Tip: bezoek de Huis & Woon Beurs van 14 tot en met 16 oktober 2022 -
Huis en Woonbeurs

Tip: bezoek de Huis & Woon Beurs van 14 tot en met 16 oktober 2022

Heb jij verbouw- of verhuisplannen? Wil je je huis verduurzamen? Of misschien ben jij wel nieuwsgierig naar de laatste woontrends? Dan is de Huis & Woon Beurs in Evenementenhal Hardenberg een aanrader om te bezoeken.

Ik vertel je graag meer over deze woonbeurs die van 14 tot en met 16 oktober 2022 plaatsvindt. Ook heb ik nog een leuke winactie (=gesloten) voor gratis kaarten voor de beurs, dus lees vooral verder.

Over de Huis & Woon Beurs

Op Huis & Woon Beurs doe je inspiratie op voor jouw droomhuis. Of je nu een huis gaat bouwen of verbouwen, verduurzamen of herinrichten, op de Huis & Woon Beurs staan de experts die jouw helpen met je plannen.

Als je gaat verhuizen of verbouwen komt er veel op je af. Ik weet uit eigen ervaring dat er veel keuzes gemaakt moeten worden als je wilt verbouwen. Het voorbereiden van een verbouwing kost veel tijd en je moet aan veel zaken denken.

Om je te oriënteren en zoveel mogelijk inspiratie op te doen kan ik je aanraden om de Huis & Woon Beurs te bezoeken. Hier staan zowel landelijke als regionale adviseurs en stylisten voor je klaar om je te helpen met je verbouw- en inrichtingsplannen.

Op de Huis & Woon Beurs is extra veel aandacht voor duurzaamheid en kan je informatie inwinnen over isolatie, zonnepanelen en meer.

Op de beurs staan 70 exposanten. In onderstaand overzicht zie je voor welke onderwerpen je terecht kunt op de beurs.

deelnemers Huis en Woonbeurs

Daarnaast is er nog meer te doen op de beurs, zoals een kennistheater en gratis interieuradvies. Hierover lees je meer verderop in dit artikel.

Je kunt de tickets voor de Huis & Woon Beurs in evenementenhal Hardenberg hier bestellen. De tickets zijn verkrijgbaar per dag en kosten tussen de € 10 en € 15 euro.

Interieur advies plein

Op de Huis & Woon Beurs staan 4 interieuradviseurs voor je klaar waarbij je een gratis interieuradvies van 60 minuten kunt inplannen.

Ter vergelijking: op de vt wonen&designbeurs betaal je (naast je entreeticket van € 25,00) € 19,50 voor een interieuradvies van 30 minuten. Als je vastloopt op de inrichting van je huis is dit dus een hele interessante actie!

Plan wel vooraf een afspraak in, want vol=vol.

Duurzaamheidstheater

Op de Huis & Woon Beurs is extra veel aandacht voor duurzaamheid. Zo staan er exposanten waarbij je inspiratie op kunt doen en je kennis kunt verbreden op het gebied van duurzaamheid.

Daarnaast staan er elke dag verschillende sprekers in het Duurzaamheidstheater. Zij vertellen je meer over energieneutraal wonen, het financieren van het verduurzamen van je woning, het verlagen van het energieverbruik in huis, een gasloze woning en meer.

Wil je je verdiepen in duurzaam wonen en / of een lagere energiewoning dan is het heel interessant om een bezoek te brengen aan de Huis & Woon Beurs.

Theater de Woonkamer

In Theater de Woonkamer staan verschillende sprekers die je tips en tricks geven op het gebied van kopen, bouwen en inrichten. Je kunt hier meer leren over wat er komt kijken bij het bouwen van een eigen huis, gestructureerd verhuizen, het ontdekken van je woonstijl en hypotheken.

Bekijk hier het volledige programma van het Duurzaamheidstheater en Theater de Woonkamer.

Nacht van Huis en Woonbeurs

Op vrijdag 14 oktober van 18.00 tot 22.00 uur is De Nacht van Huis & Woon Beurs, de speciale avondopening in Evenementenhal Hardenberg. 

Tijdens De Nacht van staat er een hapje en een drankje voor je klaar en is er een speciaal avondprogramma. De exposanten pakken extra voor je uit met lekkers en de hele avond kan je aanschuiven in één van de theaters.

Je kunt ook een Ronde Tafel Sessie volgen. Avondvoorzitter Erik Volkers gaat in gesprek met wereldkampioen schaatsen Erben Wennemars, TV-tuinman Lodewijk Hoekstra, influencer en interieurstylist Judith Doppenberg van HUIZEDOP en Coöperatief Directeur Jochem Essink van Rabobank.

Winactie (= gesloten)

Ik mag 3 x 2 kaartjes weggeven voor de Huis & Woon Beurs in Hardenberg op 14 tot en met 16 oktober 2022.

Wat moet je doen om kans te maken op de tickets? Heel simpel, laat een reactie achter onder deze blog. Je kunt ook meedoen op Instagram en Facebook.

Niet verplicht, maar wel leuk als je Huis & Woon Beurs ook gaat volgen op Instagram.

Ik maak op 9 oktober de winnaar bekend onderaan deze blog en via Facebook en Instagram stories.

Huis en Woonbeurs kaarten_

Breng jij een bezoek aan de Huis & Woon Beurs? Leuk als je het mij laat weten!

Liefs, Ilse

Heb je een vraag? Stel je vraag onder aan dit artikel in de comments en ik zal je vraag zo snel mogelijk beantwoorden.

Wil jij jouw mooie huis of tuin delen in een binnenkijker? Heb je een leuk zelfmaakproject of een ander tof idee en wil je dit delen met de lezers van InteriorTwin? Mail mij jouw idee.

Vind je dit artikel leuk en wil je me op een makkelijke manier steunen? Ik maak in sommige artikelen gebruik van affiliate links. Als jij iets via zo’n linkje koopt, ontvang ik een kleine commissie (jij betaalt hier niets extra’s voor). Op deze manier kan ik de website onderhouden.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deel dit artikel of sla het op:

Scroll naar boven