Musthaves: de leukste meubels en accessoires voor in de tuin
Budget Musthaves voor in je Tuin

Musthaves: de leukste meubels en accessoires voor in de tuin

Kan je ook niet wachten om het weer gezellig te maken in de tuin of op het balkon? Het duurt vast niet lang meer voor we weer heel wat zonnige dagen krijgen.

Zelf kan ik pas echt genieten als het er buiten net zo gezellig uitziet als binnen. Daarom maak ik het buiten sfeervol met mooie accessoires en verlichting en zorg ik voor knusse zitplekken.

Ik heb mijn favorieten voor je op een rij gezet.

Budget Tuin Musthaves

budget tuin musthaves

1. plantenbak porto zwart € 22 Kwantum // 2. palletkussen naturel of grijs 2 stuks 120 cm – € 64,99 Xenos // 3. tafelklem Ton € 19,99 Leen Bakker // 4. verlichtingssnoer 10,5 meter zwart – € 25,- HEMA // 5. loungestoel Formentera geel € 49,99 Leen Bakker // 6. set van 2 bloembakken grijs € 25 JYSK // 7. bamboe lantaarn op voetjes zwart of naturel – € 24,99 Xenos // 8. hangstoel Knoet zwart, wit of grijs (ook als 2-persoons) – € 39,99 // 9. solar lampion stip € 7 Kwantum // 10. bijzettafel Napels verschillende kleuren € 20 Kwantum //

Misschien heb je al wel gezien dat ik net een nieuwe tuinset uitkoos. Met een ronde tuintafel ziet het er meteen een stuk fijner uit.

Veel decoratie voor in de tuin is wat mij betreft tijdloos. De tafelklem met verlichtingssnoer, de hangstoel, lampionnen en het bijzettafeltje van de Kwantum in het mint heb ik bijvoorbeeld al eerder in de tuin gehad.

Omdat ik van veranderen hou ziet het er elk jaar weer net even anders uit, maar deze musthaves kunnen nog steeds perfect in de tuin.

Verschillende plantenpotten staan sowieso altijd gezellig in de tuin. Ga voor een stoere plantenbak op poten waar je meerdere planten in kunt zetten of kies juist voor een sfeervolle bamboe plantenpot op poten.

Mag het allemaal wat moderner? Dan is deze set plantenpotten in het grijs wat voor jou.

Of je nou kiest voor eenjarige planten, mooie siergrassen of vaste planten voor in de bloempotten voor in de tuin: met de juiste verzorging en op een geschikte standplaats kan het allemaal.

Als het warm genoeg is kan je er zelfs voor kiezen om kamerplanten een plekje in de schaduw in de tuin te geven.

Hoe maak jij het gezellig in de tuin? Bekijk ook deze musthaves om het in het najaar gezellig te maken in huis.

Liefs, Ilse

Heb je een vraag? Stel je vraag onder aan dit artikel in de comments en ik zal je vraag zo snel mogelijk beantwoorden.

Vind je dit artikel leuk en wil je me op een makkelijke manier steunen? Ik maak in sommige artikelen gebruik van affiliate links. 

Als jij iets via zo’n linkje koopt, ontvang ik een kleine commissie (jij betaalt hier niets extra’s voor). Bestel bijvoorbeeld via één van de volgende partnerlinks: Bol.com, fonQ, Xenos of Plantje.nl. Op deze manier kan ik de website onderhouden.

Heb je een niet werkende link of foutje gezien in deze blog? Meld het me!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deel dit artikel of sla het op:

Scroll naar boven