20 x cadeau ideeën voor haar (Xenos, HEMA, Kwantum en meer)

20 x cadeau ideeën voor haar (Xenos, HEMA, Kwantum en meer)

De feestdagen komen er weer aan! Ben jij nog op zoek naar leuke cadeau ideeën voor haar? Bijvoorbeeld voor een vriendin, je vrouw, moeder, zus of dochter? Ik heb de leukste cadeau ideeën voor in huis van budget winkels als Xenos, HEMA en Kwantum in combinatie met een aantal persoonlijke en handgemaakte cadeau’s voor je op een rij gezet.

In dit overzicht vind je ook een aantal van mijn persoonlijke favorieten. Ik hoop natuurlijk dat mijn familie mee leest dat snappen jullie vast. Stiekem zou ik alle ideeën uit het overzicht wel willen hebben, maar dat gaat natuurlijk niet.

Elk kado in dit overzicht is uitgekozen op zijn (bijna) neutrale kleuren en past daardoor bij elk interieur: van Scandinavisch, industrieel tot bohemien. Van wit, goud, hout tot botanisch, er is voor ieder wat wils.

Cadeau ideeën voor in huis van Kwantum

Bekijk nog meer ideeën bij Kwantum.

Kado’s voor de feestdagen van Xenos

Bekijk nog meer ideeën bij Xenos.

Goedkope cadeautjes van HEMA

Bekijk nog meer ideeën bij HEMA.

Handgemaakte / persoonlijke cadeau ideeën

Zelf vind ik het super leuk om verrast te worden met iets moois voor in huis rondom de feestdagen.

Het is natuurlijk super leuk om iets handgemaakt of persoonlijk te krijgen met Sinterklaas of kerst, maar dat is niet altijd goedkoop. Toch heb ik op Etsy een aantal leuke persoonlijke cadeau’s weten te vinden.

Etsy is mijn favoriete platform voor handgemaakte cadeaus, unieke en persoonlijke geschenken en toffe DIY pakketten. Bekijk hier mijn favoriete cadeaus op Etsy om cadeau te geven.

Eerder deelde ik al dit overzicht met leuke DIY pakketten o.a. van Etsy om cadeau te geven.

Ga je liever voor iets betaalbaars van bijvoorbeeld Kwantum, HEMA of Xenos? Dat kan natuurlijk ook. Zeker als je met je familie of vrienden kerst viert zijn er genoeg leuke kado’s te vinden voor bijvoorbeeld minder dan 5 euro, 10 euro of 15 euro.

Met (meestal) een snelle levertijd heb je zo altijd op tijd voor de feestdagen een leuk cadeau voor haar in huis. Want welke vrouw wil er nou niet verrast worden met een mooi cadeau voor in haar interieur?

Wat is jouw favoriete cadeau voor de feestdagen? Ga jij iemand verrassen met één van deze cadeaus? Deel deze lijst vooral met je partner, familie of vrienden als je hier iets leuks tussen ziet staan.

Liefs,

Ilse

Heb je een vraag? Stel je vraag onder aan dit artikel in de comments en ik zal je vraag zo snel mogelijk beantwoorden.

Vind je dit artikel leuk en wil je me op een makkelijke manier steunen? Ik maak in sommige artikelen gebruik van affiliate links. 

Als jij iets via zo’n linkje koopt, ontvang ik een kleine commissie (jij betaalt hier niets extra’s voor). Bestel bijvoorbeeld via één van de volgende partnerlinks: Bol.com, fonQ, Xenos of Plantje.nl. Op deze manier kan ik de website onderhouden.

Heb je een niet werkende link of foutje gezien in deze blog? Meld het me!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deel dit artikel of sla het op:

Scroll naar boven