Goedkope droogbloemen en pampaspluimen: hier kan je ze kopen
industriele tafellamp

Goedkope droogbloemen en pampaspluimen: hier kan je ze kopen

Ben jij op zoek naar goedkope droogbloemen? Ik deel graag een overzicht met je van winkels waar je (online) goedkope droogbloemen kan kopen.

In januari heb ik mijn eerste droogbloemen gekocht, namelijk mooie pampaspluimen op Aliexpress. Mijn ervaringen met deze droogbloemen zijn erg goed. Deze pampaspluimen staan na 11 maanden nog steeds erg mooi en zijn zeker een aanrader.

Inmiddels zijn er bij veel meer winkels mooie droogbloemen te koop met een klein budget, bijvoorbeeld een mooie droogboeket of gekleurde droogbloemen. Als je wilt kan je ze in de winkel direct kopen, maar als je liever online winkelt dan kan je ze ook met een korte levertijd bestellen.

Goedkope pampaspluimen

In dit overzicht deel ik graag verschillende winkels waar je online pampaspluimen kan bestellen. De pampaspluimen hebben een verschillende lengte, van kleine pampaspluimen van ongeveer 70 cm lang tot grote pampaspluimen met een lengte van 150 cm.

Overzicht van verschillende droogbloemen:

– artikel gaat verder onder foto met overzicht van droogbloemen en droogboeketten –

goedkope droogbloemen pampaspluimen

Goedkope droogbloemen en droogboeketten

Zelf heb ik naast de pampasbloemen van Aliexpress inmiddels ook goedkope droogbloemen van Leen Bakker in huis. De droogbloemen in de vaas op de grond zijn de pampaspluimen van 150 cm lang. Deze heb ik online besteld.

– artikel gaat verder onder foto –

goedkope grote droogbloemen droogboeket

Mijn ervaring met het online bestellen van pampaspluimen is trouwens erg goed. De droogbloemen worden netjes ingepakt, zodat deze niet beschadigen en je hebt de droogbloemen meestal erg snel in huis.

De gekleurde droogbloemen in kleuren als rood, geel en oranje op de eettafel zijn op dit moment helaas nog niet online te koop, maar liggen wel in de winkels.

Soms zijn de droogbloemen en droogboeketten ook in de aanbieding en krijg je korting als je meerdere bossen droogbloemen tegelijk aanschaft. Hiervoor kan je het beste de folders van de verschillende winkels in de gaten houden.

Ik vind het zelf leuk om verschillende bossen droogbloemen door het huis te zetten. Het is super leuk dat er nu ook steeds meer keuze is in gekleurde droogbloemen en droogboeketten, want zo kan je nog meer variëren en een leuk boeket samenstellen. Ook vind ik het erg tof om een mooie vaas voor mijn droogbloemen uit te kiezen.

Heb jij al droogbloemen in huis?

Liefs, Ilse

Heb je een vraag? Stel je vraag onder dit artikel in de comments en ik zal je vraag zo snel mogelijk beantwoorden.

Vind je dit artikel leuk en wil je me op een makkelijke manier steunen? Ik maak in sommige artikelen gebruik van affiliate links. Als jij iets via zo’n linkje koopt, ontvang ik een kleine commissie (jij betaalt hier niets extra’s voor). Op deze manier kan ik de website onderhouden.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deel dit artikel of sla het op:

Scroll naar boven