De meest gestelde vragen over ons interieur - InteriorTwin
meest gestelde vragen interieur

De meest gestelde vragen over ons interieur

In mijn mailbox verschijnen dagelijks vragen over waar ik iets heb gekocht of welke kleur er op de muur zit. Hartstikke leuk al jullie vragen! Om het voor jullie, en voor mij, nog makkelijker te maken heb ik een handig overzicht gemaakt waarin je alle informatie terug kan vinden.

Naast vragen over het interieur krijg ik ook vaak vragen over mijn werk als interieurblogger en stylist. Deze vragen beantwoord ik in dit overzicht met meest gestelde vragen.

Kleuren verf

De meest gestelde vraag is toch wel welke kleur ik op de muur heb. En er veranderd nog wel eens wat, dus soms wordt er een vraag gesteld over een oude muurkleur. Dit zijn de muurkleuren in ons huis:

Muurdecoratie

Ook over de decoratie aan de muur krijg ik heel veel vragen. Dit is een overzicht van de meest gestelde vragen over de muurdecoratie:

groen varamin vloerkleed 2

Overige vragen meubels en accessoires

Natuurlijk krijg ik ook een hoop vragen over waar mijn meubels en accessoires vandaan komen. Ik heb geprobeerd zoveel mogelijk van de vragen in dit overzicht te beantwoorden. Natuurlijk veranderd er ook nog weleens iets en is het bijna onmogelijk alle spullen uit huis in dit overzicht op te nemen. Mis je iets in dit overzicht? Laat dan vooral een reactie achter onder dit bericht.

Heb je nog een andere vraag? Mis je iets in dit rijtje? Laat het mij weten en ik vul dit overzicht zo snel mogelijk aan!

Liefs,

Ilse

Vind je dit artikel leuk en wil je me op een makkelijke manier steunen? Ik maak in sommige artikelen gebruik van affiliate links. 

Als jij iets via zo’n linkje koopt, ontvang ik een kleine commissie (jij betaalt hier niets extra’s voor). Bestel bijvoorbeeld via één van de volgende partnerlinks: Bol.com, fonQ, Xenos, Wehkamp of Plantje.nl. Op deze manier kan ik de website onderhouden.

Deel dit artikel of sla het op:

2 reacties op “De meest gestelde vragen over ons interieur”

  1. Ik zag een wijnrek. Soort lange plank met gaten om flessen liggend in te bewaren. Waar komt die vandaag? Waar te koop?

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Lees ook eens:

Winkelwagen
Scroll naar top