5 leuke huishoudblogs om te volgen (over schoonmaken en opruimen)
stoomreiniger kopen vergelijken goedkoop en kwaliteit

5 leuke huishoudblogs om te volgen

Zoals jullie vast wel weten ben ik gek op handige huishoudtips. Wellicht is het je al opgevallen dat ik steeds vaker huishoudtips deel. Misschien heeft het met mijn leeftijd te maken, maar nu ik een stukje in de 30 ben word ik veel blijer van een goede huishoudtip dan van een muurtje verven. Begrijp mij niet verkeerd, ik ben nog steeds dol op interieur en hou er nog steeds van regelmatig de boel om te gooien. Maar niet meer elke week.

Huishouden en opruimen heeft steeds meer mijn interesse en deel ik steeds vaker op de blog. Gelukkig waarderen jullie dit ook en worden deze blogs goed gelezen.

Naast de inspiratie die ik deel zijn er nog veel meer leuke huishoudblogs om te volgen. Deze week deel ik daarom graag een aantal goede websites met artikelen over huishouden en ontspullen met jullie.

Huisvlijt

Huisvlijt is een huis-, tuin- en keuken blog en bestaat al jaren. Op Huisvlijt is ontzettend veel inspiratie te vinden, want er verschijnt 2 keer per dag een nieuw artikel online. Loop jij weleens vast in praktische dingen in het huishouden, gezin of opvoeding? Dan vindt je vast een antwoord op Huisvlijt.

Leuke Geit

Billy blogt op Leuke Geit over huishouden, duurzaamheid, recepten, geldzaken en groener wonen. Een leuke en positieve blog om te volgen als je meer inspiratie wilt voor de dagelijkse zaken rondom je huis.

Firma Huishouden

Op Firma Huishouden vind je ontzettend veel tips voor je huishouden en een georganiseerd leven. Onderwerpen op deze blog zijn o.a. opruimen, schoonmaken, tuinieren, groener leven, besparen, gezondheid en koken. Je vind meer dan genoeg inspiratie op deze huishoudblog.

Spill My Tea

Nog een leuke website over huishouden is Spill My Tea. Wellicht een tikkeltje onpersoonlijker dan de eerder genoemde blogs, maar er is boordevol inspiratie over schoonmaken, opruimen, gezin, besparen en financiën, minimalisme en buitenleven.

Suusmaaktschoon.nl

Tips over het indelen van de voorraadkast, insecten in huis, schoonmaaktips uit grootmoederstijd: zomaar een greep uit de onderwerpen die je vindt op Suusmaaktschoon.nl. Suus deelt haar persoonlijke ervaring en helpt je hoe je jouw huis makkelijk schoon houdt.

Alhoewel het schoonmaken zelf niet mijn favoriete hobby is, vind ik het wel heerlijk om mij te verdiepen in slimme huishoudhacks en deze met jullie te delen. Ik ben dan ook nog lang niet klaar met het delen van inspiratie over deze onderwerpen. Maar naast de tips die ik deel zijn dit de beste Nederlandse blogs die ik ken over huishouden en vind ik het leuk om af en toe hier een artikel te lezen.

Kennen jullie nog andere huishoudblogs die de moeite waard zijn om te volgen? Laat het mij dan weten in de reacties.

Liefs,

Ilse

beste blogs huishouden opruimen

Heb je een vraag? Stel je vraag onder aan dit artikel in de comments en ik zal je vraag zo snel mogelijk beantwoorden.

Vind je dit artikel leuk en wil je me op een makkelijke manier steunen? Ik maak in sommige artikelen gebruik van affiliate links. 

Als jij iets via zo’n linkje koopt, ontvang ik een kleine commissie (jij betaalt hier niets extra’s voor). Bestel bijvoorbeeld via één van de volgende partnerlinks: Bol.com, fonQ, Xenos of Plantje.nl. Op deze manier kan ik de website onderhouden.

Heb je een niet werkende link of foutje gezien in deze blog? Meld het me!

7 gedachten over “5 leuke huishoudblogs om te volgen”

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deel dit artikel of sla het op:

Scroll naar boven