Nieuwe planten in huis en tuin (voor een prikkie!)
nieuwe planten voor in huis en tuin

Nieuwe planten in huis en tuin (voor een prikkie!)

De afgelopen maand kwamen er weer een aantal planten bij in ons huis en tuin. Ik laat je graag mijn nieuwe aanwinsten zien en vertel je meer over een super goede deal om deze plantjes ook goedkoop in huis te halen.

Nu is het geen geheim dat ik geen groene vingers heb. Of ik geef mijn planten te veel water, of te weinig, maar er gaat altijd wel iets mis.

Ik heb al heel veel goedbedoelde tips gehad, maar niks werkt helaas. Gelukkig weet ik dat veel mensen tegen hetzelfde probleem aanlopen, het is ook gewoon erg lastig en ik ben lang niet de enige. Sinds kort heb ik iets gevonden wat wel werkt en waardoor mijn planten precies genoeg water krijgen, daar zal ik binnenkort een blog over delen.

Gelukkig vind ik het geen probleem om af en toe nieuwe planten te kopen, zeker met de goede deal die ik nu tegenkwam. Ik laat het snel aan jullie zien.

Groene Kneusjes box van Plantje.nl

Een aantal weken geleden bestelde ik de groene kneusjes box van Plantje.nl. Voor slechts € 23,50 krijg je een verrassingsbox met planten ter waarde van zo’n 50 a 60 euro. Omdat veel planten nu niet geëxporteerd kunnen worden blijven kwekers met planten zitten en kan je nu extra goedkoop deze planten kopen.

groene kneusjespakket plantje

Uiteindeljk kreeg ik een plantenbox met maar liefst 9 (!) planten opgestuurd. Ik was positief verrast door het aantal planten en de diversiteit van de planten in de box.

Een deel van de planten heb ik een plekje in de studeerkamer gegeven, omdat we hier nu veel tijd doorbrengen.

Een ander deel heb ik in de slaapkamer gezet, een aantal in de woonkamer en eentje in de badkamer. Onze voorraad planten is weer helemaal aangevuld en de kamers waar we de meeste tijd doorbrengen zien er nu extra gezellig uit.

Wil jij ook de Groene Kneusjes box bestellen? Bestel hem dan hier online en het pakket wordt keurig verpakt thuisbezorgd.

Ik weet niet hoe lang deze nog op voorraad is, dus wacht niet te lang.

groene kneusjes pakket plant terracotta pot
plantjes kwekers goedkoop
plantenpakket goedkoop

Nieuwe planten in de tuin

Ook in de tuin heb ik een aantal nieuwe planten gekregen voor een samenwerking. Een deel van deze planten laat ik binnenkort aan jullie zien, maar de hortensia’s en geraniums kan ik alvast delen.

hortensia's tuin

In onze tuin staat al jaren een grote witte Hortensia Annabelle met witte bloemen. Ik vind het dan ook extra leuk om deze nu te combineren met de boerenhortensia in het paars.

Twee hortensia’s heb ik in potten op het composiet terras geplaatst en een derde heb ik in de border geplaatst, die zal ik binnenkort aan jullie laten zien. Ook deze mooie hortensia’s kan je gemakkelijk online bestellen, zodat je de deur niet uit hoeft.

geraniums in stoere potten

De geraniums maken het nog gezelliger in de tuin. Omdat ik aan het opruimen ben denk ik ook extra kritisch na of ik spullen kan hergebruiken. Zowel de grote zwarte bloempot als de mand stonden ongebruikt op zolder en staan perfect op deze plek. Ook geraniums zijn goedkoop online te bestellen.

Binnenkort zal ik jullie de andere nieuwe planten laten zien!

Liefs,

Ilse

Heb je een vraag? Stel je vraag onder aan dit artikel in de comments en ik zal je vraag zo snel mogelijk beantwoorden.

Wil jij jouw mooie huis of tuin delen in een binnenkijker? Heb je een leuk zelfmaakproject of een ander tof idee en wil je dit delen met de lezers van InteriorTwin? Mail mij jouw idee.

Vind je dit artikel leuk en wil je me op een makkelijke manier steunen? Ik maak in sommige artikelen gebruik van affiliate links. Als jij iets via zo’n linkje koopt, ontvang ik een kleine commissie (jij betaalt hier niets extra’s voor). Op deze manier kan ik de website onderhouden.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deel dit artikel of sla het op:

Scroll naar boven