Trend: kleurrijke vloerkleden - InteriorTwin
groen vloerkleed

Trend: kleurrijke vloerkleden

Hebben jullie de nieuwste trend al gespot? Kleurrijke vloerkleden zijn helemaal hot! Van groen, roze, aubergine, blauw tot geel: kleur mag weer in huis en met een kleurrijk vloerkleed maak je meteen veel impact!

In deze blogpost laat ik een aantal van de mooiste kleurrijke vloerkleden zien. Zelf kocht ik ook een kleurrijk vloerkleed en natuurlijk laat ik deze ook aan je zien.

Een groen vloerkleed

Ondanks dat er steeds meer aubergine en roze tinten in huis komen is groen nog steeds één van mijn favoriete kleuren. Het is dan ook niet zo gek dat onze nieuwe vloerkleed helemaal groen is.

De groene tint matcht perfect bij onze groene haard en de groene fauteuil, maar combineert ook heel mooi met de rest van de meubels. Zo vind ik groen een heel mooie combinatie met de oud roze / aubergine muurkleur achter de bank.

Ik bestelde dit vloerkleed online en had het de volgende dag al in huis. Ik moest nog wel even geduld hebben tot ik hem neer kon leggen, omdat ik de salontafel niet in mijn eentje kan tillen. Maar toen het vloerkleed eenmaal lag: wauw! Ik vind het zo tof wat voor verschil een ander vloerkleed kan maken.

groen vloerkleed groene stoel 2

Inspiratie voor kleurrijke vloerkleden

Misschien ben jij na het zien van dit vloerkleed ook wel helemaal om en wil jij ook een mooi nieuw vloerkleed in huis halen. Ik heb de mooiste kleurrijke vloerkleden voor je op een rij gezet.

Klik voor meer informatie over de vloerkleden op één van onderstaande links:

  • Vloerkleed rood / aubergine
  • Vloerkleed geel
  • Vloerkleed groen
  • Vloerkleed koper / roze
groen varamin vloerkleed 2

Durf jij voor een kleurrijk vloerkleed in huis te kiezen? Zelf vind ik het erg mooi staan en op Instagram heb ik al heel wat vloerkleden met kleuren als rood en blauw voorbij zien komen.

Liefs,

Ilse

trend inspiratie en ideeën kleurrijke vloerkleden in huis

Heb je een vraag? Stel je vraag onder aan dit artikel in de comments en ik zal je vraag zo snel mogelijk beantwoorden.

Wil jij jouw mooie huis of tuin delen in een binnenkijker? Heb je een leuk zelfmaakproject of een ander tof idee en wil je dit delen met de lezers van InteriorTwin? Mail mij jouw idee.

Vind je dit artikel leuk en wil je me op een makkelijke manier steunen? Ik maak in sommige artikelen gebruik van affiliate links. Als jij iets via zo’n linkje koopt, ontvang ik een kleine commissie (jij betaalt hier niets extra’s voor). Op deze manier kan ik de website onderhouden.

4 gedachten over “Trend: kleurrijke vloerkleden”

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deel dit artikel of sla het op:

Scroll naar boven