Review: hanglamp Scorpi van Kwantum - InteriorTwin
goedkope hanglamp boven het bed

Review: hanglamp Scorpi van Kwantum

Al heel lang stond de House Doctor hanglamp Molecular op mijn verlanglijstje. Alleen de prijs, 245 euro, was niet heel goedkoop. Toch kon ik deze mooie lamp niet uit mijn hoofd krijgen. Tot ik de hanglamp Scorpi van Kwantum tegenkwam.

Deze goedkope hanglamp is een look-a-like van de design lamp Molecular en met zijn 55 euro heel betaalbaar. Ik vertel je graag hoe deze lamp bevalt en laat je nog een aantal alternatieven voor de hanglamp zien.

slaapkamer-nieuw-beddengoed-uitkiezen

Goedkope look-a-like lampen House Doctor Molecular

Ik ben gek op het designmerk House Doctor en de lamp Molecular is echt heel mooi. Als ik het geld zou hebben, zou ik hem ook graag gekocht hebben. Maar helaas kan ik elke euro maar 1 keer uitgeven.

Gelukkig zijn er een aantal look-a-like lampen te koop die op de lamp Moleculair lijken. Toegegeven, ik vind de House Doctor lamp wel echt het allermooiste, maar dit zijn mooie alternatieven:

Wij hebben de lamp boven ons bed gehangen, maar dit is bijvoorbeeld ook een leuke lamp voor boven de eettafel.

hanglamp scorpi kwantum look a like house doctor moleculair

Review hanglamp Scorpi Kwantum

Wij hebben dus uiteindelijk voor de hanglamp Scorpi van Kwantum gekozen. En daar zijn wij nog elke dag heel blij mee. De lamp hangt bij ons boven het bed in de slaapkamer, maar hij staat ook erg leuk in de woonkamer, bijvoorbeeld boven de eettafel of in de zithoek.

Het installeren van de lamp was heel eenvoudig. Je moet nog wel zelf 6 lampen kopen voor het armatuur. Pas op dat je niet te sterke lampen koopt. Dit hebben wij in eerste instantie per ongeluk gedaan, maar omdat het armatuur bestaat uit 6 lampen krijg je dan heel fel licht. Uiteindelijk hebben wij een aantal lampen vervangen voor minder felle lampen en nu is hij perfect. Je zou ook een dimmer kunnen installeren of smart verlichting kunnen gebruiken, zodat je de lamp in elke gewenste sterkte kan gebruiken.

Wij zijn in ieder geval erg blij met de lamp en vinden het een echte aanrader! Bekijk ook deze inspiratie voor een slaapkamer lamp voor meer tips.

Liefs,

Ilse

goedkope-hanglampen-alternatieven

Vind je dit artikel leuk en wil je me op een makkelijke manier steunen? Ik maak in sommige artikelen gebruik van affiliate links. 

Als jij iets via zo’n linkje koopt, ontvang ik een kleine commissie (jij betaalt hier niets extra’s voor). Bestel bijvoorbeeld via één van de volgende partnerlinks: Bol.com, fonQ, Xenos of Plantje.nl. Op deze manier kan ik de website onderhouden.

Heb je een niet werkende link of foutje gezien in deze blog? Meld het me!

Deel dit artikel of sla het op:

3 gedachten over “Review: hanglamp Scorpi van Kwantum”

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Lees ook eens:

Scroll naar boven