Cosy Me: de nieuwe collectie van HEMA (met terra en groene woondeco)
hema collectie najaar 2020

Cosy Me: de nieuwe collectie van HEMA

HEMA heeft een nieuwe collectie woonaccessoires en woondecoratie en ik vind het super leuk om deze aan jullie te kunnen laten zien. Prachtige kleuren als terra en groen voor in de woonkamer, slaapkamer of kinderkamer: ik hou ervan! Met de nieuwe accessoires van HEMA creëer je een Cosy Me momentje: een fijn momentje thuis, met woondeco voor een knus en warm najaar.

In deze blog deel ik graag mijn fijne momentje thuis met de producten van HEMA en laat ik jullie de nieuwe collectie zien. Kan je niet wachten? Je krijgt nu 20% meerHEMA korting met je klantenpas op de woondecoratie en kids home collectie bij HEMA.

Mijn fijne momentje thuis met HEMA

Natuurlijk heb ik ook al een paar favorieten uitgezocht bij HEMA. Ik vind de terra woondecoratie prachtig, maar ik ben voor groene woonaccessoires gegaan omdat deze beter matchen met ons interieur. Een velours kussenhoes met bladeren en een groen fleece kussenhoes stelen de show. Door in het najaar te kiezen voor warme stoffen als velvet en fleece maak je het gezellig en creëer je een warme sfeer. Wat mij betreft kan je nooit genoeg kussens hebben en de groene kussens matchen perfect met onze groene fauteuil. Door voor verschillende tinten uit één kleur te kiezen ontstaat er een warm en sfeervol kleurenpalet.

Bij een knus hoekje horen ook planten en gelukkig heeft HEMA ook prachtige bloempotten, zoals deze groen / bruin bloempot met vintage look. De bloempot heeft een tijdloze uitstraling en match perfect met de items in ons interieur.

hema woonaccessoires

Keuze in kaarsen is er volop bij HEMA en ik ben fan van de kandelaars en kaarsonderzetters in zwart en goud. Zelf koos ik voor een aantal rustieke kaarsen op een zwarte kaarsonderzetter. Sowieso heb ik altijd (geur)kaarsen van HEMA in huis, de geur linnen is mijn favoriet. Meestal staat er wel een kaars op mijn werkplek of naast de tv te branden.

En last but not least hoort er natuurlijk een grote kan thee bij een fijne herfstdag thuis, hoe gaaf is deze zwarte theepot? Met al deze accessoires van HEMA samen heb ik een knus en gezellig hoekje gecreëerd voor mijzelf om te ontspannen op een regenachtige herfstdag.

De nieuwe collectie van HEMA

Naast de accessoires die ik heb uitgezocht is er nog veel meer moois in de nieuwe collectie van HEMA zoals je op deze foto’s kan zien. Is de nieuwe collectie woonaccessoires van HEMA niet gaaf?

Met warme kleuren als terra en groen passend bij het najaar, zijn dit de perfecte accessoires om je huis gezellig in te richten en lekker knus op de bank te kruipen. Er is volop keuze en met de juiste combinatie aan woonaccessoires ziet jouw interieur er weer als nieuw uit en heb je alles in huis voor een knus en warm najaar. HEMA heeft niet alleen accessoires voor in de woonkamer, maar bijvoorbeeld ook mooi beddengoed voor in de slaapkamer en verschillende leuke opbergdozen voor een opgeruimd huis.

Bekijk de woonaccessoires online of kijk direct bij de kussenhoezen, bloempotten, beddengoed of opbergen voor jouw keuze. Vergeet niet om gebruik te maken van de 20 % meerHEMA korting op woonaccessoires met je klantenkaart!

Kids home collectie van HEMA

Naast woondecoratie voor het najaar heeft HEMA een kleurrijke collectie voor de kinderkamer. Wat dacht je van beddengoed en opbergdozen met eenhoorns en wasberen en de kleurrijke letterkratjes? De letterkratjes zijn overigens niet alleen leuk voor in de kinderkamer, want ik gebruik ze overal in huis!

Naast mooi beddengoed maakt decoratie als een tipi, muurstickers, wandhaken of een leuk vloerkleed de kinderkamer helemaal af. Het volledige assortiment van HEMA voor in de kinderkamer bekijk je hier.

Wat is jouw favoriet uit de nieuwe collectie van HEMA?

Liefs,

Ilse

standaard afbeelding blog

Heb je een vraag? Stel je vraag onder aan dit artikel in de comments en ik zal je vraag zo snel mogelijk beantwoorden.

Vind je dit artikel leuk en wil je me op een makkelijke manier steunen? Ik maak in sommige artikelen gebruik van affiliate links. 

Als jij iets via zo’n linkje koopt, ontvang ik een kleine commissie (jij betaalt hier niets extra’s voor). Bestel bijvoorbeeld via één van de volgende partnerlinks: Bol.com, fonQ, Xenos of Plantje.nl. Op deze manier kan ik de website onderhouden.

Heb je een niet werkende link of foutje gezien in deze blog? Meld het me!

4 gedachten over “Cosy Me: de nieuwe collectie van HEMA”

  1. Roelie de Vries

    Hoi Ilse!

    Ik vind jouw tv meubel heel gaaf! Kan je mij vertellen hoe jullie die gemaakt hebben?

    Groetjes, Roelie

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deel dit artikel of sla het op:

Scroll naar boven