Zoek jij nog inspiratie voor een leuke DIY? Ik heb de mooiste DIY pakketten voor creabea’s op een rij gezet. Deze DIY kits zijn leuk om cadeau te geven, te krijgen of gewoon om aan jezelf kado te doen!

Ik ben eind deze maand jarig en mijn man heeft mij al een aantal keren gevraagd wat ik graag als cadeau wil. Om eerlijk te zijn had ik geen idee. Ik ben druk bezig met ontspullen en blij met de spullen die ik al heb, dus ik heb eigenlijk niets nodig.

Normaal zou ik dan een leuk etentje of nachtje weg vragen, maar dat is nu lastig.

Ik zocht op internet naar inspiratie en zag zoveel leuke DIY pakketten, ik wist meteen dat ik hier iets van wilde. Mijn man heeft uit mijn wensenlijstje iets voor mij besteld, ik ben erg benieuwd wat ik straks krijg.

Ik zag zoveel inspiratie, dit vind ik te leuk om niet te delen. Ik deel graag dit overzicht met 15 DIY pakketten voor creatievelingen met je.

DIY pakketten woonaccessoires

terrazzo onderzetters zelf maken frauklarer
Fotocredits: frauklarer

Online zijn de meest leuke DIY pakketten voor verschillende woonaccessoires te vinden. Deze terrazzo onderzetters van frauklarer staan hoog op mijn verlanglijstje om zelf te maken, maar ik kwam nog veel meer leuks tegen.

Andere leuke woonaccessoires om zelf te maken:

Punch needling en borduur pakketten

borduurset YolandeCraftGifts
Fotocredits: YolandeCraftGifts

Het staat al een tijdje op mijn verlanglijstje om punch needling uit te proberen en ook borduren zou ik graag eens leren. Mijn moeder deed dit vroeger vaak en hier ligt nog een hele stapel geborduurde schilderijen van haar.

De DIY borduursets met cactussen van YolandeCraftGifts vind ik erg leuk om mee te beginnen, maar ik heb nog meer leuks ontdekt.

Macrame pakketten

macrame diy kit mylifehandmade
Fotocredits: mylifehandmade

In de shop van mylifehandmade kwam ik dit geweldige diy pakket om een macramé vlaggenlijn te maken tegen. Hoe leuk zou deze in de tuin of slaapkamer staan? In haar webshop staan nog veel meer leuke DIY ideeën, dus neem zeker even een kijkje.

Andere leuke macramé pakketten:

Ik moet nog een paar weken wachten tot ik jarig ben en kan dan vast met minimaal één van deze sets aan de slag. Natuurlijk zal ik daarna het resultaat met jullie delen.

Liefs,

Ilse

 

Disclaimer: InteriorTwin.com maakt gebruik van affiliate links. Ik ontvang een kleine commissie als je iets besteld via één van deze links. Ik link alleen naar producten die ik vertrouw en waarvan ik denk dat jij ze ook interessant vind.

Wil jij de wekelijkse wooninspiratie ontvangen? Meld je dan nu aan!
* Je gegevens worden gebruikt voor het versturen van de wekelijkse wooninspiratie. Je kunt je ten aller tijde uitschrijven. Bekijk voor meer informatie ook de disclaimer en privacy statement