Favorieten van deze maand (handige gadgets voor in huis)
favorieten mei in huis nieuw

Favorieten van deze maand

Elke maand deel ik een aantal van mijn favorieten voor in huis. De afgelopen maanden stonden in het teken van mooie accessoires voor in huis en afgelopen maand deelde ik ook een aantal toppers voor in de tuin.

Deze maand heb ik iets anders voor je klaar staan: namelijk handige elektronica en andere gadgets voor in huis.

Nu mijn man ook thuis werkt is er opeens veel meer aandacht voor deze dingen en hebben we een aantal super handige gadgets en apparaten in huis gehaald. Een aantal maken het huis ook echt mooier, maar wat ze allemaal gemeen hebben is dat ze zaken in ieder geval makkelijker en praktischer maken.

Benieuwd naar onze nieuwste aanwinsten?

Sonos Beam

Al langer hebben wij in de woonkamer en op ons thuiskantoor een Sonos One in het wit staan. Met het minimalistische en mooie design staat hij super mooi en het is een ideale geluidsbox om radio of Spotify op af te spelen.

Toch wilde mijn man al langere tijd een upgrade voor in de woonkamer en die hebben we nu met de Sonos Beam. Het geluid is nog veel mooier dan het geluid van de Sonos One en extra fijn is het dat we het geluid van onze tv ook aan de geluidsbox kunnen koppelen.

Wij zijn erg blij met deze nieuwe aanwinst en genieten nog meer van het geluid van muziek en tv in de woonkamer!

Liever een andere geluidsinstallatie? Bekijk dan deze mooie luidsprekers.

Philips Hue spots

Nog een wens van mijn man was om de collectie Philips Hue in de woonkamer compleet te maken. Vorig jaar installeerden wij al een aantal Philips Hue lampen, onder andere boven de eettafel en in de keuken. Maar er waren nog genoeg lampen in de woonkamer die op de ‘gewone’ manier aan gaan.

En we zijn echt super blij met de Philips Hue lampen, zowel in bediening als qua sfeer vinden we ze zoveel fijner dan de standaard lampen. Dus we wilden onze collectie graag uitbreiden.

Om echt alle lampen in de woonkamer te vervangen vonden wij best prijzig, maar we wilden wel graag de spots boven de zithoek vervangen. Gelukkig vonden we op dat moment een aanbieding, waardoor we voor een redelijke prijs 3 Philips Hue white and color GU10 lampen konden kopen. De prijzen wisselen regelmatig, dus hou de prijzen in de gaten als je deze lampen ook wilt kopen.

Geen gehannes meer met stekkers

Naast ons thuiskantoor hebben we een mini keukentje. Hier hebben we helaas maar 2 stopcontacten waarop de wasmachine en droger zijn aangesloten. Maar inmiddels staan er ook een waterkoker en koffiezetapparaat.

Het dagelijkse ritueel van stekker eruit en stekker erin is niet heel praktisch en kost elke keer toch onnodige tijd. Gelukkig is mijn man de laatste tijd gek op technische snufjes en kocht hij een verloopstekker. Hiermee is het gehannes met stekkers verleden tijd!

Stoomreiniger

De laatste tijd zie ik steeds meer reclame voor stoomreinigers voorbij komen. Ik was ook nieuwsgierig en omdat ik zo tevreden ben over onze ruitenreiniger besloot ik er één van hetzelfde merk te bestellen, namelijk de SC2 Easyfix stoomreiniger.

Eerlijk is eerlijk, ik had verwacht dat het super makkelijk in gebruik zou zijn en dat is het niet direct. Ik moet nog erg wennen aan de bediening en daarvoor zal ik hem nog meerdere keren moeten gebruiken.

Wat merk ik dan wel? De vloer heeft er nog nooit zo schoon uitgezien! Met dweilen krijg ik de vloer echt niet zo schoon als met de stoomreiniger. Dus wat dat betreft ben ik er hartstikke blij mee.

Ons aanrecht is een ramp om schoon te maken. Normaal moet ik met cif en schuursponsjes aan de slag en dan is het hooguit 5 minuten schoon voordat de eerste vlekken weer verschijnen. Ons betonlook aanrechtblad is wat dat betreft een drama en hoop ik ooit te vervangen voor iets anders.

Dankzij de speciale aanzetstukken van de stoomreiniger krijg ik hem wel een stuk schoner dan normaal, maar toch blijven er vlekken op zichtbaar die ik alleen met schuursponsje en cif verwijderd krijg. Wat dat betreft had ik hogere verwachtingen van de stoomreiniger.

Ik zal binnenkort nog een uitgebreidere review schrijven wanneer ik de stoomreiniger vaker heb uitgeprobeerd. Ook wil ik hem nog voor andere ruimtes, zoals de badkamer, uitproberen.

Einde aan de herrie

Nu mijn man voorlopig ook vanuit huis werkt, zit ik niet meer alleen op kantoor. Voor zijn werk belt hij veel en ik moet erg wennen aan alle geluiden. Ik ben snel afgeleid en een stuk minder productief nu ik het kantoor opeens deel.

Sinds vorige week heb ik een koptelefoon met Noise Cancelling en o wat is dat fijn! Omgevingsgeluiden worden gedempt en ik ben weer net zo productief als eerst. En niet te vergeten, aan het einde van de werkdag heb ik nog energie over. Dat was de afgelopen maanden wel anders.

werken thuiskantoor filteren geluid

Herken jij je hierin? Dan kan ik een koptelefoon met Noise Cancelling echt aanraden!

Bekijk voor nog meer inspiratie ook mijn favorieten voor in huis en tuin, mijn wishlist voor in huis of mijn favorieten van februari.

Liefs,

Ilse

Vind je dit artikel leuk en wil je me op een makkelijke manier steunen? Ik maak in sommige artikelen gebruik van affiliate links. Als jij iets via zo’n linkje koopt, ontvang ik een kleine commissie (jij betaalt hier niets extra’s voor). Bestel bijvoorbeeld via één van de volgende partnerlinks: Bol.com, fonQ, Xenos, Wehkamp of Plantje.nl. Op deze manier kan ik de website onderhouden. 

Delen:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on email
Email

– Shop Ilse’s favorieten –

Winkelwagen
Scroll naar top