15 DIY kits voor creatievelingen (leuk om te geven & leuk om te krijgen)
15 DIY kits voor creatievelingen (leuk om te geven & leuk om te krijgen)

15 DIY kits voor creatievelingen (leuk om te geven & leuk om te krijgen)

Zoek jij nog inspiratie voor een leuke DIY? Ik heb de mooiste DIY pakketten voor creabea’s op een rij gezet. Deze DIY kits zijn leuk om cadeau te geven, te krijgen of gewoon om aan jezelf kado te doen!

Ik ben eind deze maand jarig en mijn man heeft mij al een aantal keren gevraagd wat ik graag als cadeau wil. Om eerlijk te zijn had ik geen idee. Ik ben druk bezig met ontspullen en blij met de spullen die ik al heb, dus ik heb eigenlijk niets nodig.

Normaal zou ik dan een leuk etentje of nachtje weg vragen, maar dat is nu lastig.

Ik zocht op internet naar inspiratie en zag zoveel leuke DIY pakketten, ik wist meteen dat ik hier iets van wilde. Mijn man heeft uit mijn wensenlijstje iets voor mij besteld, ik ben erg benieuwd wat ik straks krijg.

Ik zag zoveel inspiratie, dit vind ik te leuk om niet te delen. Ik deel graag dit overzicht met 15 DIY pakketten voor creatievelingen met je.

DIY pakketten woonaccessoires

terazzo onderzetters diy

Online zijn de meest leuke DIY pakketten voor verschillende woonaccessoires te vinden. Deze terrazzo onderzetters van frauklarer staan hoog op mijn verlanglijstje om zelf te maken, maar ik kwam nog veel meer leuks tegen.

Update: inmiddels heb ik deze onderzetters zelf gemaakt en ze zijn super leuk! Niet de beste foto ooit, maar wel één van de tofste DIY projecten die ik ooit gedaan heb!

Andere leuke woonaccessoires om zelf te maken:

Punch needling en borduur pakketten

borduurringen urban jungle

Het staat al een tijdje op mijn verlanglijstje om punch needling uit te proberen en ook borduren zou ik graag eens leren. Mijn moeder deed dit vroeger vaak en hier ligt nog een hele stapel geborduurde schilderijen van haar.

De DIY borduursets met cactussen van YolandeCraftGifts heb uitgeprobeerd en vind ik erg tof. Ook heb ik inmiddels deze borduurring gemaakt (je krijgt hier 15% korting en betaald geen verzendkosten met de code interiortwin15) en ben ik bezig met mijn derde plantenpatroon te borduren.

Op zoek naar nog meer inspiratie? Ik heb nog een aantal leuke pakketten op een rij gezet.

Macrame pakketten

macrame hanger knopen okergeel patroon

In de shop van mylifehandmade kwam ik dit geweldige diy pakket om een macramé vlaggenlijn te maken tegen. Hoe leuk zou deze in de tuin of slaapkamer staan? In haar webshop staan nog veel meer leuke DIY ideeën, dus neem zeker even een kijkje.

Inmiddels heb ik mijn eerste macramé pakket besteld, namelijk een wandhanger van MangoAndMore. Het resultaat van deze DIY deel ik hier.

Andere leuke macramé pakketten:

Bekijk ook eens deze winkels die DIY pakketten voor volwassen verkopen.

Liefs,

Ilse

Heb je een vraag? Stel je vraag onder aan dit artikel in de comments en ik zal je vraag zo snel mogelijk beantwoorden.

Vind je dit artikel leuk en wil je me op een makkelijke manier steunen? Ik maak in sommige artikelen gebruik van affiliate links. 

Als jij iets via zo’n linkje koopt, ontvang ik een kleine commissie (jij betaalt hier niets extra’s voor). Bestel bijvoorbeeld via één van de volgende partnerlinks: Bol.com, fonQ, Xenos of Plantje.nl. Op deze manier kan ik de website onderhouden.

Heb je een niet werkende link of foutje gezien in deze blog? Meld het me!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deel dit artikel of sla het op:

Scroll naar boven