Mix en match je tv in je interieur - InteriorTwin
verwisselbare lijst samsung the frame

Mix en match je tv in je interieur

Ben jij op zoek naar inspiratie hoe je je tv mooi verwerkt in je interieur? Ik hoor regelmatig dat mensen zich ergeren aan de televisie in het interieur. En dat is zonde, want er zijn genoeg mooie oplossingen voor de tv in de woonkamer.

Zelf hebben wij de televisie The Frame van Samsung. Met deze tv is het makkelijker dan ooit om deze te matchen met je interieur. Daarover vertel ik je graag meer, maar natuurlijk heb ik nog meer inspiratie voor de tv in je interieur klaarstaan.

Een lijst in een (vtwonen) trendkleur naar keuze bij The Frame

Samsung heeft iets nieuws: je kunt nu namelijk kiezen uit een lijst in één van de vtwonen trendkleuren bij The Frame. Hoe leuk is dat?

En er is nu een special actie: tot en met 15 november 2020 krijg je bij aankoop van The Frame een lijst in een (vtwonen) trendkleur naar keuze. Deze lijst wordt speciaal gespoten in de kleur van jouw keuze.

Je kunt kiezen uit de 30 vtwonen trendkleuren of een andere RAL-kleur. Subtiele en natuurlijke kleuren als Linen, Ash Grey en Mire, maar ook opvallendere kleuren als Ochre en Blusher.

groene samsung the frame

Om het effect van een lijst in een vtwonen trendkleur te laten zien, heb ik nu een lijst in de kleur Army Green. Onze haard naast de tv is namelijk ook in deze kleur geverfd en hoe tof is het dat de tv nu dezelfde kleur als de haard heeft. Over mix en match je tv in je interieur gesproken: dit is de perfecte manier.

Met The Frame in één van de trendkleuren van vtwonen kan je natuurlijk ook de muur achter de tv in dezelfde kleur als je lijst verven, zo blend je tv helemaal in.

Het is niet zo gek dat The Frame ontzettend populair bij interieurliefhebbers is, want deze moderne tv staat heel mooi in je woonkamer. En nu de lijst in verschillende trendkleuren verkrijgbaar is matcht de tv beter dan ooit in je interieur.

Een lijst verwissel je trouwens heel erg makkelijk. De lijst zit namelijk met magneten vast aan de tv en aan de onderkant is hij ook nog met een aantal pinnetjes bevestigd. In een handomdraai verwissel je daardoor de lijst. Zelf verwissel ik een aantal keer per jaar de lijst in een andere kleur en dit is echt in een paar minuten gebeurd.

Onze televisie is trouwens zo goed geïntegreerd in ons interieur dat ik regelmatig de vraag krijg of we geen tv hebben. Hier moet ik altijd een beetje om lachen en bewijst dat The Frame de perfect match is om die (normaal zo) lelijke tv te verbergen in je interieur.

Mix en match je tv in je interieur

Heb je (nog) geen The Frame in huis? Ook dan zijn er een aantal dingen die je kan doen om je tv beter te matchen met je interieur.

tv aan de muur
  • Maak niet van de tv je focuspunt, maar maak er een mooie galerywall omheen. Echt, dit stoort niet tijdens het tv-kijken en het ziet er een stuk leuker uit.
  • Heb je een grote tvkast? Maak dan een schuifdeur voor de kast, zodat je de tv kan verbergen als deze uitstaat. In ons vorige appartement hadden wij een Besta kast van IKEA en hier kan je natuurlijk heel leuk zelf schuifdeuren of klapdeurtjes voor maken om de tv uit het zicht te houden.
  • Zorg voor een mooi behang of opvallende kleur achter de tv. Bijvoorbeeld een mooie tropisch behangetje of juist een betonlook muur. Zo ziet de muur er al een stuk leuker uit en irriteer jij je veel minder aan de tv. Veel mensen laten de muur achter de tv wit en storen zich vervolgens aan de tv, maar juist door de aandacht af te leiden van de tv zorg je ervoor dat deze veel beter matcht bij je interieur.

Heb jij nog een leuk idee om de tv beter te matchen in je interieur? Laat dan een reactie achter onder dit artikel.

Liefs,

Ilse

standaard afbeelding blog

Heb je een vraag? Stel je vraag onder dit artikel in de comments en ik zal je vraag zo snel mogelijk beantwoorden.

Vind je dit artikel leuk en wil je me op een makkelijke manier steunen? Ik maak in sommige artikelen gebruik van affiliate links. Als jij iets via zo’n linkje koopt, ontvang ik een kleine commissie (jij betaalt hier niets extra’s voor). Op deze manier kan ik de website onderhouden.

2 gedachten over “Mix en match je tv in je interieur”

  1. Ha Ilse kun je mijmzeggen van wie die 2 leuke betonnen poppen zijn die links onder de tv staan. Ik vind zo zo fantastisch .
    Groeten Ans Bakker

    1. Hoi Ans, leuk zijn ze he! Ik geloof dat ik ze vorig jaar bij Trendhopper of Loods5 heb gekocht, ik weet niet meer zeker bij welke van de 2. Maar als je op stoneman zoekt vind je vast wel vergelijkbare poppen. Succes!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deel dit artikel of sla het op:

Scroll naar boven