Hebben jullie de nieuwste trend al gespot? Kleurrijke vloerkleden zijn helemaal hot! Van groen, roze, aubergine, blauw tot geel: kleur mag weer in huis en met een kleurrijk vloerkleed maak je meteen veel impact!

In deze blogpost laat ik een aantal van de mooiste kleurrijke vloerkleden zien. Zelf kocht ik ook een kleurrijk vloerkleed en natuurlijk laat ik deze ook aan je zien.

Een groen vloerkleed

Ondanks dat er steeds meer aubergine en roze tinten in huis komen is groen nog steeds één van mijn favoriete kleuren. Het is dan ook niet zo gek dat onze nieuwe vloerkleed helemaal groen is. De groene tint matcht perfect bij onze groene haard en de groene fauteuil, maar combineert ook heel mooi met de rest van de meubels. Zo vind ik groen een heel mooie combinatie met de oud roze / aubergine muurkleur achter de bank.

Ik bestelde dit vloerkleed online en had het de volgende dag al in huis. Ik moest nog wel even geduld hebben tot ik hem neer kon leggen, omdat ik de salontafel niet in mijn eentje kan tillen. Maar toen het vloerkleed eenmaal lag: wauw! Ik vind het zo tof wat voor verschil een ander vloerkleed kan maken.

groen vloerkleed groene stoel 2

Inspiratie voor kleurrijke vloerkleden

Misschien ben jij na het zien van dit vloerkleed ook wel helemaal om en wil jij ook een mooi nieuw vloerkleed in huis halen. Ik heb de mooiste kleurrijke vloerkleden voor je op een rij gezet.

Klik voor meer informatie over de vloerkleden op één van onderstaande links:

groen varamin vloerkleed 2

Durf jij voor een kleurrijk vloerkleed in huis te kiezen? Zelf vind ik het erg mooi staan en op Instagram heb ik al heel wat vloerkleden met kleuren als rood en blauw voorbij zien komen.

Liefs,

Ilse

trend inspiratie en ideeën kleurrijke vloerkleden in huis

 

Disclaimer: InteriorTwin.com maakt gebruik van affiliate links. Ik ontvang een kleine commissie als je iets besteld via één van deze links. Ik link alleen naar producten die ik vertrouw en waarvan ik denk dat jij ze ook interessant vind.

Wil jij de wekelijkse wooninspiratie ontvangen? Meld je dan nu aan!
* Je gegevens worden gebruikt voor het versturen van de wekelijkse wooninspiratie. Je kunt je ten aller tijde uitschrijven. Bekijk voor meer informatie ook de disclaimer en privacy statement