Ik kan echt heel gelukkig worden van goede huishoudhacks. Een handig truck of hulpmiddel die je tijd of geld bespaard, het huishouden makkelijker maakt of gewoon een hack waardoor het leven een stukje eenvoudiger wordt.

Wist je dat AliExpress vol staat met ultieme huishoudhacks? Bij Ali weten ze wel hoe je met weinig tijd en een drukke baan je huishouden op orde houdt en geld bespaart. Ik heb mijn favoriete huishoudhacks van AliExpress op een rij gezet. Met deze handige tools en gadgets wordt het huishouden een stuk eenvoudiger en goedkoper.

Baal jij ook zo van die dure koffiecups? Met de hervulbare koffiecups / capsules voor je Nespresso bespaar je geld en plastic

Deze handige hack is as we speak onderweg naar ons, dus hier zal ik binnenkort nog een review over schrijven. Zelf drink ik geen koffie, maar mijn man drinkt dagelijks koffie uit onze Nespresso machine. Wekelijks gaan er flink wat koffiecups doorheen. En dat is zonde, want de koffiecups zijn niet alleen flink aan de prijs, maar zo gooien we ook heel wat plastic weg. Op AliExpress kwam ik in mijn zoektocht naar handige huishoudhacks deze handige hervulbare capsules voor de Nespresso koffiemachine tegen. De capsules zijn van staal en je kan ze dus keer op keer hergebruiken. Een mooie duurzame huishoudhack op AliExpress voor in de keuken die ons uiteindelijk niet alleen plastic, maar ook geld gaat besparen!

Een volle kledingkast waarin je niks in kan terugvinden? Met deze kledingorganizers ziet jouw kast er weer netjes uit en bespaar je ruimte!

Herken je dit? Een te volle kledingkast waar je je favoriete t-shirt niet in kan vinden. En je hebt haast, dus je hebt geen tijd om heel je kledingkast door te spitten. He he, eindelijk gevonden. Maar oeps, nu ligt de rest van de kast wel overhoop…

Het gebeurd mij regelmatig. Alhoewel ik niet meer teveel nieuwe kleding probeer te kopen en ook probeer te ontspullen, is onze kledingkast regelmatig een chaos. Vooral in de lades ligt alle kleding overhoop. Zo af en toe probeer ik het netjes op te vouwen, maar een week later ligt alles weer door elkaar.

Daarom lijken deze kledingorganizers van AliExpress mij zo handig! Je kan dankzij de organizer makkelijk een kledingstuk midden uit de stapel pakken zonder de rest van de stapel door elkaar te hoeven gooien. Deze kledingorganizer staat zeker op mijn wishlist. Ook deze ruimtebesparende kledinghangers en handige opbergdoos voor ondergoed en sokken zorgen voor een overzichtelijke kledingkast. Dankzij deze handige gadgets bespaar je ruimte in je kledingkast, maar ook tijd bij het opruimen van je kledingkast en zoeken naar je kleding.

/

Wordt jij ook zo gek van al het stof op je jaloezieën? Met deze reinigingsborstel wordt schoonmaken een fluitje van een cent.

Ik moet wat bekennen. In een aantal kamers in huis ligt er een dikke laag stof op mijn jaloezieën. Met een druk leven kom ik er gewoon niet aan toe om regelmatig de jaloezieën schoon te maken, maar het is eigenlijk wel echt hard nodig. Een handige huishoudhack om tijd te besparen bij het schoonmaken van de jaloezieën zou dus echt goed van pas komen.

Op AliExpress kwam ik deze microfiber reinigingsborstel tegen voor het schoonmaken van de jaloezieën. Ik herinner mij dat mijn moeder vroeger ook zoiets gebruikte en dat dit heel goed werkte. Deze ga ik dus zeker binnenkort bestellen, want met deze speciale borstel wordt het wel heel makkelijk om de jaloezieën te reinigen. Er staat ook bij dat ze geschikt zijn om shutters mee schoon te maken, dus ik ga ze ook testen op mijn zwarte shutters.

Vergeet jij je planten water te geven? Dan is dit automatische watersysteem wat voor jou!

Groene vingers, het is niet voor iedereen weggelegd. De een geeft planten te weinig water, de ander weer teveel (guilty!). Een automatisch watersysteem is ideaal voor als het je niet lukt goed voor je planten te zorgen.

Ik herinner mij dat ik vroeger dit automatische watersysteem ook gebruikte en dat mijn planten hierdoor precies genoeg water kregen. Met dit watersysteem heeft je plant genoeg water voor minimaal 2 weken. Als de aarde vochtig genoeg is ontstaat er automatisch een vacuüm, waardoor je planten precies genoeg water krijgen.

Binnenkort ga ik weer opnieuw een aantal van dit watersysteem bestellen voor de planten die hier lastig overleven. In plaats van dit systeem kan je ook kiezen voor dit kraantje, je zet er dan zelf een flesje water op en verder werkt het systeem hetzelfde. Zelf vind ik dit minder mooi, maar het is wel een iets goedkopere oplossing.

Deze handige huishoudhacks van AliExpress besparen je tijd, geld en zijn super handig. Ik ben zelf helemaal enthousiast geworden van deze hacks en zie binnenkort een deel 2 aankomen! Wil je alles nog eens rustig nalezen? Vergeet dan niet om dit artikel op te slaan op Pinterest.

Liefs,

Ilse

ultieme huishoudhacks aliexpress

 

Disclaimer: InteriorTwin.com maakt gebruik van affiliate links. Ik ontvang een kleine commissie als je iets besteld via één van deze links. Ik link alleen naar producten die ik vertrouw en waarvan ik denk dat jij ze ook interessant vind.

Wil jij de wekelijkse wooninspiratie ontvangen? Meld je dan nu aan!
* Je gegevens worden gebruikt voor het versturen van de wekelijkse wooninspiratie. Je kunt je ten aller tijde uitschrijven. Bekijk voor meer informatie ook de disclaimer en privacy statement