Jaaroverzicht 2019: de leukste blogs en bijzondere feiten - InteriorTwin
quiet clearing kleur van het jaar histor trendkleur 2019

Jaaroverzicht 2019: de leukste blogs en bijzondere feiten

Het is bijna het einde van 2019: tijd voor een jaaroverzicht! Net als vorig jaar ga ik tot 2 januari offline. Even een weekje zonder nieuwe blogs, maar tijd om op te laden en met familie en vrienden door te brengen. Maar voor ik offline ga heb ik wel een mooi jaaroverzicht voor jullie klaar staan met de leukste interieurblogs van 2019 en een aantal bijzondere feiten.

Leukste interieurblogs 2019

Laat ik beginnen met de top 5 leukste interieurblogs van 2019. Welke nieuwe artikelen werden er dit jaar het meest gelezen?

1. 7 ideeën voor de voor de Malm ladekast: dit artikel is al bijna 8.000 keer bekeken! Niet zo gek, want bijna iedereen heeft de Malm ladekast van IKEA wel in huis. Alleen soms wil je wat anders en daarom heb ik leuke ideeën voor je in dit artikel verzameld.

quiet clearing muurverf en ikea malm ladekasten geverfd

2. Histor Kleur van het Jaar 2019: jullie klikken massaal door om de make-over te zien die ik met deze mooie kleur heb gedaan. Dat snap ik helemaal, want ik vind de kleur ook super mooi. Inmiddels heb ik ook een make-over gedaan met de Kleur van het Jaar 2020 van Histor, ik ben benieuwd of dit artikel ook zo vaak bekeken gaat worden!

3. Inspiratie en ideeën voor het verven van je trap: het verven van je trap is dan ook de trend van dit moment, iedereen wil een tof kleurtje op de trap. Ik krijg bijna dagelijks vragen over de kleur op onze trap en dat snap ik want de kleur is ook te gek.

groene trap met deursticker

4. 8 goedkope interieurwinkels: een praktisch overzicht van de goedkoopste interieurwinkels. Want wie houdt er nou niet van koopjes!

5. Binnenkijken in de mooiste keukens: ik ben gek op inspiratie en vind het heerlijk om bij anderen binnen te kijken. En dat ik niet de enige ben bewijst dit artikel in de top 5 interieurartikelen uit 2019 wel!

De top 5 is een mooie samenvatting van artikelen die ik graag maak: van make-overs en binnenkijkers tot interieurinspiratie en praktische tips. Heel leuk om te zien dat jullie deze combinatie ook zo waarderen en dat elke categorie goed gelezen wordt!

Bijzonder feiten InteriorTwin

Het jaaroverzicht is ook een mooi moment om een aantal bijzondere feiten over InteriorTwin te delen. Ik hou van feiten en cijfers en ik ben vast niet de enige!

Wist je dat:

Terugblik op 2019 en plannen voor 2020

Aan het einde van het jaar kijk ik ook terug op het afgelopen jaar en maak ik plannen voor het nieuwe jaar. Sommige plannen ga ik al heel snel mee aan de slag en sommige plannen komen er nooit van. Zo ben ik afgelopen jaar gestopt met de wekelijkse rubriek ‘het favoriete item in huis van’, simpelweg omdat ik te weinig inzendingen kreeg. Zo nu en dan komt er nog een binnenkijker online, maar helaas heb ik te weinig aanmeldingen om dit wekelijks te blijven doen. Maar vind je het leuk om aan deze categorie mee te doen, laat het mij dan vooral weten!

Eind 2018 deelde ik al met jullie dat ik twijfelde of ik nog wel interieuradvies wilde geven. Het geven van interieuradvies kost namelijk veel tijd (veel meer dan de klanten vaak zien) en onder aan de streep levert het helaas niet zo heel veel op, tenzij ik mij zou gaan richten op het hoger segment en daarmee ook veel hogere tarieven kan vragen. Ik wist al heel snel dat ik dat niet wilde. Het is juist mijn missie om zoveel mogelijk mensen te helpen met een interieur dat bij ze past en dat kan niet als ik mij alleen richt op mensen die veel te besteden hebben. Daarom heb ik 2019 een stap terug gedaan. Ik ben gestopt met het geven van de workshop ontdek je eigen woonstijl (soms maak ik een uitzondering als een groep zich meld) en ben veel minder de focus gaan leggen op het geven van interieuradvies. Zo heb ik extra tijd om mij op de blog te richten waarmee ik veel meer mensen kan helpen met hun interieur. Want dat is uiteindelijk wat ik het liefste doe!

En daarover gesproken: je kunt vanaf nu de online cursus ‘richt je huis in als een pro’ volgen! Een praktische cursus waarin stap voor stap wordt uitgelegd hoe je weloverwogen de juiste keuzes in je interieur maakt. Je hoeft niet meer bang te zijn om de verkeerde keuzes te maken, maar weet precies welke muurkleur, meubels en accessoires mooi staan bij je inrichting.

Nu de focus op de blog ligt en niet meer op het geven van interieuradvies, heb ik ook meer tijd om leuke inspiratie met jullie te delen. Natuurlijk blijf ik inspiratie en DIY’s uit mijn eigen huis met je delen, maar ik zal ook veel inspiratie blijven delen die jou helpt van je huis je thuis te maken. Niet alleen maar over interieur, maar ook over ontspullen, duurzaamheid en huishouden. Deze thema’s houden mij steeds meer bezig en ik weet dat ik niet de enige ben. Dus loop je ergens tegenaan of wil je over een bepaalde ruimte graag meer lezen? Laat het mij dan weten, want ik schrijf de artikelen juist om je te helpen!

Bedankt

Bedankt voor het bezoeken van InteriorTwin.com, het volgen van mijn Instagramaccount, Facebook of Pinterest of het inschrijven op de nieuwsbrief. Dankzij jou heb ik van deze blog mijn werk kunnen maken. Of je nu een stille volger bent of regelmatig een like of berichtje achterlaat: ik ben je ontzettend dankbaar!

interiortwin 3 jaar

Ik wil je alvast hele fijne feestdagen wensen en een gelukkig 2020. In 2020 ben ik weer terug met heel veel inspiratie voor in huis. Update: hier vind je het jaaroverzicht van 2020.

Liefs,

Ilse

Heb je een vraag? Stel je vraag onder aan dit artikel in de comments en ik zal je vraag zo snel mogelijk beantwoorden.

Wil jij jouw mooie huis of tuin delen in een binnenkijker? Heb je een leuk zelfmaakproject of een ander tof idee en wil je dit delen met de lezers van InteriorTwin? Mail mij jouw idee.

Vind je dit artikel leuk en wil je me op een makkelijke manier steunen? Ik maak in sommige artikelen gebruik van affiliate links. Als jij iets via zo’n linkje koopt, ontvang ik een kleine commissie (jij betaalt hier niets extra’s voor). Op deze manier kan ik de website onderhouden.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deel dit artikel of sla het op:

Scroll naar boven