Tan Your Hide van Histor: kleur op de muur op het toilet
tan your hide histor wc

Tan Your Hide van Histor: kleur op de muur op het toilet

Na bijna 8 jaar witte muren moesten ook de muren op het toilet er recent aan geloven: ik verfde deze in Tan Your Hide (PPG1091 6) van Histor. In dit artikel laat ik graag het resultaat zien.

Tan Your Hide is een warme en diepe kleur geel met een mosterdgele ondertoon. Omdat ik deze kleur heb toegepast in de donkerste ruimte in huis oogt hij hier vooral heel warm en donker.

tan your hide histor voorbeelden

Als je deze kleur wilt toepassen in een ruimte met meer daglicht dan zal de kleur wat intenser ogen en zal het zonnige citrusgeel van de kleur iets meer naar voren komen. Als je twijfelt over de kleur is het verstandig eerst een kleurtester te bestellen.

Tan Your Hide van Histor

Omdat de wc een donkere ruimte is met witte tegels en grijs-witte patroontegels op de vloer wilde ik graag een opvallende kleur voor op de muur.

Ik kwam uit bij de warme kleur mosterdgeel Tan Your Hide van Histor. Omdat de tegels tot ongeveer de helft van de muur komen heb ik maar een klein deel van de muur hoeven verven.

Ik heb ervoor gekozen om alle muren in de wc dezelfde kleur te geven. Ook het plafond verfde ik in deze kleur. Ook in de hal verfde ik de muur en het plafond in dezelfde kleur en dit smaakte naar meer.

De kleur Tan Your Hide is de perfecte toevoeging op het toilet. Het warme licht van onze hanglamp versterkt deze kleur nog eens extra mooi.

Helaas is dat lastig op de foto te zetten, omdat de kleuren dan heel anders overkomen dan in het echt. Sowieso is de kleinste en donkerste ruimte in huis (zeker in deze tijd van het jaar) heel lastig te fotograferen, maar ik heb geprobeerd het zo duidelijk mogelijk op de foto te zetten.

warm geel verf muur toilet

Tan your Hide combineren

Wil jij ook Tan Your Hide toepassen in huis? Bijvoorbeeld in de woonkamer, keuken of kinderkamer? En wil je weten met welke kleuren je deze tint kunt combineren?

Zelf heb ik Tan Your Hide gecombineerd met wit, grijs en zwarte details om de basis rustig te houden. In een kleine ruimte als het toilet is één opvallende kleur voldoende. Om deze kleur eruit te laten springen heb ik de basis rustig gehouden.

In de lamp zitten gouden details en dit matcht mooi bij de gele muur. Ook houttinten ogen neutraal bij geel en kan je prima als rustige kleurnuance combineren met Tan Your Hide.

Wil jij liever wat meer kleur? Kies dan bijvoorbeeld voor een warme groentint of een diepe kleur roze met een warme ondertoon.

Succes met het verven van de muur!

Liefs, Ilse

Heb je een vraag? Stel je vraag onder aan dit artikel in de comments en ik zal je vraag zo snel mogelijk beantwoorden.

Wil jij jouw mooie huis of tuin delen in een binnenkijker? Heb je een leuk zelfmaakproject of een ander tof idee en wil je dit delen met de lezers van InteriorTwin? Mail mij jouw idee.

Vind je dit artikel leuk en wil je me op een makkelijke manier steunen? Ik maak in sommige artikelen gebruik van affiliate links. Als jij iets via zo’n linkje koopt, ontvang ik een kleine commissie (jij betaalt hier niets extra’s voor). Op deze manier kan ik de website onderhouden.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deel dit artikel of sla het op:

Scroll naar boven