Inspiratie en ideeën voor een bos bloemen in huis
bos bloemen in huis

Inspiratie en ideeën voor een bos bloemen in huis

Wie is er nog meer zo gek op een bos bloemen in huis? Een bos bloemen staat gezellig en brengt meteen sfeer en leven in huis. Ik deel graag inspiratie en ideeën voor een bos bloemen in huis.

Mijn nieuwste bos bloemen komt van Fleurop. Ik mocht hier namelijk online een bos bloemen bestellen. Op Instagram mag ik namens Fleurop ook een bos bloemen weggeven, daarover vertel ik je verderop in dit artikel meer.

Een bos bloemen in huis maakt gelukkig

Lang geleden heb ik weleens een bloemenabonnement gehad waarbij je tweewekelijks thuis bloemen ontvangt, maar ik kwam er al snel achter dat dit niks voor mij is. Te vaak ontving ik een bos bloemen die ik eigenlijk niet mooi vond.

Daarom stopte ik met dit abonnement en ik nam mij voor wat vaker een bos bloemen bij de lokale bloemist te halen. Maar ook na een paar pogingen stopte dit plan, omdat ik vaak geen tijd had om naar de bloemist te gaan.

fleurop beste bloemen

Zonde, want in de praktijk heb ik daardoor maar een paar keer per jaar bloemen in huis. Terwijl bloemen zo gezellig staan en voor leven in huis zorgen. Die keren dat ik een bos bloemen in huis heb word ik daar zo blij van, waarom doe ik mijzelf dit nou niet vaker cadeau?

Zelf vind ik het enorm leuk om iemand anders een bos bloemen cadeau te doen en ik verstuur regelmatig via Fleurop een boeket voor een verjaardag, om iemand sterkte te wensen of gewoon als verrassing.

bos bloemen fleurop cadeau

Deze keer zocht ik een bos bloemen voor mijzelf uit bij Fleurop en o wat was ik blij toen de lokale bloemist voor de deur stond! Want dat is meteen het leuke aan Fleurop: je bestelt je boeket online en de bloemen worden bezorgd door de lokale bloemenwinkel.

Mijn favoriete herfstboeket staat te stralen op de eettafel en ik voel elke keer een geluksmomentje als ik naar de bos bloemen kijk.

Inspiratie voor bloemen in huis

Een mooie bos bloemen steelt de show in je interieur en is daarom niet voor niets de eyecatcher in de ruimte. Zorg daarom voor niet teveel afleiding en accessoires eromheen en geef de bloemen voldoende ruimte.

Door regelmatig voor een ander soort bloemen te kiezen, creëer je heel makkelijk een andere sfeer. Het herfstboeket zorgt bijvoorbeeld voor power en een knusse sfeer. Een bos rozen straalt juist rust uit en hiermee creëer je een serene setting. En met een veldboeket haal je de natuur naar binnen en geef je een moderne twist aan je styling.

Dit zijn mijn favoriete plekken voor bloemen in huis:

  • Zet een mooie bos bloemen op de eettafel en laat de eettafel verder leeg.
  • Heb jij een kookeiland of een groot stuk aanrecht waar je niks op hebt staan? Dan is dit de perfecte plek voor een mooi boeket. Zorg er wel voor dat er geen fruitschaal in de buurt staat, zo blijven je bloemen langer vers.
  • Zoek jij decoratie voor op het dressoir? Met een bos bloemen is het dressoir meteen goed gevuld en ziet het er super gezellig uit.
  • Ook op de salontafel of een bijzettafel staat een bos bloemen heel sfeervol. Dit zijn nog meer leuke decoratie ideeën voor de salontafel.
  • En wat dacht je van een bos bloemen op het tvmeubel naast de tv of een sidetable? Dit is een erg leuke plek voor een boeket.
  • Last but not least: werk jij vanuit huis? Dan is het ook leuk om bloemen op het bureau te zetten.

Online bloemen bestellen bij Fleurop

Bij Fleurop kan je bloemen online bestellen voor diverse gelegenheden. Bestel je voor 14.00 uur, dan wordt het boeket nog dezelfde dag bezorgd. Dit heeft mij al weleens gered bij een vergeten verjaardag!

Je kunt bijvoorbeeld bloemen laten versturen voor een verjaardag, om iemand beterschap te wensen of voor een rouwboeket kiezen. Je kunt zelfs een mooie wenskaart bij het boeket uitzoeken om een persoonlijke boodschap op achter te laten. Extra handig is het dat je zelfs bloemen naar het buitenland kan versturen, leuk om familie of vrienden in het buitenland op deze manier te verrassen!

Wist je dat er nog nooit zoveel boeketten online worden verstuurd als de laatste tijd? Maar wat is er nou een beter cadeau voor iemand die in quarantaine zit of ziek is dan een bos bloemen? Fleurop heeft zelfs speciale boeketten zoals ‘ik geef je een knuffel’ (inderdaad, met teddybeer!) of ‘binnenblijver’ met een doos bonbons.

Ook kan je bloemen direct in vaas bestellen, bijvoorbeeld erg handig als je iemand wilt feliciteren met een nieuw huis of twijfelt of diegene wel een vaas in huis heeft.

Wat voor mij het belangrijkste voordeel is, is dat je zelf je bos bloemen kan samenstellen en zo altijd iets kan uitkiezen wat bij je past.

Zelf koos ik voor een herfstboeket. Ik ben gek op de mooie najaarskleuren, zoals intens rood en oranje die heel wat power aan een interieur geven. Bij Fleurop kan je kiezen uit verschillende herfstboeketten. Ik koos deze keer voor ‘vurig najaar’, een modern boeket met mooie oranje bloemen.

Winactie (=gesloten)

Ik gaf het aan het begin al aan: ik mag op Instagram drie boeketten naar keuze t.w.v. 35 euro van Fleurop weggeven.

Zo doe je mee aan deze winactie:

  • volg @fleurop_nl en @ilsevanelleswijk op Instagram.
  • laat een bericht achter onder het actiebericht en tag één van je vrienden.
  • voor een extra winkans: deel de winactie in stories en vergeet niet om @fleurop_nl en @ilsevanelleswijk te taggen.

That’s it! Je kunt meedoen tot en met 25 oktober en de winnaar zal via stories bekend worden gemaakt.

Vaker bloemen in huis

Mijn goede voornemen: vaker een bos bloemen online voor mijzelf bestellen. Zoals ik in het begin al aangaf wil ik zelf een boeket kunnen kiezen en is een bloemenabonnement daarom niks voor mij. En ik heb meestal ook niet de tijd om in de bloemenwinkel een boeket te halen, maar vind het wel leuk als de bloemen van een lokale bloemist komen.

Daarom is online bloemen bestellen bij Fleurop ideaal: zelf het boeket uitkiezen en de bloemen worden door de plaatselijke bloemist bezorgd. Vanaf nu ga ik proberen om 1 keer in de maand mijzelf een bos bloemen kado te doen!

Liefs,

Ilse

standaard afbeelding blog

Heb je een vraag? Stel je vraag onder aan dit artikel in de comments en ik zal je vraag zo snel mogelijk beantwoorden.

Vind je dit artikel leuk en wil je me op een makkelijke manier steunen? Ik maak in sommige artikelen gebruik van affiliate links. 

Als jij iets via zo’n linkje koopt, ontvang ik een kleine commissie (jij betaalt hier niets extra’s voor). Bestel bijvoorbeeld via één van de volgende partnerlinks: Bol.com, fonQ, Xenos of Plantje.nl. Op deze manier kan ik de website onderhouden.

Heb je een niet werkende link of foutje gezien in deze blog? Meld het me!

2 gedachten over “Inspiratie en ideeën voor een bos bloemen in huis”

  1. Wat een mooie bos!
    Ik koop eigenlijk nooit bloemen voor mezelf, terwijl ik er ook heel blij van wordt en dan juist heel veel foto’s ga maken van de bloemen in huis 🙂

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deel dit artikel of sla het op:

Scroll naar boven