Het favoriete item in huis bij Cheryl
Gastblog Cheryl

Het favoriete item in huis bij Cheryl

Regelmatig vertelt er iemand op InteriorTwin over zijn of haar favoriete item in huis. Een erfstuk, souvenir van een bijzondere reis, een item waar iemand heel lang voor heeft moeten sparen of gewoon een meubelstuk of accessoire waar je heel blij van wordt of trots op bent.

Hi, ik ben Cheryl, 32 jaar oud en woon met mijn man en twee kinderen in een gezellig Fries dorp. Naast dat ik werk bij een woningcorporatie, run in mijn eigen mama- en lifestyleblog Ps. Cheryl. Mijn passie voor schrijven en fotograferen kan ik hier volledig in kwijt.

Op pscheryl.nl vind je (styling) inspiratie voor moeders/vrouwen. Of het nu gaat om inspiratie voor de kinderkamer, toffe DIY’s of hacks die je als vrouw niet wilt missen. Daarnaast vind ik het heerlijk om in huis bezig te zijn met ons interieur.

Gastblog pscheryl.nl

Hoe zou jij je woonstijl omschrijven?

Ik houd toch wel van een ietsiepietsie kleur, maar met een rustige basis. De kleuren die je in ons interieur tegenkomt zijn vooral zachte pasteltinten. De rustige basis is vooral door de witte muren, houten vloer en meubels in natureltinten. 

Wat is jouw favoriete item in huis? 

Mijn favoriete item in huis is onze IXXI pixel. Toen we acht jaar geleden in ons huis kwamen wonen, wisten we lange tijd niet wat we aan de lege muur bij de eetkamertafel wilden. Een fotoportret van onszelf ging ons te ver, maar wat het wel moest zijn wisten we niet.

Tot ik een keer een IXXI pixel tegenkwam. Het is een eigen beeld omgevormd tot pixels. 

Gastblog cheryl ixxi

Ik vond het een leuk idee om een echt schilderij om te toveren tot een pixel portret. En dit is hem geworden.

Tipje: je moet een beetje door je wimpers kijken om te ontdekken wat het is. Zie je het? Ja, het zelfportret van Vincent van Gogh. 

Welk item staat er op dit moment bovenaan je verlanglijst

Een nieuw tv meubel. Degene die we nu hebben, is sinds de komst van onze tuner (radio), te klein geworden. Het schuifdeurtje past niet meer dicht, waardoor we hem eruit hebben gehaald. Met als gevolg dat de (zwarte!) tuner continu in het zicht staat.

Geen ramp, maar voor het oog niet heel strak. Ons volgende tv meubel moet daarom ruim genoeg zijn om alle apparaten en kabels achter gesloten deuren te kunnen verstoppen. 😉

Dankjewel voor het delen van jouw favoriete items Cheryl! Wil je meer zien van Cheryl? Bekijk dan haar blog Ps. Cheryl. Of bekijk het favoriete item in huis van Charlotte of Kimberley.

Heb je een vraag? Stel je vraag onder aan dit artikel in de comments en ik zal je vraag zo snel mogelijk beantwoorden.

Wil jij jouw mooie huis of tuin delen in een binnenkijker? Heb je een leuk zelfmaakproject of een ander tof idee en wil je dit delen met de lezers van InteriorTwin? Mail mij jouw idee.

Vind je dit artikel leuk en wil je me op een makkelijke manier steunen? Ik maak in sommige artikelen gebruik van affiliate links. Als jij iets via zo’n linkje koopt, ontvang ik een kleine commissie (jij betaalt hier niets extra’s voor). Op deze manier kan ik de website onderhouden.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deel dit artikel of sla het op:

Scroll naar boven