15+ ronde salontafels met een korte levertijd en snel in huis
salontafels uit voorraad leverbaar

15+ ronde salontafels met een korte levertijd en snel in huis

Bekijk dit overzicht van ronde salontafels met een korte levertijd en direct uit voorraad leverbaar. Van mangohouten salontafel in de bohemien stijl tot een strakke design tafel voor een modern interieur: er is voor ieder wat wils. Heb jij direct een nieuwe salontafel nodig dan is dit overzicht wat voor jou.

Of je nou een goedkope salontafel wilt kopen of online op zoek bent naar een nieuwe design tafel: de keuze is groot. Om het zo overzichtelijk mogelijk te houden heb ik de categorieën opgesplitst in houten ronde tafels, zwarte ronde salontafels en witte ronde tafels. (*door de drukte met online bestellingen kunnen levertijden tijdelijk iets langer zijn)

Update: In dit overzicht staan o.a. diverse meubels van VidaXL. Zelf heb ik recent een slechte ervaring met meubels bij dit bedrijf gehad. Ik zal binnenkort proberen dit artikel te updaten met meubels uit andere winkels.

Houten ronde salontafels uit voorraad

Of je nu kiest voor een houten salontafel van eiken, mangohout, mdf of een andere houtsoort: met deze natuurlijke uitstraling past de salontafel in elke woonkamer. Bijvoorbeeld een mooie lichte houten salontafel voor een Scandinavisch interieur of een robuust houten salontafel met zwart metalen onderstel voor een industrieel interieur. Ook een donkere retro salontafel voor een vintage salontafel is een goed idee.

  • MOOS bruin salontafel set van 2 met zwart stalen poten (diameter 80 en 60 cm)
  • Muuto around salontafel extra large (design tafel, 72 cm)
  • Kave Home Mawenzi houten blad met wit stalen onderstel (diameter 90 cm)
  • 2-delige salontafelset VidaXL massief mangohout bohemien stijl (diameter 60 en 50 cm)
  • Salontafel massief sheeshamhout 80 cm diameter VidaXL
  • 3-delige tafelset massief mangohout en staal VidaXL
  • Salontafel Ilja met houten blad met opstaand randje en industrieel zwart onderstel (2 stuks van 70 en 55 cm van Leen Bakker)
houten ronde salontafels

Zwarte ronde salontafels met korte levertijd

Zwarte salontafels hebben een strak en modern design en passen perfect in een tijdloos interieur. Kies bijvoorbeeld voor een salontafel met glazen tafelblad of voor eentje met marmerlook voor jouw zithoek.

  • Woood Mesa Salontafel (budgettip, diameter 60 centimeter)
  • Zuiver Cupid salontafel in zwart staal met blad van gehard glas
  • Woood Exclusive Vida salontafel met porseleinen tafelblad met marmerlook (diameter 60 of 80 centimeter)
  • Salontafel Oda (60 of 80 cm, met open rond onderstel)
  • 3-delige salontafelset Xem (zwart grenen)
zwarte ronde salontafels

Witte ronde salontafels snel leverbaar

Witte salontafels vervelen nooit. Ga voor de hotel chic look met gouden details of kies juist voor houten details voor een Scandinavische uitstraling.

  • Vestbjerg Haike salontafel met wit gemarmerd blad en gouden onderstel (ook verkrijgbaar in groen-goud en wit-zwart of met glazen blad, diameter 80 cm)
  • Salontafel met wit rond en dicht onderstel en blad van massief gerecycled hout 60 cm diameter van VidaXL
  • Anytime salontafel met marmerlook en rond gouden tafelpoot
witte ronde salontafels

Winkels waar je salontafels met een korte levertijd kunt bestellen

Staat de tafel van jouw wensen niet in dit overzicht? Kijk dan bij één van de volgende winkels waar je makkelijk en snel een nieuwe salontafel kan kopen. De meeste salontafels zijn direct uit voorraad leverbaar en heb je de volgende werkdag in huis.

Toch niet helemaal tevreden over de salontafel? Bij de meeste webwinkels kan je binnen 14 dagen het product weer retour sturen. Nog beter is het om een een teleurstelling te voorkomen door vooraf reviews en ervaringen van anderen te lezen. Kies jouw favoriete salontafel – van goedkoop tot design – en hou de webshop in de gaten voor een mooie aanbieding of sale.

Naast deze voorbeelden van ronde salontafels zijn er nog veel meer salontafels volgens de laatste trends te koop. Bijvoorbeeld een eiken salontafel of een salontafel in kleuren en materialen zoals grijs, koper of goud.

Succes met het vinden van de beste salontafel!

Op zoek naar meer meubels met een korte levertijd? Bekijk dan ook dit overzicht van banken uit voorraad en eettafels met een korte levertijd.

Liefs,

Ilse

Heb je een vraag? Stel je vraag onder aan dit artikel in de comments en ik zal je vraag zo snel mogelijk beantwoorden.

Vind je dit artikel leuk en wil je me op een makkelijke manier steunen? Ik maak in sommige artikelen gebruik van affiliate links. 

Als jij iets via zo’n linkje koopt, ontvang ik een kleine commissie (jij betaalt hier niets extra’s voor). Bestel bijvoorbeeld via één van de volgende partnerlinks: Bol.com, fonQ, Xenos of Plantje.nl. Op deze manier kan ik de website onderhouden.

Heb je een niet werkende link of foutje gezien in deze blog? Meld het me!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deel dit artikel of sla het op:

Scroll naar boven