In mijn mailbox verschijnen dagelijks vragen over waar ik iets heb gekocht of welke kleur er op de muur zit. Hartstikke leuk al jullie vragen! Om het voor jullie, en voor mij, nog makkelijker te maken heb ik een handig overzicht gemaakt waarin je alle informatie terug kan vinden.

KlussenKlussen

Kleuren verf

De meest gestelde vraag is toch wel welke kleur ik op de muur heb. En er veranderd nog wel eens wat, dus soms wordt er een vraag gesteld over een oude muurkleur. Dit zijn de muurkleuren in ons huis:

Muurdecoratie

Ook over de decoratie aan de muur krijg ik heel veel vragen. Dit is een overzicht van de meest gestelde vragen over de muurdecoratie:

groen varamin vloerkleed 2

Overige vragen meubels en accessoires

Natuurlijk krijg ik ook een hoop vragen over waar mijn meubels en accessoires vandaan komen. Ik heb geprobeerd zoveel mogelijk van de vragen in dit overzicht te beantwoorden. Natuurlijk veranderd er ook nog weleens iets en is het bijna onmogelijk alle spullen uit huis in dit overzicht op te nemen. Mis je iets in dit overzicht? Laat dan vooral een reactie achter onder dit bericht.

Heb je nog een andere vraag? Mis je iets in dit rijtje? Laat het mij weten en ik vul dit overzicht zo snel mogelijk aan!

Liefs,

Ilse

 

Disclaimer: InteriorTwin.com maakt gebruik van affiliate links. Ik ontvang een kleine commissie als je iets besteld via één van deze links. Ik link alleen naar producten die ik vertrouw en waarvan ik denk dat jij ze ook interessant vind.

Wil jij de wekelijkse wooninspiratie ontvangen? Meld je dan nu aan!
* Je gegevens worden gebruikt voor het versturen van de wekelijkse wooninspiratie. Je kunt je ten aller tijde uitschrijven. Bekijk voor meer informatie ook de disclaimer en privacy statement