Heb jij snel een nieuwe bank nodig met een korte levertijd? In dit artikel vind je een overzicht van mooie en goedkope banken met een snelle (of geen) levertijd. Geen wachttijd dus, maar direct je favoriete bank online kopen. Hoe fijn is dat!

Deze banken zijn direct leverbaar, omdat ze vaak in een beperkt aantal modellen geproduceerd worden en daarom uit voorraad geleverd kunnen worden. Omdat deze banken in grote oplage geproduceerd worden zijn ze vaak ook goedkoop.

Daarnaast worden deze banken met korte levertijd volgens de laatste trends geproduceerd en zit er altijd wel een mooi model bij wat bij jouw stijl past. De banken van BePureHome koop je nu zelfs met 15% korting!

Dit is een overzicht van banken die direct leverbaar zijn:

3-zitsbanken direct leverbaar

3zitsbanken direct leverbaar
moos-studio-3-zitsbank
MOOS studio 3 zitbank (fotocredit MOOS)

Deze moderne 3-zitsbanken zijn direct uit voorraad leverbaar en heb je snel in huis:

Hoekbanken korte levertijd

hoekbanken snel in huis

Deze hoekbanken hebben geen wachttijd en hebben daardoor een korte levertijd:

Overige banken uit voorraad leverbaar

banken snel in huis
zuiver-summer-4-5-zitsbank 2
Zuiver Summer 4,5 zitbank (fotocredit: zuiver)

Naast hoekbanken en 3-zitsbanken zijn er nog meer zitbanken met een korte levertijd, zoals u-vorm hoekbanken en 2,5 zitbanken.

Overzicht winkels met banken met een korte levertijd

Heb je de bank van je dromen nog niet in bovenstaand overzicht kunnen vinden? Gelukkig is er nog veel meer keuze uit banken met een korte levertijd. Hieronder vind je een overzicht van online winkels die uit voorraad binnen een aantal werkdagen een bank kunnen leveren.

Ben je benieuwd naar het zitcomfort van de bank? Ook als je banken online besteld kan je bij banken uit voorraad vaak gewoon proefzitten. Zit de bank toch niet lekker? Dan kan je deze (vaak kosteloos) weer retour sturen binnen 14 dagen. Het gaat hier namelijk om een koop op afstand, waarbij je wettelijk recht hebt om de bank weer te ruilen. Soms moet je wel de retourkosten zelf betalen, maar dit staat altijd bij de voorwaarden.

Natuurlijk is het slim om bij de review te kijken hoe de bank zit, zodat je een goede inschatting van het zitcomfort kan maken.

Deze banken kunnen snel geleverd worden, omdat het geen maatwerk betreft. Daarom hoef je niet weken te wachten op banken, maar heb je de bank vaak binnen een paar werkdagen en soms zelfs al de volgende dag in huis.

Succes met het uitkiezen van je favoriete bank uit voorraad!

Liefs,

Ilse

 

Disclaimer: InteriorTwin.com maakt gebruik van affiliate links. Ik ontvang een kleine commissie als je iets besteld via één van deze links. Ik link alleen naar producten die ik vertrouw en waarvan ik denk dat jij ze ook interessant vind.

Wil jij de wekelijkse wooninspiratie ontvangen? Meld je dan nu aan!
* Je gegevens worden gebruikt voor het versturen van de wekelijkse wooninspiratie. Je kunt je ten aller tijde uitschrijven. Bekijk voor meer informatie ook de disclaimer en privacy statement