Al heel lang stond de House Doctor hanglamp Molecular op mijn verlanglijstje. Alleen de prijs, 245 euro, was niet heel goedkoop. Toch kon ik deze mooie lamp niet uit mijn hoofd krijgen. Tot ik de hanglamp Scorpi van Kwantum tegenkwam.

Deze goedkope hanglamp is een look-a-like van de design lamp Molecular en met zijn 55 euro heel betaalbaar. Ik vertel je graag hoe deze lamp bevalt en laat je nog een aantal alternatieven voor de hanglamp zien.

slaapkamer-nieuw-beddengoed-uitkiezen

Goedkope look-a-like lampen House Doctor Molecular

Ik ben gek op het designmerk House Doctor en de lamp Molecular is echt heel mooi. Als ik het geld zou hebben, zou ik hem ook graag gekocht hebben. Maar helaas kan ik elke euro maar 1 keer uitgeven. Gelukkig zijn er een aantal look-a-like lampen te koop die op de lamp Moleculair lijken. Toegegeven, ik vind de House Doctor lamp wel echt het allermooiste, maar dit zijn mooie alternatieven:

hanglamp scorpi kwantum look a like house doctor moleculair

Review hanglamp Scorpi Kwantum

Wij hebben dus uiteindelijk voor de hanglamp Scorpi van Kwantum gekozen. En daar zijn wij nog elke dag heel blij mee. De lamp hangt bij ons boven het bed in de slaapkamer, maar hij staat ook erg leuk in de woonkamer, bijvoorbeeld boven de eettafel of in de zithoek.

Het installeren van de lamp was heel eenvoudig. Je moet nog wel zelf 6 lampen kopen voor het armatuur. Pas op dat je niet te sterke lampen koopt. Dit hebben wij in eerste instantie per ongeluk gedaan, maar omdat het armatuur bestaat uit 6 lampen krijg je dan heel fel licht. Uiteindelijk hebben wij een aantal lampen vervangen voor minder felle lampen en nu is hij perfect. Je zou ook een dimmer kunnen installeren of smart verlichting kunnen gebruiken, zodat je de lamp in elke gewenste sterkte kan gebruiken.

Wij zijn in ieder geval erg blij met de lamp en vinden het een echte aanrader! Bekijk ook deze inspiratie voor een slaapkamer lamp voor meer tips.

Liefs,

Ilse

 

Disclaimer: InteriorTwin.com maakt gebruik van affiliate links. Ik ontvang een kleine commissie als je iets besteld via één van deze links. Ik link alleen naar producten die ik vertrouw en waarvan ik denk dat jij ze ook interessant vind.

Wil jij de wekelijkse wooninspiratie ontvangen? Meld je dan nu aan!
* Je gegevens worden gebruikt voor het versturen van de wekelijkse wooninspiratie. Je kunt je ten aller tijde uitschrijven. Bekijk voor meer informatie ook de disclaimer en privacy statement