Herfstproof: een nieuw dekbedovertrek voor in de slaapkamer
katoen dekbedovertrek

Herfstproof: een nieuw dekbedovertrek

Met een kleine verandering een groot effect: ik hou ervan! In de slaapkamer is een nieuw dekbedovertrek mijn favoriete manier om een nieuwe sfeer te creëren. Deze keer koos ik voor een dekbedovertrek van Dekbedovertrekken & Zo. Ik vertel jullie graag meer over dit bijzondere bedrijf en heb een leuke winactie klaarstaan! (winactie is inmiddels gesloten)

Regelmatig kies ik voor een nieuw dekbedovertrek in de slaapkamer. Elk dekbedovertrek zorgt weer voor een totaal andere sfeer en ik vind het makkelijk om zo per seizoen voor een andere stijl te kiezen in de slaapkamer.

Nu het weer herfst wordt kriebelt het bij mij om wat kleine veranderingen in huis aan te brengen en hoe kan ik dat nou beter doen in de slaapkamer dan met een nieuw dekbedovertrek!

Over Dekbedovertrekken & Zo

Monique is de drijvende kracht achter Dekbedovertrekken & Zo. In tegenstelling tot veel andere bedrijven in deze branche draait Monique de webshop alleen en dat is meteen haar unieke kracht. Heb je een vraag? Geen zorgen dat je een standaard antwoord van een klantenservicemedewerker krijgt, want je wordt persoonlijk geholpen door Monique.

En dat is heel fijn, want Monique heeft meer dan 10 jaar ervaring in deze branche. Ze weet alles van verschillende textielsoorten, trends en de nieuwste collecties en kan je daardoor het beste advies geven welk dekbedovertrek bij je past.

Heb je speciale wensen? Zoek je iets unieks? Ook dan helpt Monique je graag. In de collectie vindt je o.a. dekbedovertrekken met rits die je in een handomdraai verwisselt, ideaal bijvoorbeeld voor mensen met reumaklachten. Ook is het binnenkort mogelijk om een dekbedovertrek met eigen opdruk te bestellen. Monique luistert goed naar de wensen van haar klanten en past hier de collectie continue op aan.

Er is meer dan voldoende keuze in de webshop Dekbedovertrekken & Zo. Zo kan je altijd een dekbedovertrek bestellen die bij je past.

Ons nieuwe dekbedovertrek

slaapkamer dekbedovertrek kopen

Ik vind het super leuk om jullie ons nieuwe dekbedovertrek te kunnen laten zien. Ik koos voor het dekbedovertrek Salle Light Grey 200 x 200 van het merk Cinderella. Ik merkte dat ik de laatste tijd wat meer behoefte heb aan rust in de slaapkamer en was daarom op zoek naar een effen dekbedovertrek in een neutrale kleur.

Extra leuk aan dit dekbedovertrek is dat deze is voorzien van een grijs sierstiksel wat hem net even iets extra pit geeft. Wat ook heel fijn is, is dat het een katoenen dekbedovertrek is. Deze ventileert goed en voelt lekker zacht aan.

Omdat de rest van de slaapkamer heel rustig is met een houten lambrisering en simpele accessoires zoals een aantal plantjes en wat posters kan ik heel makkelijk variëren met verschillende kleuren en patronen dekbedovertrekken. Eigenlijk staan alle soorten dekbedovertrekken wel mooi in onze slaapkamer. En dat vind ik heel fijn, want zo kan ik in een handomdraai met een nieuw dekbedovertrek weer kiezen voor een andere sfeer in de slaapkamer en zit ik niet aan één stijl vast.

Ik ben erg blij met de rustige uitstraling van het lichtgrijze dekbedovertrek. Onze slaapkamer is zo helemaal klaar voor de herfst.

slaapkamer_

Liefs,

Ilse

standaard afbeelding blog

Heb je een vraag? Stel je vraag onder dit artikel in de comments en ik zal je vraag zo snel mogelijk beantwoorden.

Vind je dit artikel leuk en wil je me op een makkelijke manier steunen? Ik maak in sommige artikelen gebruik van affiliate links. Als jij iets via zo’n linkje koopt, ontvang ik een kleine commissie (jij betaalt hier niets extra’s voor). Op deze manier kan ik de website onderhouden.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deel dit artikel of sla het op:

Scroll naar boven