Ik zie steeds vaker de mooiste badkamers en toiletten voorbij komen. Anno 2020 mag je badkamer gezien worden. Geen saaie wit betegeld toilet of badkamer meer, maar bijzondere tegels of spannend sanitair in je badkamer!

Je hoeft echt niet meteen heel je badkamer te vervangen, soms is een nieuw kleurtje op de muur, andere tegels of een nieuw wasmeubel al voldoende. En een wasmeubel hoeft echt niet duur te zijn. Met deze IKEA hack en een mooie low budget wasbak heb jij al een trendy en goedkoop wasmeubel in huis.

VidaXL verkoopt de mooiste wasbakken voor een low budget prijs. Ik heb mijn favorieten voor je op een rij gezet.

Goedkope wasbakken voor in de badkamer

Met een mooie houten plank en een moderne waskom haal je een goedkoop badkamermeubel in huis. Je hebt keuze uit wasbakken in het zwart, wit, van glas, zilver, goud, riviersteen, graniet of zelfs eentje van teak! En ook zijn er volop verschillende vormen te koop: van rond, ovaal, vierkant, rechthoekig en meer. In plaats van een houten plank kan je de wasbak ook installeren op een wastafelmeubel, zoals deze van massief teakhout.

De meeste wasbakken kan je ook plaatsen in de wc. Op het toilet heb je meestal minder ruimte, dus een rechthoekige kleine wasbak neemt het minste ruimte in beslag. Sluit er direct een afvoer op aan ip.v. deze op een meubel te plaatsen om ruiten te besparen.

wasbak toilet

Zelf hebben wij 4,5 jaar geleden voor witte ronde waskommen gekozen in de badkamer gekozen, maar als ik nu opnieuw zou mogen kiezen zou ik voor zwart kiezen. Die vind ik zo stoer! Het liefst met zwarte kranen, dit maakt het helemaal af. En als we dan toch bezig zijn, wat dacht je van dit zwarte toilet of zwarte vrijstaande badkuipkraan? Wauw!

Deze moderne low budget wasbakken zijn mooi voor je badkamer of toilet:

11 moderne wastafels om je badkamer een goedkope make-over te geven

Low budget tips voor het opknappen van je badkamer

Naast een low budget wastafel zijn er nog meer manieren om je badkamer op een goedkope manier op te knappen. Bijvoorbeeld door het verven van de voegen of tegels kan je op een goedkope manier een nieuwe look creëren. In een kleine badkamer is het sowieso slim om goed over de inrichting na te denken, maar met deze tips moet dat vast wel goed komen.

goedkope ronde witte wasbak badkamer

Ik ben trouwens wel benieuwd wie er voor een gouden wasbak durft te gaan! Alhoewel deze erg tof is, is deze toch teveel uit mijn comfortzone. Zou jij het wel durven?

Liefs,

Ilse

* De prijzen in dit artikel zijn gebaseerd op de prijzen op de website van vidaXL op 27 januari 2020. Het kan gebeuren dat prijzen van sommige artikelen op een later moment wijzigen.

standaard afbeelding blog

 

Disclaimer: InteriorTwin.com maakt gebruik van affiliate links. Ik ontvang een kleine commissie als je iets besteld via één van deze links. Ik link alleen naar producten die ik vertrouw en waarvan ik denk dat jij ze ook interessant vind.

Wil jij de wekelijkse wooninspiratie ontvangen? Meld je dan nu aan!
* Je gegevens worden gebruikt voor het versturen van de wekelijkse wooninspiratie. Je kunt je ten aller tijde uitschrijven. Bekijk voor meer informatie ook de disclaimer en privacy statement