Getest: dekbedovertrek van Egyptisch katoen (hotel kwaliteit beddengoed)
luxe beddengoed casa dormi

Getest: dekbedovertrek van Egyptisch katoen

Het ene dekbedovertrek is het andere niet. De afgelopen jaren heb ik verschillende dekbedovertrekken gehad en ik word mij steeds bewuster van het verschil in kwaliteit. Een dekbedovertrek van hotel kwaliteit slaapt echt een stuk lekkerder dan een synthetisch of simpel katoenen dekbedovertrek.

Als je regelmatig mijn blogs leest dan weet je dat ik ervan hou om met een andere dekbedovertrek een nieuwe stijl te creëren. Het is een relatief simpele aanpassing om een andere sfeer neer te zetten, zonder dat je een muur hoeft te verven of veel meubels en accessoires hoeft te vervangen. Deze keer mocht ik een percale katoen dekbedovertrek van Casa Dormi uittesten en ik vertel je graag hoe dit bevalt.

Dekbedovertrek van Egyptisch katoen

Een percale katoen dekbedovertrek, beter bekend als een Egyptisch katoen dekbedovertrek, staat bekend om zijn hoge kwaliteit. Egyptisch katoen is één van de beste katoensoorten ter wereld en heeft de eigenschappen zacht, sterk, koel, ademend en vochtwerend te zijn. De perfecte eigenschappen voor een goede kwaliteit dekbedovertrek dus!

Zelf heb ik gekozen voor dekbedovertrek PARKLANE in antraciet, maar bij Casa Dormi kan je uit nog veel meer mooie kleuren dekbedovertrek in Egyptisch katoen kiezen. Je kunt bijvoorbeeld kiezen voor kleuren als wit, ivoor of roze. Ik koos voor deze stoere kleur en de tijdloze en stijlvolle uitstraling van dit type dekbedovertrek.

Het dekbedovertrek ligt nu precies een week op ons bed en ik ben onder de indruk van de kwaliteit. Het voelt alsof we elke dag opnieuw in een hotel slapen met dit dekbedovertrek. Niet alleen is het dekbedovertrek lekker zacht, maar je merkt ook dat het zeer goed ademt en verkoelend is.

antraciet dekbedovertrek percale katoen

Waar je normaal vaak alleen de eerste dag van een net gewassen dekbedovertrek kan genieten, voelt dit dekbedovertrek elke dag alsof het net uit de wasmachine komt. Het voelt verkoelend, schoon en warm tegelijk aan en elke nacht opnieuw geniet ik van de kwaliteit van dit dekbedovertrek.

Ik had oprecht niet verwacht dat een dekbedovertrek van Egyptisch katoen zo’n verschil zou maken t.ov. andere dekbedovertrekken. Het is misschien niet het goedkoopste dekbedovertrek, maar de prijs / kwaliteitverhouding is goed en het is echt heerlijk slapen onder dit beddengoed.

Over Casa Dormi

Thomas en Charlotte zijn de gezichten achter Casa Dormi. Ze zijn al jaren partners en hebben in die tijd een grote liefde voor mooie stoffen en stijlvolle designs ontwikkeld.

Omdat ze vaak teleurgesteld waren in de kwaliteit beddengoed die in de winkels en online te koop is en die na een paar keer wassen al niet meer zo lekker aanvoelt, zijn ze zelf op zoek gegaan naar hoogwaardige en kwalitatieve producten die jaren meegaan en daarmee een duurzame keuze zijn.

Tijdens hun zoektocht naar hotel kwaliteit dekbedovertrekken stuiten ze op Egyptisch katoen en dachten ze: dit willen wij ook! Op zoek naar een eigen productieplek voor dit luxe beddengoed kwamen ze bij een kleine fabriek in Toscane, Italië uit. Dit was precies waar ze naar op zoek waren en hun webshop is vernoemd naar de plek waar dit beddengoed vandaan komt: Casa Dormi.

Casa Dormi

Naast dekbedovertrekken van Egyptisch katoen kan je ook voor andere luxe dekbedovertrekken, zoals linnen, satijn katoen en ecologisch en biologisch beddengoed bij Casa Dormi terecht.

Tot slot

Ben jij op zoek naar luxe beddengoed van een hoogwaardige kwaliteit? Dan is het assortiment van Casa Dormi een goede keuze. In de webshop vind je een ruime keuze in stijlen en kleuren en Thomas en Charlotte helpen je graag, want zoals ze zelf zeggen: goed slapen maakt gelukkig!

Liefs,

Ilse

standaard afbeelding blog

Heb je een vraag? Stel je vraag onder aan dit artikel in de comments en ik zal je vraag zo snel mogelijk beantwoorden.

Vind je dit artikel leuk en wil je me op een makkelijke manier steunen? Ik maak in sommige artikelen gebruik van affiliate links. 

Als jij iets via zo’n linkje koopt, ontvang ik een kleine commissie (jij betaalt hier niets extra’s voor). Bestel bijvoorbeeld via één van de volgende partnerlinks: Bol.com, fonQ, Xenos of Plantje.nl. Op deze manier kan ik de website onderhouden.

Heb je een niet werkende link of foutje gezien in deze blog? Meld het me!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deel dit artikel of sla het op:

Scroll naar boven