Trakteer jezelf op een mooie bos bloemen op de werkplek
bos bloemen fleurop

Trakteer jezelf op een mooie bos bloemen op de werkplek

De vakanties zitten er alweer even op en (bijna) iedereen is weer aan het (thuis)werken geslagen. De dagen worden nu snel korter en de zon laat zich wat minder vaak zien.

Dat je vrolijk wordt van bloemen op de werkplek is eigenlijk al genoeg reden om jezelf te trakteren op een mooi boeket. De kleuren en geuren zorgen voor instant happiness en vrolijkheid op de werkplek. 

Alle reden dus om er een feestje van te maken op de werkplek met een mooie bos bloemen!

Een mooi herfstboeket op de werkplek

Zelf ontving ik het prachtige herfstboeket Ochtenddauw van Fleurop. Fleurop werkt samen met lokale bloemisten die seizoensbloemen verwerken in de mooiste boeketten.

De hortensia in boeket Ochtenddauw is een echte blikvanger en de pauwveer geeft het boeket een unieke twist. Het boeket is samengesteld in een mooie kleurencombinatie van paars, roze en rood. De bloemen staan op mijn bureau, zodat ik er maximaal van kan genieten.

Want eerlijk is eerlijk, doordeweeks breng ik meer tijd door aan mijn bureau dan bijvoorbeeld in de woonkamer of keuken. Als ik even moeite heb met concentreren of afleiding zoek dan is het heerlijk om naar die prachtige bos bloemen te kijken. Ik word daar altijd blij van.

Wist je dat bloemen zelfs kunnen helpen je geheugen te verbeteren? Dat is natuurlijk hartstikke handig als je aan het werk bent. Het schijnt dat een boeket op de werkplek je zicht en geur prikkelt. Daar word je niet alleen vrolijker van, maar de geur activeert ook het gedeelte van ons brein waarin het geheugen wordt geregeld.

Zakelijk bloemen bestellen bij Fleurop

Bij Fleurop bestel je heel makkelijk online je boeket, zodat je de deur niet uit hoeft. Voor 14.00 uur besteld is dezelfde dag nog in huis.

Ook kan je hier zakelijk bloemen bestellen. Als zzp-er kan je jezelf – of een zakenrelatie – zo makkelijk op een bos bloemen trakteren, zonder gedoe met bonnetjes en kan je gemakkelijk achteraf betalen.

Je kunt natuurlijk ook je werkgever tippen om het thuiswerkende personeel te verrassen met een boeket. Mijn man is het afgelopen jaar zo af en toe verrast met bloemen. Toch een fijne attentie voor als je je collega’s al zo lang niet hebt gezien.

En misschien werk je inmiddels wel weer op kantoor, maar ziet jouw werkplek er saai en inspiratieloos uit? Ook dan kan een boeket bloemen een enorme boost aan de werkplek geven. Bekijk de uitgebreide mogelijkheden van Fleurop zakelijk.

Verschillende boeketten voor op de werkplek

Naast het boeket Ochtenddauw kan je bij Fleurop uit nog meer boeketten kiezen voor op je werkplek.

Zo is er bijvoorbeeld het boeket Vurig najaar, met oranje tinten en een mooie pampaspluim. Vorig jaar had ik dit prachtige boeket bloemen in huis, bekijk hier de foto’s van de mooie bloemen. Of kies voor het boeket Avondgloed, met kleuren als oranje en rood en een luxe uitstraling.

En van het boeket Plukgeluk word je vanzelf vrolijk, met diverse bijzondere bloemen en een bonte mix als geheel.

Er is nog veel meer keuze op de site van Fleurop en het mooie is dat het boeket door lokale bloemisten wordt samengesteld.

Mijn persoonlijke favoriet is dus Ochtenddauw. Als straks de meeste bloemen zijn uitgebloeid kan ik nog weken van de prachtige hortensia genieten. Die staat namelijk ook mooi alleen, of met wat groen, in een kleine vaas. Je kunt de hortensia zelfs drogen waardoor deze nog veel langer meegaat! En ook de pauwveer kan ik een leuk plekje in huis geven.

Heb jij een boeket op de werkplek staan? En welke bloem is jouw favoriet?

Liefs, Ilse

standaard afbeelding blog

Heb je een vraag? Stel je vraag onder aan dit artikel in de comments en ik zal je vraag zo snel mogelijk beantwoorden.

Vind je dit artikel leuk en wil je me op een makkelijke manier steunen? Ik maak in sommige artikelen gebruik van affiliate links. 

Als jij iets via zo’n linkje koopt, ontvang ik een kleine commissie (jij betaalt hier niets extra’s voor). Bestel bijvoorbeeld via één van de volgende partnerlinks: Bol.com, fonQ, Xenos of Plantje.nl. Op deze manier kan ik de website onderhouden.

Heb je een niet werkende link of foutje gezien in deze blog? Meld het me!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deel dit artikel of sla het op:

Scroll naar boven