Kies voor robuuste meubels in huis (en creeer een stoere woonstijl)
robuuste salontafel

Kies voor robuuste meubels in huis

Ben jij gek op de industriele woonstijl? Kies dan voor robuuste meubels in huis! Geen idee waar te beginnen? In dit artikel deel ik een aantal verschillende ideeën met je.

Bij ons in huis vind je heel wat industriële meubels. Wel net even een tikje anders, want naast de industriële stijl ben ik ook gek op Scandinavisch design en kleurrijke accenten. En dat is het leuke aan deze stoere stijl: deze kan je ook heel makkelijk met andere woonstijlen combineren.

Ook de landelijke woonstijl en een bohemien interieur matchen bijvoorbeeld prima met industriële meubels en zo kan jij je eigen stempel op een interieur drukken. Ik geef je graag een aantal tips voor robuuste meubels in huis, passend bij de industriele stijl.

Een stoere salontafel

robuuste meubels in huis

Onze salontafel gaat al weer heel wat jaartjes mee en steelt de show in de woonkamer. Het metalen onderstel en het dikke warme hout maken van deze salontafel een opvallend geheel en dit zorgt voor een stoer karakter. Eerst hadden wij losse bijzettafels als salontafel maar ik vind dit toch een stuk praktischer.

Houten dressoir in de woonkamer

Een tijdje geleden vertelde ik al dat ik nog graag een modern dressoir voor in de woonkamer of slaapkamer zou willen. Bijvoorbeeld een houten dressoir met een robuuste uitstraling, dat zou erg mooi staan in onze woonkamer.

Voorlopig hebben we er nog geen ruimte, maar dromen kan altijd. Een robuust dressoir zorgt niet alleen voor heel veel karakter in de ruimte, maar zorgt ook nog eens voor voldoende opbergruimte voor al je spullen.

Een industriële eettafel

robuuste eettafel

Ook een grote stoere eettafel zorgt voor instant karakter in huis. Je kunt een robuuste eettafel zelf maken, zoals ik heb gedaan voor het kantoor om klanten te ontvangen. Maar natuurlijk is er ook volop keuze in mooie industriële eettafels in de winkels.

Het sfeervolle hout in combinatie met het stoere onderstel geven de kamer een robuuste en industriële uitstraling en zo’n eettafel is eigenlijk een musthave voor een industrieel interieur.

Robuuste accessoires

robuust paneel achter bank

Ook met de accessoires in huis kan je een robuuste sfeer neerzetten. Zo hebben wij bijvoorbeeld een houten paneel achter de bank gemonteerd voor een net iets stoerder tintje. En wat dacht je van houten planken in de keuken? Dit vind ik erg mooi en zeker met de juiste styling maak je een moderne keuken zo net iets robuuster en warmer.

Daarnaast heb je heel veel robuuste woonaccessoires voor een stoer interieur. Een houten bankje, mooie aardewerken vazen, grote houten kandelaars of een gigantische berkenkrans: allemaal decoratie waarmee je in een handomdraai een industriele sfeer neerzet in je interieur.

Of je nou kiest voor een aantal accessoires of al je meubels uitzoekt in deze woonstijl: er is voldoende keuze in robuuste meubels om een warm en stoer interieur te creëren dat bij je past! Deze meubels zijn trouwens ook leuk voor een stoere mancave.

Liefs,

Ilse

standaard afbeelding blog

Heb je een vraag? Stel je vraag onder aan dit artikel in de comments en ik zal je vraag zo snel mogelijk beantwoorden.

Vind je dit artikel leuk en wil je me op een makkelijke manier steunen? Ik maak in sommige artikelen gebruik van affiliate links. 

Als jij iets via zo’n linkje koopt, ontvang ik een kleine commissie (jij betaalt hier niets extra’s voor). Bestel bijvoorbeeld via één van de volgende partnerlinks: Bol.com, fonQ, Xenos of Plantje.nl. Op deze manier kan ik de website onderhouden.

Heb je een niet werkende link of foutje gezien in deze blog? Meld het me!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deel dit artikel of sla het op:

Scroll naar boven