Hebben jullie de nieuwste trend al gespot? Meubels met webbing zie je opeens overal. Webbing is gemaakt van gevlochten riet: een speciaal materiaal wat op deze manier extra sterk is. De basic uitstraling van webbing zorgt ervoor dat dit in elk interieur mooi staat, van bohemien, vintage, Scandinavisch tot industrieel. Ben je nog op zoek naar inspiratie? Dan vind je in deze blog vast wat je zoekt!

Webbing terug van weggeweest

Misschien ken je webbing nog wel van vroeger. Zelf moet ik altijd denken aan de gevlochten stoelen of bijzettafeltjes die vroeger bij oma stonden. Lange tijd is webbing oubollig geweest en verdween het uit steeds meer huizen. Maar webbing meubels zijn terug, en hoe!

Moderne webbing meubels

De nieuwste trendy meubels en accessoires zijn gemaakt van webbing, maar dan net even in een iets modernere stijl. Je kunt bijvoorbeeld kiezen uit stoelen, kasten, tafels en bankjes. In dit artikel heb ik een aantal mooie meubels met webbing voor je verzameld om leuke ideeën op te doen. Veel meubels van webbing zijn gecombineerd met blank hout en passen daardoor in elk interieur. Maar webbing gecombineerd met zwart kan bijvoorbeeld ook heel goed in een stoer interieur.

Zelf webbing meubels maken

Kan je net niet vinden wat je zoekt? Je kan natuurlijk ook zelf webbing meubels maken. Zelf heb ik een hoofdbord van webbing gemaakt, maar je kan bijvoorbeeld ook zelf een kast van webbing maken.

webbing-hoofdbord-zelf-maken-modern

Webbing meubels en accessoires kopen

Ook zo enthousiast geworden over webbing meubels? Ik heb de mooiste webbing (look) meubels en accessoires voor je op een rij gezet.

*De producten op de afbeelding zijn helaas niet meer verkrijgbaar

trend meubels en accessoires van webbing

Heb jij al webbing in huis? Of sla je deze trend liever over?

Liefs,

Ilse

 

Disclaimer: InteriorTwin.com maakt gebruik van affiliate links. Ik ontvang een kleine commissie als je iets besteld via één van deze links. Ik link alleen naar producten die ik vertrouw en waarvan ik denk dat jij ze ook interessant vind.

Wil jij de wekelijkse wooninspiratie ontvangen? Meld je dan nu aan!
* Je gegevens worden gebruikt voor het versturen van de wekelijkse wooninspiratie. Je kunt je ten aller tijde uitschrijven. Bekijk voor meer informatie ook de disclaimer en privacy statement