7 winkels waar je goedkope fotolijsten kunt kopen
goedkope fotolijsten_

7 winkels waar je goedkope fotolijsten kunt kopen

Ben jij op zoek naar een goedkope fotolijst? Bekijk dan dit overzicht met winkels waar je zowel online als in de winkel goedkope fotolijsten kunt kopen.

Misschien is het je ook wel opgevallen dat de ‘goedkope’ posterlijsten van winkels als Desenio of Posterstore vaak duurder zijn dan in een woonwinkel. Het is dan ook handiger de lijsten los te bestellen en niet direct bij een posterwinkel te bestellen, zo bespaar je een hoop geld.

Ook is er bij de winkels in dit overzicht veel meer keuze, bijvoorbeeld in bijzondere maten, maar ook in trendy fotolijstjes en diverse kleuren en materialen.

Bekijk dit overzicht met winkels waar je goedkope fotolijsten kunt kopen:

Goedkope fotolijsten bij Leen Bakker

Bij Leen Bakker koop je zowel online als in de winkel goedkoop je fotolijst. Bijvoorbeeld in het zwart, naturel, goud, hout of zilverkleurig. Je kunt er zowel vierkante als rechthoekige lijsten kopen in maten als 40×40, 50×70 en 61×91. Maar er is nog veel meer keuze in maten en kleuren.

Neem maar eens een kijkje bij dit overzicht en zoek jouw goedkope posterlijst.

Verschillende afmetingen lijsten bij Blokker

Met meer dan 800 lijsten om te kiezen zit er zeker wat tussen de fotolijsten van Blokker voor jouw posterwand. Regelmatig zijn er kortingen en aanbiedingen, zoals tweede lijst halve prijs. Niet alle lijsten zijn verkrijgbaar in de winkel, maar online is volop keuze.

Dus kijk maar eens tussen de lijsten van Blokker of er wat voor jou tussen zit en of er nu ook een mooie actie is.

Genoeg keuze bij HEMA

Naturel, metaal, zwart of hout: er is van alles mogelijk bij HEMA. Naast de traditionele fotolijsten vind je ook moderne lijsten.

Je koopt er ook voor weinig geld fotolijsten op standaard of een mooie fotohouder.

Bekijk het assortiment fotolijsten bij HEMA en ga voor echt Hollands voor je mooiste foto’s.

Modern assortiment bij Xenos

Naast mooie en betaalbare wisselijsten in standaard maten als 50 x 70 verkoopt Xenos ook hippe fotolijsten, bijvoorbeeld in het rond, hexagon aan een ketting of met een bohemien lijst.

Bekijk hier de moderne en trendy fotolijsten van Xenos.

Bijzondere fotolijsten bij Kwantum

Het assortiment fotolijsten bij Kwantum is misschien niet heel groot, maar als je iets bijzonders zoekt vind je hier misschien wel wat je zoekt. Neem een kijkje bij deze leuke fotolijsten in verschillende kleuren als groen, wit en goud.

goedkope fotolijsten zwart hout verschillende afmetingen

Wissellijsten bij Action

De Action heeft een grote keuze in goedkope lijsten in verschillende afmetingen, van klein tot groot, en verschillende kleuren. Lijsten zijn hier spotgoedkoop, maar soms ook wel net van iets mindere kwaliteit dan bij de eerder genoemde winkels.

Klein nadeel is dat je de lijsten niet online kunt bestellen. Bij een kleine fotolijst is dat niet zo erg, maar bij grotere fotolijsten is dit soms toch wat onhandig.

Grote en goedkope lijsten bij IKEA

Ook bij IKEA zijn veel verschillende fotolijsten, in bijvoorbeeld wit, zwart en hout, heel goedkoop verkrijgbaar. Je kunt fotolijsten in verschillende afmetingen kopen, ook in het vierkant.

Kies voor een mooie set bij elkaar passende lijsten en creëer je eigen gallerywall.

Bespaartip: bewaar oude lijsten

Je hoeft echt niet voor elke nieuwe poster een nieuwe lijst te kopen. Bewaar je oude lijsten, ook als je de poster niet meer mooi vind. De lijst kan je opnieuw gebruiken en zo bespaar je geld. Spuit de lijst desnoods in een andere kleur als je deze niet meer mooi vindt.

Ook kan je in de kringloopwinkel of op Marktplaats kijken of je hier nog mooie lijsten kunt vinden voor je fotomuur. Wie weet vind je hier heel goedkoop een mooie lijst die bij jouw poster past.

Succes met zoeken!

Liefs, Ilse

Heb je een vraag? Stel je vraag onder aan dit artikel in de comments en ik zal je vraag zo snel mogelijk beantwoorden.

Vind je dit artikel leuk en wil je me op een makkelijke manier steunen? Ik maak in sommige artikelen gebruik van affiliate links. 

Als jij iets via zo’n linkje koopt, ontvang ik een kleine commissie (jij betaalt hier niets extra’s voor). Bestel bijvoorbeeld via één van de volgende partnerlinks: Bol.com, fonQ, Xenos of Plantje.nl. Op deze manier kan ik de website onderhouden.

Heb je een niet werkende link of foutje gezien in deze blog? Meld het me!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deel dit artikel of sla het op:

Scroll naar boven