Kleine veranderingen in de studeerkamer - InteriorTwin
kantoor makeover

Kleine veranderingen in de studeerkamer

Alweer een aantal weken geleden kreeg de studeerkamer een nieuwe look. Vandaag laat ik jullie graag het resultaat van deze make-over zien. De make-over ging helaas niet zo soepel door een opeenstapeling van gekke dingen bij de bestelling van mijn nieuwe wandrek.

In deze blog vertel ik er alles over en heb ik foto’s van de make-over klaarstaan.

kantoor make-over

Van wit naar zwart

Regelmatig krijg ik de vraag op Instagram waar mijn bureau te koop is. En meestal volgt daarna de vraag of het onderstel ook verkrijgbaar is in het zwart. Een tijdje geleden liet ik al aan jullie zien dat ons bureau gewoon een simpele IKEA hack is.

Alleen het onderstel blijkt dus niet in het zwart te koop te zijn bij IKEA. Als ik daar teleurgestelde reacties op krijg adviseer ik eigenlijk altijd om dan maar zelf aan de slag te gaan met verf.

Het bureau heb ik al sinds wij hier wonen. Toen wij hier net kwamen wonen was onze inrichting vooral Scandinavisch, maar het is in de loop der tijd wat stoerder geworden. Ook het bureau mocht wat mij betreft nog wat stoerder, alleen ik wilde er ook niet teveel geld aan uitgeven.

Daarom besloot ik het onderstel te verven, zo kon ik meteen mijn eigen advies in de praktijk brengen. De schragen heb ik geverfd met speciale metaalverf en het ladeblok met restjes Raaf die ik nog overhad van de zelfgemaakte eetkamerbank.

Ook heb ik de lades van ladekast MOPPE in deze kleur meegenomen. Het bureau ziet er meteen heel anders uit, ik ben er super blij mee.

Iets nieuws aan de muur

Om te vieren dat InteriorTwin 3 jaar bestaat heb ik mijzelf ook iets nieuws voor aan de muur kado gedaan. Namelijk een stoer wandrek van MijnWand. Ik moet eerlijk toegeven dat ik niet alleen maar blij met deze keuze.

Regelmatig bestel ik bij een kleine ondernemer, omdat ik het belangrijk vind niet alleen de grote ketens te ondersteunen. In dit geval zal ik nooit meer wat bij deze kleine ondernemer bestellen, er ging namelijk veel te veel mis.

Zowel met het plaatsen van de bestelling, het in orde maken van de bestelling als met het verzenden van de bestelling ging van alles mis. Maar het ergste vond ik de manier van communiceren van het bedrijf.

Niet iets netjes oplossen, maar verwijten richting de klant. Achteraf heeft de ondernemer wel excuses aangeboden voor de gang van zaken.

Maar goed, uiteindelijk kreeg ik het wandrek dus binnen en ik moet zeggen: hij is super mooi! Heel origineel en je ziet dat het echt vakwerk is. Ik zou het gezien mijn ervaring bij dit bedrijf alleen echt afraden hier een bestelling te plaatsen.

Op het geometrische wandrek plaatste ik een aantal accessoires die ik nog had staan in huis. De cactussen staan al een hele tijd verwaarloosd in een hoekje, maar dat is het voordeel van cactussen: ze leven nog steeds!

Op het wandrek komen ze weer heel mooi tot hun recht. De grote poster naast het wandrek had ik ook al in huis en is een plattegrond van Paphos, Cyprus.

Hier zijn wij getrouwd, dus ik vind het erg leuk dat ik deze poster weer een plekje heb kunnen geven.

Ik ben heel erg blij met de update van mijn werkplek. Wat vinden jullie van het resultaat?

Liefs, Ilse

Heb je een vraag? Stel je vraag onder aan dit artikel in de comments en ik zal je vraag zo snel mogelijk beantwoorden.

Wil jij jouw mooie huis of tuin delen in een binnenkijker? Heb je een leuk zelfmaakproject of een ander tof idee en wil je dit delen met de lezers van InteriorTwin? Mail mij jouw idee.

Vind je dit artikel leuk en wil je me op een makkelijke manier steunen? Ik maak in sommige artikelen gebruik van affiliate links. Als jij iets via zo’n linkje koopt, ontvang ik een kleine commissie (jij betaalt hier niets extra’s voor). Op deze manier kan ik de website onderhouden.

12 gedachten over “Kleine veranderingen in de studeerkamer”

  1. Beste Ilse,

    Wat een mooi bureau! Zou je mij kunnen vertellen hoe lang en breed de plank is die je voor het blad hebt gebruikt?

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deel dit artikel of sla het op:

Scroll naar boven