10 moderne velvet fauteuils voor ieder interieur (van groen tot roze)
houten ladder in huis

10 moderne velvet fauteuils voor ieder interieur

Ben jij op zoek naar een velvet fauteuil voor in de woonkamer? Bekijk dan deze mooie stoelen, te combineren in ieder interieur.

Zelf hebben wij al een tijd deze groene fluwelen fauteuil in huis en het is een heerlijke relaxstoel. Zo’n mooie fauteuil gun ik iedereen en daarom heb ik de mooiste velvet fauteuils in verschillende kleuren en verschillende prijzen op een rij gezet. De goedkoopste fauteuil is al te koop vanaf € 179,-!

Velvet fauteuils: 10 favorieten

kleuren velvet fauteuils
  • De Vestbjerg Penelope Fauteuil hebben wij zelf in huis en deze is absoluut favoriet. Deze comfortabele stoel met zwart onderstel staat mooi bij elke woonstijl en is verkrijgbaar in de kleuren groen, roze, lichtgrijs en donkergrijs. Wij hebben heel bewust voor deze fauteuil gekozen, omdat hij relatief klein is, maar wel armleuningen heeft en vooral heel comfortabel zit.
  • Woood Rocco Fauteuil is een trendy stoel verkrijgbaar in 10 verschillende kleuren als okergeel, roest, roze en teal. Deze elegante stoel met ronde vormen en zwarte poten is heerlijk om onderuitgezakt tot rust te komen.
  • Fauteuil Lygo valt op door zijn dunne armleuningen en dikke zit- en rugleuning en heeft daarmee een uniek design. Met een velours stof in mosterd en mosgroen passen deze trendy kleuren perfect in een stoer, industrieel of Scandinavisch interieur.
  • Bendt Fauteuil Karoline Velvet valt op door zijn gouden poten gecombineerd met een velvet stof in antraciet, roze en groen. De bijzondere rugleuning, schuin aflopend met inkepingen, maakt dit een mooi eclectische en retro stoel passend bij de stijl uit de jaren ’70.
  • Fauteuil Rodeo velvet van het merk BePureHome is een klassiek model en past perfect in een wat strakker of stoer industrieel. De velvet stof is verkrijgbaar in 10 verschillende kleuren als mint, antraciet, blauw en rood.
  • De goedkoopste fauteuil uit de tijdje is Fauteuil Flow, verkrijgbaar in oud roze en grijs. Met een ergonomisch design en rond onderstel past deze stoel helemaal bij de trends van nu.
  • Draaifauteuil Jada in fluweel bruin of groen is een echte comfy stoel en heeft dankzij de ronde vormen een zachte en vriendelijke uitstraling.
  • Met een prijs van € 189 euro is Fauteuil Vice in de kleuren oud roze, olijfgroen, blauw en zwart een echte musthave. Door zijn luchtige uitstraling en stoere zwarte poten past deze fluwelen stoel overal.
  • Fauteuils Bussel in roze met gouden onderstel heeft een heerlijke kuipzitting en als je eenmaal zit wil je echt niet meer opstaan. Deze velours kuipstoel is ook te koop in bruin met gouden onderstel en grijs en wit met zwart onderstel.
  • De opvallendste fauteuil in het rijtje is WOOOD Mark. Met een houten onderstel en fluwelen groene of antraciet stof is dit heerlijke relaxstoel met een nostalgisch en vintage tintje.
groene velvet fauteuil

Fluwelen stoel online kopen

Wil jij een fluwelen stoel online kopen? Let dan goed op de specificaties en de reviews. Wat zijn de afmetingen? En hoe zit het met het onderhoud van de stoel? Bij de reviews lees je meestal meer over het zitcomfort van een stoel. Ben je op zoek naar een lekkere zachte stoel met dik zitkussen en warme bekleding? Wat zijn de ervaringen met een stoel en hoe is het zitcomfort? Hier is vaak veel informatie online over te vinden.

Kijk ook naar de levertijd van je favoriete velours fauteuil. Is deze op voorraad en kan deze snel geleverd worden? Let ook op de bezorgkosten als je een fauteuil online wilt bestellen, meestal wordt de stoel gelukkig gratis thuisbezorgd en hoef je hiervoor niet naar de winkel. Zit een stoel toch niet lekker? Dan kan je deze altijd, mits het geen maatwerk is, binnen 14 dagen retour sturen.

Een velvet fauteuil is een mooie tijdloze stoel en past perfect als extra zitplek in de woonkamer of slaapkamer. Met een gepoedercoated metalen onderstel of gouden pootjes heb je een heerlijke luchtige zitpek erbij. Ook staat hij leuk in een industrieel interieur.

groene fluwelen stoel woonkamer

Wij zijn erg blij met onze fauteuil, het is de favoriete plek van mijn man om de krant te lezen of te relaxen. Ook als we bezoek hebben is het een fijne extra zitplek voor gasten. Bekijk ook dit idee om zelf een kussen te maken voor in de velvet fauteuil.

Welke velvet fauteuil is jouw favoriet? Twijfel je nog over een fauteuil? Bekijk dan waarom deze wat mij betreft onmisbaar is in huis. En lees hier meer over de velvet trend.

Liefs, Ilse

Heb je een vraag? Stel je vraag onder aan dit artikel in de comments en ik zal je vraag zo snel mogelijk beantwoorden.

Vind je dit artikel leuk en wil je me op een makkelijke manier steunen? Ik maak in sommige artikelen gebruik van affiliate links. 

Als jij iets via zo’n linkje koopt, ontvang ik een kleine commissie (jij betaalt hier niets extra’s voor). Bestel bijvoorbeeld via één van de volgende partnerlinks: Bol.com, fonQ, Xenos of Plantje.nl. Op deze manier kan ik de website onderhouden.

Heb je een niet werkende link of foutje gezien in deze blog? Meld het me!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deel dit artikel of sla het op:

Scroll naar boven