Ik ontvang een kleine commissie als je iets besteld via één van deze links. Ik link alleen naar producten die ik vertrouw en waarvan ik denk dat jij ze ook interessant vind.

Wil jij de wekelijkse wooninspiratie ontvangen? Meld je dan nu aan!
* Je gegevens worden gebruikt voor het versturen van de wekelijkse wooninspiratie. Je kunt je ten aller tijde uitschrijven. Bekijk voor meer informatie ook de disclaimer en privacy statement