3 plekken voor persoonlijke foto's voor in je interieur
cactussen in de woonkamer - InteriorTwin

3 plekken voor persoonlijke foto’s voor in je interieur

Ik ben gek op een persoonlijk interieur. Een bijzonder souvenir van een mooie reis, een aandenken aan een speciaal iemand of foto’s van je gezin en bijzondere momenten horen wat mij betreft thuis in je huis.

En of je nu kiest voor een losse collage van foto’s, een foto op canvas of iets totaal anders: zeker weten dat je hier leuke gesprekken over krijgt en dat het mooie herinneringen bij je oproept.

Twijfel jij over de beste plek in huis voor persoonlijke foto’s aan de muur? Ik heb 3 leuke ideeën op een rij gezet.

Je favoriete foto in de woonkamer

De beste plek voor een persoonlijke foto in je interieur is misschien toch wel de woonkamer. Dit is de plek waar je de foto het meest ziet en waar hij het mooist tot zijn recht komt.

Je kunt de foto op verschillende plekken ophangen, bijvoorbeeld achter de bank, naast de tv of achter de eettafel. Zelf hebben wij heel lang onze trouwfoto achter de bank gehad. Standaard kregen we hier leuke opmerkingen of vragen of van ons bezoek. En natuurlijk krijgen we zelf een glimlach op ons gezicht bij het zien van de foto.

In plaats van een trouwfoto kan je natuurlijk ook een mooie foto van je kinderen, huisdieren of van een mooie vakantie in de woonkamer ophangen. Of plan een toffe fotoshoot van je gezin en hang je favoriete foto aan de muur.

Na onze uitbouw laat ik ook misschien weer een nieuwe foto afdrukken voor aan de muur in de woonkamer. Want ergens mis ik het toch wel een beetje dat we hier geen persoonlijke foto meer hebben hangen.

Persoonlijke foto’s in de slaapkamer

persoonlijke foto's interieur-2

Inmiddels hangt onze trouwfoto in de slaapkamer aan de muur en ik kan iedereen aanraden om ook een persoonlijke foto met een mooie herinnering in de slaapkamer op te hangen.

Ik heb hem naast het bed gehangen. Maar je kan hem natuurlijk ook aan het voeteneinde hangen, zodat je er recht tegenaan kijkt zodra je wakker wordt.

Onze trouwfoto is van de woonkamer naar de slaapkamer verhuisd, omdat ik het formaat van de foto hier mooier vind staan. Daarnaast heb ik een beetje spijt dat ik de foto als IXXI heb laten afdrukken, omdat er nu lelijke lijnen door de foto lopen.

Een aantal jaren geleden was een IXXI natuurlijk heel hip, maar het is bepaald niet tijdloos en daar zou ik een volgende keer toch rekening mee houden bij het laten afdrukken van een foto.

Mooie herinneringen in de hal

persoonlijke foto's waar in huis-2

Een plek waar persoonlijke foto’s wat mij betreft echt niet mogen ontbreken is de hal. wij hebben hier 2 collages vol met oude foto’s hangen. De fotolijsten zijn zeker 10 jaar oud en bepaald niet meer hip, maar dat maakt mij niet uit.

Niet alleen lopen wij meerdere keren per dag door de hal en zien we de foto’s dus keer op keer, maar ook ons bezoek kan niet om de foto’s heen. Bezoek blijft dan ook bij het weggaan altijd wat langer hangen om naar de foto’s te kijken. Eigenlijk is het de hoogste tijd om weer eens wat foto’s te vervangen, want ook die zijn alweer 10 jaar oud, maar stiekem is het juist ook wel leuk om herinneringen op te halen aan de oude foto’s.

Op dit moment hebben wij alleen persoonlijke foto’s in de hal en slaapkamer, maar in de woonkamer mis ik het toch een beetje. Grote kans dat er straks ook in de woonkamer weer een mooie foto aan de muur komt!

Ben jij ook enthousiast geworden over persoonlijke foto’s aan de muur? Bestel dan je foto bij BesteCanvas.nl en krijg met de kortingscode INTERIOR25OFF 25% korting op bestelling vanaf 50 euro (excl. mondmaskers en Mixblox). De kortingscode is geldig tot 31.01.2022.

Liefs, Ilse

standaard afbeelding blog

Heb je een vraag? Stel je vraag onder aan dit artikel in de comments en ik zal je vraag zo snel mogelijk beantwoorden.

Wil jij jouw mooie huis of tuin delen in een binnenkijker? Heb je een leuk zelfmaakproject of een ander tof idee en wil je dit delen met de lezers van InteriorTwin? Mail mij jouw idee.

Vind je dit artikel leuk en wil je me op een makkelijke manier steunen? Ik maak in sommige artikelen gebruik van affiliate links. Als jij iets via zo’n linkje koopt, ontvang ik een kleine commissie (jij betaalt hier niets extra’s voor). Op deze manier kan ik de website onderhouden.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deel dit artikel of sla het op:

Scroll naar boven