Housewarming: 5 cadeau ideeën voor een nieuw huis - InteriorTwin
housewarming nieuw huis kado ideeen

Housewarming: 5 cadeau ideeën voor een nieuw huis

Bij een nieuw huis horen nieuwe spullen. Op een housewarming of bij een eerste bezoek aan het nieuwe huis van vrienden of familie is het dan ook gebruikelijk dat je een cadeau meeneemt. Maar wat geef je de bewoners van een nieuw huis nou kado? Je wilt niet iets geven waar de bewoners niks aan hebben, maar je wilt ook niet met lege handen aankomen.

Op internet zijn heel veel ideeën voor housewarming cadeaus te vinden, maar eerlijk is eerlijk: meestal zijn het suffe cadeaus die meteen in een lade verdwijnen. Dat is zonde, wat verhuizen is al duur genoeg. Liever geef je een waardevol en persoonlijk cadeau voor een nieuw huis waar de mensen echt wat aan hebben. Daarom heb ik de leukste cadeau ideeën voor een nieuw huis voor je op een rij gezet.

1.Bied jezelf aan als hulp

Dit cadeau kan je natuurlijk beter al wat eerder geven dan op de housewarming, maar er komt niets zo goed van pas als een paar extra handen om te helpen als je net een nieuw huis hebt.

Bied jezelf dus aan als klusheld, verhuishulp, schoonmaker of oppas. Wedden dat je de ontvangers hiermee ontzettend blij maakt!

2. Geef een cadeaukaart voor het nieuwe huis

In een nieuw huis heb je altijd wel nieuwe dingen nodig. Alleen wat er precies nodig is in het nieuwe huis, dat weten de bewoners zelf het beste. Dus ondanks je goede bedoelingen om met een mooi kussen of gezellige kandelaar aan te komen, is dat misschien niet het meest praktische cadeau voor een housewarming.

Daarom is een cadeaubon zo fijn, zo kunnen de bewoners zelf iets uitkiezen wat ze echt nodig hebben. Met een cadeaubon van bol.com zit je sowieso altijd goed, want daar is echt alles te koop.

3. Planten als housewarmingcadeau

Een nieuw huis is vaak niet meteen af en in het begin kan een gezellige sfeer nog weleens ontbreken. Daarom is een plant altijd een goed idee: direct een gezellige sfeer en een niet al te duur cadeau.

Deze populaire plant haal je bijvoorbeeld al voor minder dan een tientje in huis. En weet je dat de nieuwe bewoner geen groene vingers heeft? Dan is een mooie kunstplant een goed alternatief.

4. Een tijdschriftabonnement

Druk, druk, druk. Met een nieuw huis is er altijd wel wat te doen. Daarom is het ook zo lekker om ‘s avonds even te ontspannen met je favoriete tijdschrift. Geef daarom eens een tijdschriftabonnement kado.

Dat kan een abonnement zijn op de Vtwonen of Ariadne@home voor de nodige interieurinspirate, maar je kan ook kijken welk abonnement het beste bij jouw vriend(in) past.

5. Hulp bij de inrichting

Een nieuw huis sfeervol inrichten kan best lastig zijn. Er moeten veel belangrijke keuzes gemaakt worden en er moet aan veel gedacht worden. Wist je dat in de online interieurcursus ‘richt je huis in als een pro’ alle belangrijke punten voorbij komen?

Van indeling, kleurkeuzes, tot het uitzoeken van meubels en het stylen van de ruimte. Het perfecte housewarming cadeau voor maar 24,95 euro om te helpen bij de inrichting van een nieuw huis!

Toch liever iets decoratiefs kopen voor het nieuwe huis? Bekijk dan dit overzicht van 24 cadeautjes voor minder dan een tientje.

Heb jij nog een leuke kadotip voor de bewoners van een nieuwe woning?

Liefs, Ilse

Vind je dit artikel leuk en wil je me op een makkelijke manier steunen? Ik maak in sommige artikelen gebruik van affiliate links. 

Als jij iets via zo’n linkje koopt, ontvang ik een kleine commissie (jij betaalt hier niets extra’s voor). Bestel bijvoorbeeld via één van de volgende partnerlinks: Bol.com, fonQ, Xenos of Plantje.nl. Op deze manier kan ik de website onderhouden.

Heb je een niet werkende link of foutje gezien in deze blog? Meld het me!

Deel dit artikel of sla het op:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Lees ook eens:

Winkelwagen
Scroll naar boven

Meld je aan voor de wekelijkse inspiratiemail en ontvang het gratis e-book 'in 5 stappen naar een interieur dat bij je past'

Je kunt je altijd weer uitschrijven. Bekijk voor meer informatie de disclaimer en privacy statement.

Meld je aan voor de wekelijkse inspiratiemail en ontvang het gratis e-book 'in 5 stappen naar een interieur dat bij je past'

Je kunt je altijd weer uitschrijven. Bekijk voor meer informatie de disclaimer en privacy statement.

ronde haard woonkamer