Zo maak je je eigen moodboard voor een keuken online
moodboard superkeukens maken

Zo maak je je eigen moodboard voor een keuken

Ben jij je aan het oriënteren op een nieuwe keuken? Dan is het tijd om zelf een moodboard te maken waarin de stijl van jouw toekomstige keuken naar voren komt!

In dit artikel laat ik je zien hoe je heel makkelijk zelf een moodboard voor je keuken maakt.

Moodboard voor je nieuwe keuken maken

Veel mensen willen direct aan de slag met de indeling voor de nieuwe keuken, maar veel belangrijker is het om eerst eens stil te staan bij de sfeer. Welke uitstraling wil je dat je nieuwe keuken krijgt? Welke kleuren vind je mooi? En van welke woonstijl gaat jouw hart sneller kloppen?

Ga je voor Scandinavisch, landelijk, stoer of kleurrijk? Wil je een mooi houten aanrecht of kies je juist voor een industrieel betonnen blad?

Al dit soort keuzes leg je vast in je moodboard voor je aan de slag gaat met de inrichting van de keuken. Door goed over dit soort zaken na te denken kan je goed voorbereid naar de showroom om de keuken van je dromen uit te zoeken.

Een moodboard maken is gelukkig helemaal niet moeilijk. Zelf vind ik het erg leuk om plaatjes uit tijdschriften te scheuren en een moodboard op papier te maken, maar ik weet dat de meeste mensen dit veel gedoe vinden en liever voor een digitaal moodboard kiezen.

Gelukkig is het nu makkelijker dan ooit om digitaal je eigen moodboard te ontwerpen, dankzij een speciale moodboardplanner voor keukens.

moodboard keuken online maken

Moodboardmodule voor het ontwerpen van je keuken

En een digitaal moodboard van je keuken maken is nu super makkelijk dankzij Superkeukens. Zij hebben namelijk een super handige keuken-moodboardmodule ontworpen waarbij je heel makkelijk je eigen moodboard voor je keuken kan ontwerpen.

Deze moodboard module is uniek, omdat het in tegenstelling tot veel andere keukenplanners juist op de stijl ingaat i.p.v. op de indeling. Welke kleur krijgen de frontjes? Hoe komen de greepjes eruit te zien? Wat kies jij voor aanrechtblad?

In de handige beeldbank kan je niet alleen kiezen uit mooie afbeeldingen van keukens, maar ook juist uit dit soort belangrijke details. En dat maakt deze moodboardmaker zo praktisch.

Je sleept heel makkelijk de afbeeldingen van jouw keuze naar de gewenste vakjes. Zo maak je in een handomdraai een moodboard van je nieuwe keuken.

Wil je er nog even over nadenken? Dan kan je je moodboard opslaan en op een later moment weer verder met je moodboard. Ook kan je je moodboard heel makkelijk downloaden of zelfs doorsturen naar de adviseur van Superkeukens. Samen kan je dan jouw keuken tot in de puntjes ontwerpen.

Ik heb zelf de moodboard module van Superkeukens ook uitgetest en ik vind hem erg makkelijk in gebruik. In de beeldbank staan veel verschillende plaatjes, zodat er altijd wel iets bij zit wat past bij jouw stijl.

moodboard keuken superkeukens

Mijn moodboard ziet er niet heel anders uit dan onze eigen keuken, maar daar ben ik dan ook nog steeds erg blij mee. Alleen het keukenblad zou ik graag eens voor iets anders willen veranderen, bijvoorbeeld een marmerlook aanrechtblad. Dat lijkt mij zo mooi!

Hoe komt jouw droomkeuken eruit te zien?

Liefs,

Ilse

standaard afbeelding blog

Heb je een vraag? Stel je vraag onder dit artikel in de comments en ik zal je vraag zo snel mogelijk beantwoorden.

Vind je dit artikel leuk en wil je me op een makkelijke manier steunen? Ik maak in sommige artikelen gebruik van affiliate links. Als jij iets via zo’n linkje koopt, ontvang ik een kleine commissie (jij betaalt hier niets extra’s voor). Op deze manier kan ik de website onderhouden.

4 gedachten over “Zo maak je je eigen moodboard voor een keuken”

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deel dit artikel of sla het op:

Scroll naar boven