Deze eettafels zijn direct leverbaar & heb je snel in huis
wehkamp eettafel lorens whkmp's own wit

Deze eettafels zijn direct leverbaar & heb je snel in huis

Heb jij snel een nieuwe eettafel nodig met een korte levertijd? In dit artikel vind je een overzicht van mooie en goedkope eettafels met een korte (of geen) levertijd. Ideaal als je net verhuisd bent, aan het verbouwen bent of om een andere reden direct een nieuwe eettafel nodig hebt.

Dit is een overzicht van eettafels die direct leverbaar zijn:

Ronde eettafels uit voorraad leverbaar

Ronde eettafels zijn ontzettend populair en het is dan ook niet zo gek dat er volop keuze is uit ronde eettafels met een korte levertijd. Ga jij voor een witte of zwarte eettafel of kies jij liever voor een eettafel met houten blad?

  • Vestbjerg Cadiz met marmerlook blad (110 cm diameter met wit of zwart onderstel)
  • Eetkamertafel Newcastle met spinpoot van massief eikenhout (120 of 150 cm diameter in eiken, eiken/wit, eiken/zwart of zwart)
  • Eettafel Axilon mango (in zwart, diameter 120 of 130 centimeter (vergelijkbaar model in teak kloostertafel of met teakhouten blad))
  • Vestbjerg Karin eettafel van geolied eikenfineer (120 cm of rechthoekig 150 x 80 cm, ruimte voor 4 personen)

– Lees verder onder de foto voor rechthoekige en ovale eettafels –

ronde eettafels korte levertijd

Rechthoekige eettafels met korte levertijd

Rechte eettafels zijn tijdloos en verkrijgbaar in verschillende lengtes en breedtes. Benieuwd waar je op moet letten bij het kopen van een eettafel? Bekijk dan ook deze tips voor het uitkiezen van een eettafel.

  • MOOS Terry boomstam eettafel (180 x 90 cm, boomstamtafel van acaciahout 25 mm dik en gepoedercoat frame)
  • Eettafel Vienna Grijs (design tafel van mdf met gepoedercoat zwart onderstel in 200 x 90 of 220 x 90)
  • Zuiver Storm eettafel (220 x 90 of 180 x 90 cm, in bruin of zwart: mooie design tafel met v groef en afgeronde hoeken van essenhout fineer)
  • Rechthoekige eettafel Bushwick wit (180 of 220 cm, strakke robuuste uitstraling met dik tafelblad en krasvrije melamine tafellaag. Ook verkrijgbaar in antraciet. Deze eettafel adviseerde ik eerder aan Elles en zij heeft al jaren plezier van deze gezinstafel)

– Scroll verder voor een overzicht met ovale eettafels –

Ovale eettafels snel bezorgd

– Lees verder voor een overzicht met winkels met eettafels met een korte levertijd –

ovale eettafels snel in huis levertijd

Overzicht winkels met eettafels met een korte levertijd:

Heb je de eettafel van je dromen nog niet in bovenstaand overzicht kunnen vinden? Gelukkig is er nog veel meer keuze met een korte levertijd. Hieronder vind je een overzicht van online winkels die uit voorraad binnen een aantal werkdagen een eettafel kunnen leveren.

Deze eettafels zijn snel leverbaar, omdat ze vaak in een beperkt aantal modellen geproduceerd worden en daarom uit voorraad geleverd kunnen worden. Omdat deze eettafels in grote oplage geproduceerd worden zijn ze vaak ook goedkoop. Er is voor ieder wat wils, van goedkope budget tafel tot design tafel: veel verschillende tafels zijn online direct te bestellen.

Deze eettafels zijn te koop in allerlei afmetingen en vormen, van kleine tafel tot grote gezinstafel. Populaire kleuren als wit en zwart en houten tafels zijn volop verkrijgbaar, maar als je goed zoekt kan je bijvoorbeeld ook glazen tafels, vierkante eettafels of andere bijzondere tafels met een korte levertijd vinden. Ook kan je kiezen voor een uitschuifbare tafel voor feestjes of een kleine tafel als ontbijtplekje in de keuken.

Online bestellen is wel zo handig, je hoeft zo niet zelf met meubels vanuit de winkel te slepen. fonQ heeft zelfs een gratis meubelservice waarbij de tafel wordt bezorgd op een dag naar keuze en direct wordt geplaatst op de plek naar keuze (geen lift, dan tot de 4e verdieping). De tafel wordt uitgepakt en verpakkingsmateriaal wordt weer meegenomen.

Natuurlijk is het slim om bij de review te kijken hoe de eettafel bevalt, zodat je een goede inschatting van de kwaliteit kan maken.

Deze eettafels kunnen snel geleverd worden, omdat het geen maatwerk betreft. Daarom hoef je niet weken te wachten op een nieuwe tafel, maar heb je hem vaak binnen een paar werkdagen en soms zelfs al de volgende dag in huis. 

Nog meer meubels met een korte levertijd nodig? Bekijk dan ook dit overzicht met banken met een korte levertijd.

Succes met het uitkiezen van je favoriete bank uit voorraad!

Liefs,

Ilse

Heb je een vraag? Stel je vraag onder aan dit artikel in de comments en ik zal je vraag zo snel mogelijk beantwoorden.

Vind je dit artikel leuk en wil je me op een makkelijke manier steunen? Ik maak in sommige artikelen gebruik van affiliate links. 

Als jij iets via zo’n linkje koopt, ontvang ik een kleine commissie (jij betaalt hier niets extra’s voor). Bestel bijvoorbeeld via één van de volgende partnerlinks: Bol.com, fonQ, Xenos of Plantje.nl. Op deze manier kan ik de website onderhouden.

Heb je een niet werkende link of foutje gezien in deze blog? Meld het me!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deel dit artikel of sla het op:

Scroll naar boven