Weekend inspiratie: No. 02
droogboeket

Weekend inspiratie: No. 02

In deze rubriek vind je de nodige inspiratie om je weekend door te komen. Lekker rommelen in huis, extra aandacht voor je favoriete plantjes of tijd voor je favoriete DIY. Hoe breng jij je weekend door?

Om je weekend nog meer in stijl door te brengen heb ik hier een aantal van mijn favorieten verzameld.

Weekend inspiratie: No. 02

1. Nu de dagen weer wat korter worden branden de kaarsen hier weer volop. Ook steek ik weer wat vaker mijn favoriete geurdiffuser de Lampe Berger aan. Ik heb net een nieuwe geurtje besteld en hij is nu al favoriet!

2. Ik bestelde deze leuke handgemaakte macramé onderzetters. Onze oude onderzetters waren een jaar of 7 oud en zagen er echt niet meer uit. Nu heb ik deze mooie okergeel met créme onderzetters en ik ben er super blij mee.

macrame onderzetters wit creme okergeel

3. Een uitgebreide lunch in het weekend: ik hou ervan! Een lekkere tosti, zelfgemaakte wafels of een salade met gegrilde groente. Voor bijna alles gebruiken we deze contactgrill. We hebben hem nu zo’n 6 maanden in huis en hij is zo fijn in gebruik!

4. Over eten gesproken: in het weekend maak ik vaak zelfgemaakte granola naar recept van Project Gezond. Ik heb trouwens allebei hun dieetboeken in huis en vind het een ideale manier om net die paar kilo extra kwijt te raken.

5. Ik hou ervan om online en offline inspiratie op te doen voor in huis. Grote bewondering heb ik voor huizen vol kringloopvondsten. Zelf heb ik helaas niet het geduld om op zoek te gaan naar koopjes in de kringloop. Fem heeft dat gelukkig wel en deelt haar kringloop tips op haar blog.

6. Over inspiratie gesproken: online kan je heel wat toffe interieurblogs volgen en binnenkijken bij Nederlandse en buitenlandse huizen. Zo vind ik de blog Dream Green DIY helemaal te gek om inspiratie op te doen!

7. In het weekend zorg ik altijd wat extra voor mijn planten. Ook al heb ik tegenwoordig de oplossing om mijn planten wel in leven te houden, toch is er een enkeling die het wat zwaarder heeft. De monstera werd steeds zwaarder en zwaarder en kon het gewicht van zijn bladeren niet meer dragen. Daarom heb ik een kokosplantstok (ook wel bekend als mosstok) gekocht om mijn kamerplant te geleiden. Had ik dit maar veel eerder gedaan, want hij ziet er weer een stuk beter uit! Heb jij ook een plant met hangende bladeren? Dan is dit misschien ook wel wat voor jou!

8. Sommige hoekjes in huis zijn helaas echt te donker voor de kamerplanten, wat ik ook probeer. In één van deze hoekjes staat nu dit leuke vaasje van H&M met droogbloemen. De restant droogbloemen hebben een plekje in het vaasje van Hella Duijs op mijn kantoor gekregen.

droogboeket in losse vaasjes
droogbloemen in hella duijs vaasje

9. Afgelopen maand hadden we 1,5 week vrij en waren we lekker even weg. In die tijd heb ik heel veel gebreid, zo leuk om te doen! Ook maakte ik een tijdje geleden deze muurhanger en heb ik de volgende DIY alweer besteld. Meer leuke urban jungle borduursets deelde ik al eerder met jullie op de blog.

borduurringen urban jungle

Een heel fijn weekend!

Liefs,

Ilse

Heb je een vraag? Stel je vraag onder aan dit artikel in de comments en ik zal je vraag zo snel mogelijk beantwoorden.

Vind je dit artikel leuk en wil je me op een makkelijke manier steunen? Ik maak in sommige artikelen gebruik van affiliate links. 

Als jij iets via zo’n linkje koopt, ontvang ik een kleine commissie (jij betaalt hier niets extra’s voor). Bestel bijvoorbeeld via één van de volgende partnerlinks: Bol.com, fonQ, Xenos of Plantje.nl. Op deze manier kan ik de website onderhouden.

Heb je een niet werkende link of foutje gezien in deze blog? Meld het me!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deel dit artikel of sla het op:

Scroll naar boven