Weekend inspiratie: No. 03 - InteriorTwin
kleurrijke woonkamer roze groen geel terra

Weekend inspiratie: No. 03

In deze rubriek vind je de nodige inspiratie om je weekend door te komen. Lekker rommelen in huis, extra aandacht voor je favoriete plantjes of tijd voor je favoriete DIY. Hoe breng jij je weekend door?

Om je weekend nog meer in stijl door te brengen heb ik hier een aantal van mijn favorieten verzameld.

Weekend inspiratie: No. 03

leen bakker eetkamer

1. Om onze woonkamer wat meer in herfstsferen te brengen gaf ik onze eethoek i.s.m. Leen Bakker een kleine update. Twee groene velvet stoelen, een gouden lamp, een bloemenposter en een aantal mooie vazen met droogbloemen: love it!

2. Een kop thee met een goed boek, zo ziet een perfecte zondag eruit. Ik kreeg het boek Women van Lucy Woesthoff door Mirjam opgestuurd, ik was namelijk erg benieuwd na het lezen van Mirjam’s review. Ik heb het boek net uit en ik vind het een dikke aanrader.

hema kratjes met quotes en letterteksten keuken

3. Over de perfecte zondag gesproken: in de herfst en winter maken we dan heel wat stoofpotjes die de hele middag op het vuur staan. Het liefst in een mooie Tajine, zoals deze variant. De rest van de week staat een mooie Tajine mooi als styling op één van de keukenplanken, love it!

4. En natuurlijk is het weekend ook het perfecte moment om crea-bea bezig te zijn. Als je mij op Instagram volgt dan weet je vast wel dat ik regelmatig een nieuw borduurwerkje bestel. Mijn nieuwste is deze urban jungle van Sewbotanical en ik vind het erg leuk om mee bezig te zijn.

leen bakker kleurrijke kussens

5. Naast borduren ben ik ook gek op breien en heb ik het afgelopen jaar al twee truien gebreid. Vorige week begon ik aan trui nummer 3 en het wordt zo mooi.

6. Wil je nog wat herfstdecoratie in huis halen? Zelf schilderde ik een aantal jaar geleden deze pompoenen, erg leuk om te doen. Maar je kan ze natuurlijk ook in de originele kleur een gezellig plekje geven. En wat dacht je van een mooi herfstboeket? Dit staat altijd leuk.

7. Toch liever iets creatiever uitpakken voor de herfst? Dan is deze garland met gedroogde sinaasappel van Elsa een leuk idee om te maken.

8. Eén van de trends van dit moment is toch wel deze schelpenvaasjes. Niet zo gek, met z’n prachtige vorm en in een terra kleurtje staat hij ook super leuk!

9. Mag het van jou wel iets gekker? Dit gouden aap beeldje van Xenos vliegt ook de winkels uit en is voor minder dan een tientje ook een hele leuke eyecatcher.

10. Helaas hebben in de herfst en winter de planten het wat zwaarder en ondanks dat ik steeds handiger word in het verzorgen van kamerplanten hebben een paar planten het wel erg zwaar. Daarom heb ik net deze groeilamp voor planten besteld. Natuurlijk ga ik jullie op de hoogte houden of deze groeilamp helpt om mijn planten in leven te houden.

Bekijk voor meer inspiratie ook mijn weekend inspiratie no 01 en weekend inspiratie no 02.

Fijn weekend!

Liefs,

Ilse

Heb je een vraag? Stel je vraag onder dit artikel in de comments en ik zal je vraag zo snel mogelijk beantwoorden.

Vind je dit artikel leuk en wil je me op een makkelijke manier steunen? Ik maak in sommige artikelen gebruik van affiliate links. Als jij iets via zo’n linkje koopt, ontvang ik een kleine commissie (jij betaalt hier niets extra’s voor). Op deze manier kan ik de website onderhouden.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deel dit artikel of sla het op:

Scroll naar boven