10 x moderne dressoirs in zwart, goud en hout (voorbeelden ter inspiratie)
10 moderne dressoirs op een rij

10 x moderne dressoirs in zwart, goud en hout

Ben jij op zoek naar een modern dressoir in hout met poten of met een zwart (of zelfs goud!) onderstel? Bekijk dan dit overzicht met de mooiste dressoirs van dit moment. Kies voor een houten dressoir op poten of met stalen onderstel, een dressoir met visgraatpatroon of een ander robuust dressoir wat bij je past.

Het goedkoopste dressoir is al te koop voor een prijs van € 254,99. Er is keuze uit moderne dressoirs, design dressoirs en dressoirs met een vintage look. Ik heb de mooiste dressoirs voor je op een rij gezet.

10 houten dressoirs

moderne houten dressoirs
  1. Dutchbone Class dressoir met visgraatpatroon en gouden onderstel
  2. Dressoir Kriss met gerycled drijfhout look en stoere zwarte onderstel
  3. Dressoir Luc met antraciet frame en bovenblad en eikenkleur
  4. Zuiver Travis dressoir met strak frame op ranke zwarte poten en subtiele handgrepen
  5. Dressoir industrieel Ghent van Label51. Kast van mangohout (duurzaam en milieuvriendelijk houtsoort) met metalen zwart onderstel.
  6. Dressoir Hillegom in volledig zwart of hout met zwart metalen poten. De deuren hebben een mooi en modern design lijnenspel.
  7. Dutchbone Juju Low dressoir met poten van essenhout
  8. Dressoir massief sheeshamhout met gepoedercoat gouden poten (budgettip!)
  9. Kare Design Ravello dressoir van sheeshamhout met elegante zwarte poten en een gouden sokje. Design en handgemaakt dressoir.
  10. Dressoir Gravure Korpus met zwarte pootjes en blad en bruine deuren in de kleuren naturel eiken, bruin essen of zwart grenen. De deuren zijn opgebouwd uit latjes wat dit dressoir een unieke look geeft.
dressoir gravure korpus
dressoir Gravure Korpus via Trendhopper
dressoir massief sheesamhout (budgettip)
dressoir massief sheesamhout via VidaXL (budgettip)
Dutchbone Juju laag dressoir
Dutchbone Juju laag dressoir
dressoir hillegom
dressoir Hillegom via Woonexpress

Een praktisch dressoir in de woonkamer, keuken of slaapkamer

Een modern dressoir is niet alleen mooi, het is ook nog eens praktisch. Een dressoir biedt heel veel opbergruimte, bijvoorbeeld als servieskast, spelletjeskast of voor andere praktische spullen in de woonkamer, keuken of slaapkamer.

De ladekasten in dit voorbeeld zijn modern, soms robuust en soms met een landelijke en stoere look. Dankzij het hout hebben ze een vintage en midcentury uitstraling en passen ze helemaal bij de trends van 2020 en 2021. Een Scandinavisch, bohemien of industrieel interieur? Deze kasten passen mooi in elk interieur. Kies jij voor een smal dressoir of juist voor een wat dieper dressoir? En voor welke hoogte en lengte ga jij? Je kan namelijk zowel voor een laag als een hoog dressoir kiezen en deze zou je ook als tv-meubel kunnen gebruiken.

Het leuke van een dressoir is dat je ook ruimte hebt voor woonaccessoires bovenop het dressoir. Bijvoorbeeld een mooie vaas met bloemen, je favoriete planten of een verzameling van je mooiste boeken.

Let bij het kopen van een dressoir ook op het aantal deuren, lades, planken en kastjes en of er ook open vakken in de ladekast zitten. Ga jij voor greeploos of voor mooie stalen greepjes?

Deze houten dressoirs met metalen of stalen onderstel of op poten hebben een luchtige uitstraling en staan mooi in elk interieur. Bestel je dressoir makkelijk online en koop hem vandaag, de meeste dressoirs hebben een korte levertijd en heb je snel in huis. Ook worden de meeste dressoirs gratis thuisbezorgd.

Afhankelijk van je budget en wensen koop je een dressoir van echt (duurzaam) hout of in houtlook (bijvoorbeeld van mdf), er is voor iedereen wat wils.

Spar histor S 4020 G10Y muurkleur verf

Zelf ben ik ook gek op deze moderne dressoirs met vintage uitstraling. Inmiddels heb ik dit dressoir voor in de slaapkamer gekocht. Is hij niet prachtig?

Wat is jouw favoriete dressoir?

Liefs,

Ilse

Heb je een vraag? Stel je vraag onder aan dit artikel in de comments en ik zal je vraag zo snel mogelijk beantwoorden.

Vind je dit artikel leuk en wil je me op een makkelijke manier steunen? Ik maak in sommige artikelen gebruik van affiliate links. 

Als jij iets via zo’n linkje koopt, ontvang ik een kleine commissie (jij betaalt hier niets extra’s voor). Bestel bijvoorbeeld via één van de volgende partnerlinks: Bol.com, fonQ, Xenos of Plantje.nl. Op deze manier kan ik de website onderhouden.

Heb je een niet werkende link of foutje gezien in deze blog? Meld het me!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deel dit artikel of sla het op:

Scroll naar boven