De leukste hangpotten: een overzicht van hangende bloempotten
mooie hangpotten binnen

De leukste hangpotten: een overzicht van hangende bloempotten

Ben jij op zoek naar een mooie hangende bloempot? Bijvoorbeeld in het zwart, wit of van glas? Er zijn heel veel leuke hangende plantenpotten te koop. Je kunt ze aan de muur hangen, aan het plafond of bijvoorbeeld aan een mooie tafelklem.

Zelf heb ik een aantal zwarte plantenpotten hangend aan een kapstok en dit ziet er super leuk uit. In plaats hiervan kan je ook een plankdrager aan de muur hangen waar je de hangende bloempot aan bevestigd. Zo hoef je geen gaten in het plafond te boren om de hangpot op te hangen. Onder aan dit artikel vind je nog meer tips voor het ophangen van een hangende bloempot.

Bekijk dit overzicht met leuke hangpotten voor je hangplanten en andere leuke kamerplanten.

Zwarte hangende bloempotten

overzicht mooie zwarte hangende bloempotten

Zwarte hangende bloempotten zijn er in allerlei leuke varianten te koop. Zelf kocht ik deze leuke zwarte metalen bloempotten:

Maar er zijn nog meer leuke hangpotten te koop, dit zijn mijn favorieten:

Overige mooie hangende plantenpotten voor aan de muur of het plafond

Wil je liever een andere kleur hangpot? Bijvoorbeeld in het wit, grijs, groen of van glas? Ook dan is er gelukkig meer dan genoeg keuze. Ik heb een aantal leuke hangende plantenpotten voor binnen en buiten op een rij gezet.

Hangende bloempotten kopen

Nog niet gevonden wat je zoekt? Gelukkig zijn er nog veel meer leuke hangende plantenpotten te koop. Of je nu kiest voor goedkoop, handgemaakt of design, bij deze winkels kan je voor hangende bloempotten terecht (klik op de link om direct naar de juiste pagina te gaan):

Hangende bloempotten ophangen

Hangende bloempotten kan je op verschillende manieren ophangen. Bijvoorbeeld met een haak aan het plafond, maar pas dan wel goed op dat je niet in leidingen of draden in het plafond boort. Liever niet boren in het plafond? Je kunt ook kiezen voor zelfklevende plafondhaken, pas dan wel goed op dat je er niet een te zwaar gewicht aan hangt.

Hangende plantenpotten staan ook leuk aan een tafelklem boven de eettafel of tuintafel, zo maak je het extra gezellig.

Ik heb zelf de hangende plantenpotten aan een kapstok aan de muur opgehangen. In plaats daarvan kan je ook een plankdrager aan de muur ophangen waaraan je de hangpot bevestigd. Zo hangt je plantenpot op voldoende afstand van de muur. Kies bijvoorbeeld voor deze industriële plankdrager, zo wordt de plankdrager een mooi onderdeel van het geheel.

Waar ga jij de hangende plantenpot ophangen?

Liefs, Ilse

Heb je een vraag? Stel je vraag onder aan dit artikel in de comments en ik zal je vraag zo snel mogelijk beantwoorden.

Wil jij jouw mooie huis of tuin delen in een binnenkijker? Heb je een leuk zelfmaakproject of een ander tof idee en wil je dit delen met de lezers van InteriorTwin? Mail mij jouw idee.

Vind je dit artikel leuk en wil je me op een makkelijke manier steunen? Ik maak in sommige artikelen gebruik van affiliate links. Als jij iets via zo’n linkje koopt, ontvang ik een kleine commissie (jij betaalt hier niets extra’s voor). Op deze manier kan ik de website onderhouden.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deel dit artikel of sla het op:

Scroll naar boven