Weekend inspiratie: No. 01 - InteriorTwin
tafelstyling

Weekend inspiratie: No. 01

Een nieuwe rubriek! Met de nodige inspiratie om je weekend door te komen. Lekker uitslapen, uitgebreid ontbijten of eindelijk tijd voor je favoriete DIY. Hoe breng jij je weekend door?

Om je weekend nog meer in stijl door te brengen heb ik hier een aantal van mijn favorieten verzameld.

Weekend inspiratie: No. 01

1.Mooi beddengoed: ik hou ervan! Maar ook een mooie sprei mag eigenlijk niet ontbreken. In de zomer vooral voor de sier, maar in de herfst en het najaar ook lekker warm. Deze sprei met wafelstructuur in zachtroze of okergeel is erg mooi, maar deze bohemian sprei in gebroken wit op Etsy is ook prachtig.

weekend tafelstyling

2. Uitgebreid ontbijten op zondag is vaste prik hier. Broodjes uit de oven met een gekookt eitje of zelfgemaakte croissants, yum! Natuurlijk wel in stijl met een mooi servies. Zelf gebruiken we dit servies van Xenos. Ik hou van de retro look in combinatie met de kleuren geel en grijs.

macrame hanger okergeel

3. In het weekend probeer ik altijd tijd vrij te maken voor een leuke DIY. Zo maakte ik eerder al deze borduurring met urban jungle (budgettip!) en ben ik nu bezig met deze macramé hanger.

4. Op zoek naar nog meer DIY inspiratie? Deze DIY oorbellen van klei zijn ook erg leuk om te maken!

5. Extra tijd in het weekend? Tijd om je huis op te ruimen en eens te kijken wat weg kan. Deze 20 spullen kan je makkelijk weg doen en snel mee aan de slag, dus dit is een ideaal project voor in het weekend.

voordeelbox plantjes

6. Planten kan je nooit genoeg hebben toch? Ik bestelde pas deze vier nieuwe plantjes in een voordeelbox. Het fijne aan deze voordeelbox is dat je zelf kan kiezen welke planten je wilt. Ik koos voor de Graslelie, Chinees Lantaarnplantje, Scindapsus Pictus en Goudpalm.

7. Niet alleen opruimen, ook net even wat extra schoonmaken staat op mijn lijstje voor het weekend. Dit weekend wil ik aan de slag met het schoonmaken van ramen van het huis en deze ruitenreiniger is mijn beste vriend: geen strepen na het schoonmaken en het klusje is op deze manier extra snel klaar.

8. Hou jij ook zo lezen? Ik heb op mijn e-reader een Kobo Plus abonnement, zodat ik altijd een nieuw boek kan downloaden. En regelmatig trakteer ik mijzelf op een nieuw tijdschrift om lekker door te bladeren in het weekend.

9. Net even wat uitgebreider koken hoort er wat mij betreft ook bij, maar we hebben niet altijd tijd om lang in de keuken te staan. Daarom koken we regelmatig één van deze plaatpizza’s van Uit Pauline’s Keuken: lekker, gezond en snel klaar.

Een heel fijn weekend! Op zoek naar meer inspiratie? Lees dan ook deze weekend inspiratie.

Liefs,

Ilse

Heb je een vraag? Stel je vraag onder aan dit artikel in de comments en ik zal je vraag zo snel mogelijk beantwoorden.

Vind je dit artikel leuk en wil je me op een makkelijke manier steunen? Ik maak in sommige artikelen gebruik van affiliate links. 

Als jij iets via zo’n linkje koopt, ontvang ik een kleine commissie (jij betaalt hier niets extra’s voor). Bestel bijvoorbeeld via één van de volgende partnerlinks: Bol.com, fonQ, Xenos of Plantje.nl. Op deze manier kan ik de website onderhouden.

Heb je een niet werkende link of foutje gezien in deze blog? Meld het me!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deel dit artikel of sla het op:

Scroll naar boven